• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Günaydın kızlar
Dün son bi gayretle strumayı bitirdim. Böyle bir hikayenin daha ilgi çekici, daha akıcı yazılması gerekirdi diye düşünüyorum. Zaman zaman çok sıkıldım. Bıraksam mı diye düşündüm ki tutunamayanlarda bile bu kadar çok düşünmemiştim bunu.
Yen'i kitabımı bilmiyorum. Belki budalaya başlarım. Zaten yavaş okuyorum. Bir aya ancak biter.

İşyerğne dönüşümü götüreceğim. Budala çok kalın. Kitaba baktım da uzunca bir önsöz var. Bu önsözü okumak gerekir mi acaba

Günaydın kızlar,

Hasta oldum ben de, boğazım ağrıyor, öksürmekten uzun süreli konuşamıyorum, tam da ders günüm, umarın beni hemen anlarlar da ben de sürekli konuşmak zorunda kalmam.

Kitabına gelince de , Tımarhane Adası'na başlayacağım, yolda okuyabildiğim kadar artık, bakalım çok kalabalık olmaz umarım metro da rahat okurum.
Gecmis olsun gizimmm..
DIkkat et kendine :KK50::KK50:

Ben bu telefonla napcam ya
Gecen gun eşime mesaj yazdım gelirken 2 paket kimyon al bide çamaşır suyu al yazdım telefon sen çevir onu 2 paket kıyma al çamaşır tozu al yazmış eve bi geldi 2 kilo kiyma ve toz çamaşır deterjanı bıktım vallahi :)

:KK70::KK70::KK70: Sabah sabah kıkırdadım valla işyerinde :KK70::KK70:
Ayça ertürk youtube de çok seviyorum bu kadını çok tatlı bu kitaptan oldukça övgüyle bahsetmiştim o zaman çok merak ettim
Hatta kadının en sevdiği tarz distopya çocuk kitabı olmasına rağmen çok güzel yerli bir distobik eser demişti. ..
Aaa daha bi merakla okuyacağım o zaman şimdi :KK37:
İnşallah işler sakin olur bugün, hiç çalışasım yok zaten :işsiz:
Ben babile kılım kuzum. 10 kasımda Atamıza yaptıkları terbiyesizlikti o sahibinin. Ben idefix çok seviyorum genelde ordan almışım. Puan işinden o kadar uzağım ki siz diyince gidip oylama yaptım:) 518 puanım var
Ayy ben kaçırmışım ne yaptıklarını, hiç bilmiyorum o_O
Filmiyle kitabının hiç alakası yok . Ben önce izledim sonra okudum
Ben keşke okumasaymışım da sadece izleseymişim diyorum, çok sıkıldım okurken :olamaz:
Ya kör baykuş ne bitmez kitaptı son 1p sayfa varken hala anlamayi beklemsitim
Kitap bitti aylar geçti üstünden ben hala anlayamadım :KK45:
Gunaydin Sevgili Bilgeler..
SU karanlikta ise gitmek paikolojimi bozuyor ya.
Sanki gece yolculugundaymisim hissiyati.gecmek bilmiyor

Saat olmuş 08.30 hala dışarısı karanlık. Ne güzel bir saat uygulaması bu böyle :işsiz:

Günaydın herkese :KK36:

Tutunamayanlar 120'ye kadar ilerleyebildim ancak dün akşam. Çok yavaş gidiyor bu kitap ben de. İnşallah Ocak ayı bitmeden bitiririrm de yüzyıl aynı kitabı okumuş olmam :işsiz:
Yaşar Kemal - Filler Sultanı ile Kırmızı Topal Karınca kitabına ise az sonra başlayacağım :KK49:

Günaydın sevgili okuyucular:KK53:
Simyacı 80.sayfadayım
Genel olarak beğenerek okuyorum ama namaz için alınlarını yere vurdukları saçma/garip ibadet denmesi çok itici
Çeviride yumuşatılabilirdi bazı tabirler
Bitirince aklımda kalan tek şey bu olmaz umarım:KK43:

Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz, güzel paylaşımlarımız olur inşallah:KK200:

__giz__ __giz__ geçmiş olsun kuzum, oralar fena ayazdır şimdi dikkat et kendine
TUNA80 TUNA80 hoşgeldin canım,bebeğin hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla büyüt:nazar:
Ne zaman doğdu

Selam kızlar.
Tutunamayanlar bitti.
Aslında yorum yazmak istiyorum ama ne yazacağımı bilmiyorum. Son sayfalarda baya etkilendim..
Birilerine benzettim.. Daha çok kahroldum.. Kötü yaşarım korkusuyla kendini hayattan hep soyutlamış.. Ne çocukluğunu yaşabilmiş ne de gençliğini..Bu yüzden hep çocuk kalmış.. Kitapta dediği gibi insanın tutunacak bir şeyi olmalı, yoksa yuvarlanıp gider..
2017 Aralık ayında bir daha okurum diye düşünüyorum.

Muptezeller bitti sevdim ben kitabı. Emrah serbes inde bende ayrı yeri vardır. Perşembe günü ancak yeni kitaba başlarım budala ya başlamayı düşünüyorum. Ara tatile girmeden biterse iyi olacak taşımak istemiyorum
Merak ettiğim bir kalem emrah serbes. Hangi kitabını tavsiye edersin ilk olarak canım:dondurma:

Günaydın kızlar,

Hasta oldum ben de, boğazım ağrıyor, öksürmekten uzun süreli konuşamıyorum, tam da ders günüm, umarın beni hemen anlarlar da ben de sürekli konuşmak zorunda kalmam.

Kitabına gelince de , Tımarhane Adası'na başlayacağım, yolda okuyabildiğim kadar artık, bakalım çok kalabalık olmaz umarım metro da rahat okurum.
Geçmiş olsun canım. Dikkat et o_O

Günaydın herkese :KK36:

Tutunamayanlar 120'ye kadar ilerleyebildim ancak dün akşam. Çok yavaş gidiyor bu kitap ben de. İnşallah Ocak ayı bitmeden bitiririrm de yüzyıl aynı kitabı okumuş olmam :işsiz:
Yaşar Kemal - Filler Sultanı ile Kırmızı Topal Karınca kitabına ise az sonra başlayacağım :KK49:

Hepinizden önce başlamıştım ah ahhh, şimdi aynısını ben de diyorum inşallah ocak bitmeden biter diye, ne ayıp bana :(((
dert etme beterin beteri karşında :)))

Çok hoş :))))
FB_IMG_1482909922134.jpg

__giz__ __giz__ çok geçmiş olsun.
Kızlar kafkanın dönüşümü okuyan yok mu aranızda.

Elimde var şuan, Ocak ayında okumak istiyorum ben de. Eğer Tutunamayanlar'ı bitirebilirsem yani :olamaz:
Hepinizden önce başlamıştım ah ahhh, şimdi aynısını ben de diyorum inşallah ocak bitmeden biter diye, ne ayıp bana :KK43:((
dert etme beterin beteri karşında :)))

Bence ben seni geçerim gibi geliyor bana :KK53:
Çok utanıyorum çookkl :skandal:

Back