- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
Ben okumuştum çok etkilendiğim kitaplar dan ,elinden bırakamadığım için çabuk bitmisti
hepimiz çok sevmişiz ne güzel
kırmızı pazartesiyi okumuştum, çok sevmiştimMerhaba
Sayfalar birikmiş okuyamadım.
Sıradaki kitabım için 2 seçeneğim var
1. Kırmızı Pazartesi- gabriel garcia marquez
2. Kırmızı defter- paul auster
İlki 107, ikincisi 78 sayfa ince kitaplar. Maksadım 2 günde okumak. Ne önerirsiniz? Hangisini seçeyim
Hatırlamıyorum ama okumuştum sanırım. Genelde okuyorum.
Burada kazanın izleri geçmiş çok sevindim:)
Klasiklerde önsözleri kitabı bitirince okumayı tercih ediyorum. Yoksa yapılan yorumlar kitabı algılayışımı etkiliyor.
Ben okudum geçen ay çok ince zaten bir birbuçuk saatte bitiyor ama çok hoşuma gitmişti... tavsiye ederim...
çok teşekkür ederim herkese.M maviduvar1 ben onsoz okuyorum. farkli acidan yorumlar.hosuma gidiyor.
Dönusum 'u ben okudum..bocege donusmesi ve oyle yasamasi .
Guzel kafkayi seviyorum.
Koşulsuz Ebeveynlik, sayfa 100.Bir kitap bile olsa bebekle okumak çok büyük birsey bence... Hepimizin okuma hızı farklı okuduğun yerlerden hoşuna gidenleri paylaşırken çok sevinirim bende çocuk gelişimine ilgili kitaplar okumayı çok seviyorum özellikle psikolojisi yle ilgili olanları fiziksel bakımdan ziyade. .. Bu konuda farklı şeyler duymak gerçekten hoşuma gider...
evet orada gördüm. hiç birşey kalmamış:) Çok parlak ve güzel yüzün. Ancak yazmaya fırsatım oldu.çok teşekkür ederim herkese.
Y yesil_zeytin_ çok şükür geçti. instagramda mı gördün canım. mucize gibi. bir daha hiç eski halime dönemeyecekmişim gibi geliyordu.
çok teşekkür ederim.evet orada gördüm. hiç birşey kalmamış:) Çok parlak ve güzel yüzün. Ancak yazmaya fırsatım oldu.
bizimde güneş yanıklarımız var bize de bir krem verebilir mi teyze acaba:)
Aaa gerçekten mi ben şaka yapmıştım. Ama sen gönder kazanın ne zaman geleceği belli olmaz:) Teşekkür ederim.çok teşekkür ederim.
çok şükür bir şey kalmadı. çok zor günlerdi benim için.
sana numarasını vereyim istersen. başka şehirlere de kargoyla gönderiyor. istersen ben de gönderirim. ama işe yarar mı bilmiyorum canım.
yurtdışına bile gönderiyor. haberleşelim. gönderirim.Aaa gerçekten mi ben şaka yapmıştım. Ama sen gönder kazanın ne zaman geleceği belli olmaz:) Teşekkür ederim.
Yok zaten okuyacağım inşallah ama ben de ayrıntıcıyım.yok canım önyargı oluşmasın, ben biraz ayrıntıcıyım böyle ufak noktalara takılıyorum, sen bana bakma oku, geneli güzel çünkü
Erken kaybedenler canımMerak ettiğim bir kalem emrah serbes. Hangi kitabını tavsiye edersin ilk olarak canım
Geçmiş olsun canım. Dikkat et
Ben okudum ve çok sevdim
Lr mi kullandin papatya?çok teşekkür ederim.
çok şükür bir şey kalmadı. çok zor günlerdi benim için.
sana numarasını vereyim istersen. başka şehirlere de kargoyla gönderiyor. istersen ben de gönderirim. ama işe yarar mı bilmiyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?