Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Merhaba
Sayfalar birikmiş okuyamadım.
Sıradaki kitabım için 2 seçeneğim var
1. Kırmızı Pazartesi- gabriel garcia marquez
2. Kırmızı defter- paul auster
İlki 107, ikincisi 78 sayfa ince kitaplar. Maksadım 2 günde okumak. Ne önerirsiniz? Hangisini seçeyim

kırmızı pazartesiyi okumuştum, çok sevmiştim

Yeni kitabım için tavsiyeleri dikkate alıp gün olur asra bedel'i ve suç ve ceza'yı inceledim. Ciltli olması hasebiyle beni çeken Suç ve Ceza'yı seçtim.

Hatırlamıyorum ama okumuştum sanırım. Genelde okuyorum.
Burada kazanın izleri geçmiş çok sevindim:)

Klasiklerde önsözleri kitabı bitirince okumayı tercih ediyorum. Yoksa yapılan yorumlar kitabı algılayışımı etkiliyor.

Ben okudum geçen ay çok ince zaten bir birbuçuk saatte bitiyor ama çok hoşuma gitmişti... tavsiye ederim...

M maviduvar1 ben onsoz okuyorum. farkli acidan yorumlar.hosuma gidiyor.
Dönusum 'u ben okudum..bocege donusmesi ve oyle yasamasi .
Guzel kafkayi seviyorum.
çok teşekkür ederim herkese.
Y yesil_zeytin_ çok şükür geçti. instagramda mı gördün canım. mucize gibi. bir daha hiç eski halime dönemeyecekmişim gibi geliyordu.

Koşulsuz Ebeveynlik, sayfa 100.
Dün gece oğlum uyuyunca (çok geç uyuyor) okudum biraz. Yatisim baya geç oldu ama değer tabiki.
Çocuk yetistirmeyle ilgili bilinen birçok şeyi reddeden bir kitap. Okudukça şaşırdım açıkçası. Cezayı biliyoruz, fakat çocuk yetiştirmede ödülün de kullanılmasının yanlış olduğunu savunuyor. "Aferin" i de çok takdir ettiği söylenemez. Bu tur şeylerin çocuğun psikolojisini olumsuz etkiledigini,kendine güvensiz bireyler yetiştirdiğini savunuyor.
Okudukça paylasirim mutlaka.

çok teşekkür ederim herkese.
Y yesil_zeytin_ çok şükür geçti. instagramda mı gördün canım. mucize gibi. bir daha hiç eski halime dönemeyecekmişim gibi geliyordu.
evet orada gördüm. hiç birşey kalmamış:) Çok parlak ve güzel yüzün. Ancak yazmaya fırsatım oldu.

bizimde güneş yanıklarımız var bize de bir krem verebilir mi teyze acaba:)

evet orada gördüm. hiç birşey kalmamış:) Çok parlak ve güzel yüzün. Ancak yazmaya fırsatım oldu.

bizimde güneş yanıklarımız var bize de bir krem verebilir mi teyze acaba:)
çok teşekkür ederim.
çok şükür bir şey kalmadı. çok zor günlerdi benim için.
sana numarasını vereyim istersen. başka şehirlere de kargoyla gönderiyor. istersen ben de gönderirim. ama işe yarar mı bilmiyorum canım.

Aaa gerçekten mi ben şaka yapmıştım. Ama sen gönder kazanın ne zaman geleceği belli olmaz:) Teşekkür ederim.

Lr mi kullandin papatya?
Benim de dogum lekem hafif kaldi alnimda.
Lr methediliyor.ayrica evet masallah guzel toparlamis cildin cok sukur Allaha.

O zaman otomatik Portakalla ilgili biraz daha yorum yapim

Spoiler

Kitabın en en önce arkadaki yazarın hayatıyla ilgili bölümü çok dikkatimi çekti yani kitaptan önce yazarın hayatını araştırdım biraz ve cok ilginc geldi hayatı bile kitap gibi adamın

Alexin ıslah merkezindeki kaldığı tedavi süreci bana guguk kuşu filmini hatırlattı çok dramatik ilk önce hapis atıldığını iyi oldu dedim ama sonra çelişkiler kaldım ve beni en çok şaşırtan şey alemin yaşıydı 15 yaşında ....

Bazı şeylerin büyük çoğunlukla yetiştirme tarzından kaynaklandığını düşünürüm ama insanın kötülüğü seçmesi ve içinde kötülük yetiştirmesi azımsanmayacak birsey

Bu arada artık kapıya biri gelirse asla asla asla acmayacagim... yarin karısının ölümüne çok üzüldüm ....

İnsanları cezaevine tıkıp iyileseceklerini düşünmek zaten çok akla yatkın gelmiyordu bana ama bu kitap suçla ilgili suç ve cezadan sonra okuduğum en iyi kitaptı... dilini ayrı sevdim bazı kelimelerin tekrarı haricinde:) Teşekkürler melında bana alıp okumam vesile olduğun için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…