Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Okuyamıyorum, okumaya gücüm kalmıyo
Çok zormuş yenidoğan bakımı
Geçecek bu günler di mi

Ben de başlarda yorulmuştum. Gece uykusu düzene girmiyordu, gece 50 kere uyanıyorduk. Ama gündüz uykuları güzeldi. Bol bol uyurdu. Bir de 1 aylıkken gaz sancısı başlamıştı. 2 aylık olana kadar ki 1 aylık dönemde her akşam saat 8 de ağlamaya bir başlardı gece 11 e kadar hiç susmazdı.

Sonra geçti gitti. Çocuk biraz büyüyüp tepki vermeye başlayınca her şey daha güzel oluyor.

O değil de 2 yaş fenaymış

Ah teşekkür ediyorum. Yarın da senin günün.

evettt

merhaba baykuşlar
Sunay Akın Geyikli Park bitti, yazarın okuduğum ilk kitabı ve asla son olmayacak, bir sürü şey öğrendim kitaptan, Sunay Akın bambaşka bir insan. Videolarını da izlemeye başladım o da ayrı bir zevk :)
yeni kitabıma henüz karar vermedim Germinal okuyabilirim ya da Nazlı Eray Ayışığı Sofrası gün içinde karar verip başlayacağım.
Mutlu haftalar dilerim herkese

:)) Seviliyorsun :)

Okuma listemde. Spoiler içerdiğinden hiç okumadım yorumu. Kaç puan? :)

Bir Uyuyup Uyanalım bitti. Zamanın Kısa Tarihine Başladım.

Evet, geldim Cicoretti ! Çok özlemişim, bu hafta ilk işim sahaflarda hasret gidermek

Selamün aleyküm Kudüs Talha Uğurluel sayfa 314 son sayfalar inşallah biter son gunlerde çok yorgunum enerjim kalmadı sanırım kadir gecemiz inşallah affımıza sebebi olmuştur hayırlı bayramlar şimdiden eğer yazamazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…