• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Çok güzel olmuş, ellerinize sağlık. böyle el becerisi olanlara hep imrenmişimdir :)

Bayıldım bayıldım.
Emeklerine saglik

Ay harika olmuş ellerine sağlık :KK200:

Eline sağlık hamarat kadın
Çok güzel olmuş :KK36:

Mükemmel olmuş :KK200: keşke böyle yeteneklerim olsa da kızıma örebilsem ben de ama nerdee :olamaz:
Çok teşekkür ederim hepinize :) Demek bir kızımız daha oluyor maşallah xyzt-5544 xyzt-5544 . Sağlıkla gelsin ona da yaparız :)

C Calcifer bayıldım, harika olmuş. Benim kızın da var bir tane böyle bebeği, elinden düşürmüyor.

Çok teşekkür ederim :) işten ayrılınca bişeylerle meşgul olmam lazımdı :) bence çocuklar için en uygun oyuncaklardan birisi

Lüsyen sonunda bitti. Ne kadar kötü bir ortak okuma arkadaşı olduğumu bir kez daha kanıtlamış oldum. 20 gün sürmüş kitabı okumam. :skandal:
DonukPudra DonukPudra nın daha önce yaptığı yorumlara tamamen katılıyorum. Kötüydü diyemem kitap için, gerçekten ilgimi çeken bir dönemi anlatıyor. Ama bir yandan çok da ısınamadım kitaba. Yine de sonunda hüzünlendim.
Doğmamış çocuğun gizli yaşamına devam ediyorum halen ama o biraz yavaş ilerliyor. Yanına ek olarak da Paulo Coelho’dan Veronika Ölmek İstiyor’a başlayacağım. Ay bitmeden bu 2 kitabı da bitiririm umarım.

Herkese merhaba,
Bayram mesajı attıgımı sanıyordum atmamısım :) herkesin gecmis bayramını kutlarım.
Arkadaslar bayram iğrenç yaratıkların yaptıgı işkence sonrası hayatını kaybeden minik yavru ile geçti. Ah vah etmedim açıkcası çünkü gördügüm o kadar cok vahset var ki. İnsanlığa olan inancımı zaten yitirmiş biriyim. Herneyse söyleyecegim şu ki burada tanıdıgım sizlerin ne kadar düzgün, nazik ve anlayışlı insanlar oldugunuzu bu iki günlük süreçte belirgin bir şekilde anladım.
Sebebini de belirtmeden geçemeyecegim patileri kesilen köpege üzülüp de giyim ve gıda endustrisi ugruna öldürülen hayvanları ve bu konudaki hassasiyetimi paylaştıgım hicbir platformda buradaki gibi bir anlayısla karsılasmadım, cogunlukla saldırıyorlar.
Hepinize fikirlerime katılmasanız dahi kibar ve anlayıslı tavır gösterdiginiz icin çok ama çok teşekkür ederim.
İyi ki buradayım..

Bildirimlerimi de yapayım Grange Kızıl Nehirler bitti okudugum ilk kitabıydı iyi ki ondan baslamıstım zaten kendisinin de ilk kitabıymıs. Ben kurgusunu ve anlatım dilini çok begendim. O gazla filmi izleyim dedim ama dayanamayıp bıraktım kitaptan cok sapmıs kitabı okuyanlara tavsiye etmem.
Yeni kitabım Richard SENNETT Karakter Aşınması .

Herkese merhaba,
Bayram mesajı attıgımı sanıyordum atmamısım :) herkesin gecmis bayramını kutlarım.
Arkadaslar bayram iğrenç yaratıkların yaptıgı işkence sonrası hayatını kaybeden minik yavru ile geçti. Ah vah etmedim açıkcası çünkü gördügüm o kadar cok vahset var ki. İnsanlığa olan inancımı zaten yitirmiş biriyim. Herneyse söyleyecegim şu ki burada tanıdıgım sizlerin ne kadar düzgün, nazik ve anlayışlı insanlar oldugunuzu bu iki günlük süreçte belirgin bir şekilde anladım.
Sebebini de belirtmeden geçemeyecegim patileri kesilen köpege üzülüp de giyim ve gıda endustrisi ugruna öldürülen hayvanları ve bu konudaki hassasiyetimi paylaştıgım hicbir platformda buradaki gibi bir anlayısla karsılasmadım, cogunlukla saldırıyorlar.
Hepinize fikirlerime katılmasanız dahi kibar ve anlayıslı tavır gösterdiginiz icin çok ama çok teşekkür ederim.
İyi ki buradayım..

Bildirimlerimi de yapayım Grange Kızıl Nehirler bitti okudugum ilk kitabıydı iyi ki ondan baslamıstım zaten kendisinin de ilk kitabıymıs. Ben kurgusunu ve anlatım dilini çok begendim. O gazla filmi izleyim dedim ama dayanamayıp bıraktım kitaptan cok sapmıs kitabı okuyanlara tavsiye etmem.
Yeni kitabım Richard SENNETT Karakter Aşınması .
Minik yavrucağa ben de çok üzüldüm, bu nasıl yapılır aklım almıyor gerçekten :KK43: Bu topiğe ben de hayranım, herkes belli bir seviyede, kitap okuyan insanlara karşı her zaman bir samimiyet zaten duyarım, burda sımsıcak bir samimiyet var :KK19:Bir tek o banlanmaların olduğu zaman şaşırmıştım.
Grange severim, ilk okuduğum kitabı Kurtlar İmparatorluğu idi, sonra her elime geçen kitabını okudum ama külliyatı tamamlamak için bir kaç eksiğim var.

Minik yavrucağa ben de çok üzüldüm, bu nasıl yapılır aklım almıyor gerçekten :KK43: Bu topiğe ben de hayranım, herkes belli bir seviyede, kitap okuyan insanlara karşı her zaman bir samimiyet zaten duyarım, burda sımsıcak bir samimiyet var :KK19:Bir tek o banlanmaların olduğu zaman şaşırmıştım.
Grange severim, ilk okuduğum kitabı Kurtlar İmparatorluğu idi, sonra her elime geçen kitabını okudum ama külliyatı tamamlamak için bir kaç eksiğim var.
o da başka biri kaynaklıydı, öyle kişilerin aradıgı kaos burada olmadıgından durmuyorlar. Maşallah bize. :KK200::KK200::KK200:

Kaka (r.a) diye bir sahabe varmış ve ben yeni duydum, kendimi çok cahil hissettim. Bizim kaka kelimesi de zamanında yahudiler Kaka' yı sevmedigi icin cocuklarının yaptıgı gaiataya kaka demesinden geliyormuş. Bileniniz var mı böyle birşeyi?
Evet annem söyledi bana. "kızım kaka deme, sahabe adı o " demişti. Bu Kara Fatma için de geçerli. Peygamber efendimizin kızına hakaret için kullanılır. Ben böyle biliyorum

Back