Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

M Mavisu27 ben sana hayırlı olsun demedim galiba Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini tebrik ediyorum
@Geveze_kelebek ve elenaferrante doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar
Teşekkür ederim canim
_meLinDa_ geçecek elbette canım benim çok güzel günleriniz olacak büyüdükçe kolaylaşacak.. hiçbir zaman tam rahata erdim denmiyor ama başlardaki gibi de olmuyor. Hele bir gülmeye sana tepki vermeye başlasın her yanin bahar bahçe olacak

Günaydın
Rüzgarın Şarkısını Dinle'yi bitirdim. Murakami'nin yazdığı ilk romanmış o sebeple özel bir kitap ama tabi o aradığım Murakami'yi buldum dersem yalan olur.

Yeni kitabım Huzur. Minik bir başlangıç yaptım ama korkuyorum, çok ilerlemez zorlarsa yanında bir kitaba daha başlayabilirim.

Oyy maşallah ona
Benim kız da 2815 doğdu ama 3 gün sonra 2500 e düştü
Şimdi deliler gibi emzirdiğim için 3500 oldu
Geceleri beni çok zorluyo.. dün 4 saat uyutmaya çalıştım.. sanırım gaz sancısı geceleri dayanılmaz oluyo
Ben de çaresiz kalıyorum o kıvranıp ağlarken, ben de ağlıyorum

Daha önce adını burda başka demistin ya . düşünüyorum düşünüyorum çıkartamadım hiç.şimdi oldu
Epey aktifsin. Ortak okuma etkinliği orada nasıl ?bahsedebilir misin?
Evet başkaydı ama değiştirdim. Gerçek ismimi kullanmak istedim.
İşim gücüm olmadığında sitede dolaşıyorum, iyi oluyor.
Bir kişi bir türün veya bir yazarın (çoğunlukla yazar etkinlikleri oluyor) okuma etkinliği düzenliyor. Etkinlik belli bir zaman aralığında gerçekleşiyor. 1 ay veya birkaç ay oluyor genelde. Etkinliğe katılmak isteyenler, etkinliği düzenleyen kişinin "etkinlik iletisi" ne isimlerini yazdırıyor. Etkinlik başladığı gün farklı bir ileti yazılıyor ve bu iletinin altında etkinlikle ilgili incelemeler, alıntılar, yorumlar paylaşılıyor.
Site ve sitedeki etkinlikler sayesinde okuma oranım çok arttı.

Teşekkür ederim.elimde olan kitaplarla denk gelirse ben de katılayım o zaman.çok sagol

Günaydın

Bu aralar pek uğrayamıyorum, paylaşımları okuyorum ama her girdiğimde.
Aziz Nesin'den Zübüklüğün Sonu Yok'a başladım. Şimdilik güzel gidiyor, birazdan okumaya devam ederim tekrardan.
Bayramda gelen-gidenimiz olmayacak o yüzden bol bol okurum diye düşünüyorum. Şimdiden hepinize sevdiklerinizle birlikte mutlu bir bayram dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…