• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Umarım bir gün ülkemizde insanlar mezun oldukları işi yapmak için bu kadar yipranmak zorunda kalmazlar.
Sana da başarılar dilerim canım zihnin ve yolun açık olsun.
Umarım ilerde bu yıpratıcı sınava bir alternatif gelir herkes için..
Amin çok teşekkürler :KK200::KK200:

Geçmişe ara ara göz attım ama kim ne yazmış hatırlamıyorum şu an, umarım herşey yolundadır.
Cuma gününden beri yüksek ateş ve sebebi bilinmeyen bir enfeksiyonla hastanede yatıyorum. Hamile olduğum için kafalarına göre ilaç da kullanamıyorlar. Neyse ki solunum yolu enfeksiyonuymuş. Yek bir antibiyotik ve bol ateş düşürücü serum ile baya toparladım kendimi. Bir aksilik olmazsa bugün taburcu olacağız inşallah.
Tabi bu arada kitap okuyamadım. Halen daha aşırı halsizliğim var ama hastaneden çıkınca birkaç gün daha annemlerde kalacağım için yine yatış modunda olacağım. En azından ortak okumamız Kafka Oteli’ne başlarım diye umuyorum.
Umarım ateş yüzünden fazla beyin hücrem ölmemiştir de okuduğumu anlayabilirim :)
Çok geçmiş olsun :KK200: Bu arada bebeğin olacağını şimdi gördüm.. Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah :KK200:

Çok geçmiş olsun :KK200: Bu arada bebeğin olacağını şimdi gördüm.. Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah :KK200:

Teşekkür ederim canım :KK200:
Senin de üniversite tercihlerin gönlüne göre olsun inşallah. 1 sene sonra tekrar girip de istediğin bölümü kazanacaksan İnan bu 1 sene kayıp sayılmaz senin için. En doğru kararı verip en mutlu zamanları yaşarsın umarım :KK200:

Kafka Oteli 199. Bu kitap bana kendimi aptal hissettirdi :))
Şu an elimde sürünen iki kitap var. Birini bitirebilirim. Ama diğerini hemen bitiremem. O yüzden onu yavaş yavaş okuyacağım, çünkü yarım bırakmak istemiyorum.
Siz de benimle aynı durumu hiç yaşadınız mı? Benim yazdıklarım dışında bu konuda bir tavsiyeniz var mı?
birden fazla kitap okuma denemelerimin hepsi hüsranla ve birinden birini yarım bırakmakla sonuçlandı hep. Benim tavsiyem yok ama olsa bile tersini yapman için verebilirdim. :)

Üç Aynalı Kırk Oda mı? Severek okumuştum özellikle 2. hikayeyi. Keyifli okumalar
Evet Üç Aynalı Kırk Oda olacak :) kindledan okuyorum, kitabın adı başlığa yanlış yazılmış, Murathan Mungan'ın da benzer isimli kitapları çok olunca farketmemişim. Ben daha önce Mungan'dan sadece Kadından Kentleri okumuştum, sevmiştim. Ne yazsa severim diye düşünüyorum, bakalım.

Herkese iyi tatiller , iyi bayramlar diliyorum,

Bir süredir kitap okumuyorum.
Zihnimi meşgul eden epey bir şey var bu aralar.

Okumadığım için buraya da gelmeye yüzüm yoktu. Bayramdan sonra bomba gibi gelmeyi düşünüyorum.

Şimdi bir tatile kaçıyoruz.
Görüşmek üzere
Dönüşüm muhteşem olacak

Back