- 5 Ocak 2015
- 2.209
- 4.962
- 133
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #25.421
hosgeldin canim umarim her aninı dolu dolu hasret gidererek gecirirsin.
Çok sağol canım, inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hosgeldin canim umarim her aninı dolu dolu hasret gidererek gecirirsin.
Teşekkür ederim canimM Mavisu27 ben sana hayırlı olsun demedim galiba Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini tebrik ediyorum
@Geveze_kelebek ve elenaferrante doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar
Oyy maşallah ona_meLinDa_ geçecek geçecek... şöyle azıcık gülmeye başlasın bıcır bıcır konuşmaya başlasın geçmesin isteyeceksin.
Benim oğlum 1.5 kilo doğdu. Bakımı acayip zordu. Bak şimdi kocaman delikanlı oldu...
Benim.:)İyi akşamlar
Yoğun günler çok okuyamiyorum.
Merak ettiğim birşey var. 1000k da soyadı T. Olan kim acaba?
Çok aktif orada dikkatimi çekti.
Benim.:)
Evet başkaydı ama değiştirdim. Gerçek ismimi kullanmak istedim.
Daha önce adını burda başka demistin ya . düşünüyorum düşünüyorum çıkartamadım hiç.şimdi oldu
Epey aktifsin. Ortak okuma etkinliği orada nasıl ?bahsedebilir misin?
Teşekkür ederim.elimde olan kitaplarla denk gelirse ben de katılayım o zaman.çok sagolEvet başkaydı ama değiştirdim. Gerçek ismimi kullanmak istedim.
İşim gücüm olmadığında sitede dolaşıyorum, iyi oluyor.
Bir kişi bir türün veya bir yazarın (çoğunlukla yazar etkinlikleri oluyor) okuma etkinliği düzenliyor. Etkinlik belli bir zaman aralığında gerçekleşiyor. 1 ay veya birkaç ay oluyor genelde. Etkinliğe katılmak isteyenler, etkinliği düzenleyen kişinin "etkinlik iletisi" ne isimlerini yazdırıyor. Etkinlik başladığı gün farklı bir ileti yazılıyor ve bu iletinin altında etkinlikle ilgili incelemeler, alıntılar, yorumlar paylaşılıyor.
Site ve sitedeki etkinlikler sayesinde okuma oranım çok arttı.