Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

olasılıksız syf. 426 çok az kaldı. gayet sürükleyici bir kitap. zamanı olan çok daha kısa sürede bitirebilir.

Heather McElhatton__Şahane Hatalar, 640 syf.

Bu ayı bu kitapla bitirmek istiyorum hadi hayırlısı, bu arada kitabım kalmadı okuyacak, yeni de almak istemiyorum, eve dönüşte 73737 bavul gerekecek, şimdi bir kısmını kolileyip eve yollamayı düşünüyorum, gidene kadar paket paket postalayacağım.
Küçükken çok okurdum bu tarz kitapları. Mısır piramitlerinde geçen bir kitap vardı ki.. Ah ah kendimi o boyutta hissederdim.
Aynı kitabı o hevesle aldım bende umarım senin hoşuna gider.

Küçükken çok okurdum bu tarz kitapları. Mısır piramitlerinde geçen bir kitap vardı ki.. Ah ah kendimi o boyutta hissederdim.
Aynı kitabı o hevesle aldım bende umarım senin hoşuna gider.

İnşallah canım, bakalım nasıl olacak, bu tarz kitaplar hoşuma gider ara ara okurum ben de. Mısır Piramitleri ilgimi çekti, çok severim. :)

selam kızlar :KK54: bir aydan fazladır bu sayfadayım benim nick etiketlenmedikçe alıntı yapılmadıkça ya da beğeni almadıkça bildirim gelmiyor diye yakınıyordum meğer sayfayı takibe almamışım:kızgın:anca fark ettim:KK45:

günaydın Budala 27. sayfadayım isimler önce beni bir zorlar gibi oldu ama hemen alıştım dili çok güzel rahat okunuyor

aa başladın mı bende dün başlayacaktım ama ocak bir bismillah deriz diye başlamamıştım:KK48: ay beğenmene sevindim bakalım biz nasıl bulacağızo_O

Efendim canim:) buyur sherlokcum:)
Süper iyi günlere başlasak mı diyecektim, vazgeçtim :KK53: Ben 30 sayfa okudum ama devam etmeyeceğim. tatil ilan ettim kendime:sus:
sefiller tutunamayanlar şimdi budalaya :bicak: azıcık nefes alayım :cool:

Selam kizlar dun yine kitabini firmada unutmusun bos kalmistim geri alana kadar bitirebilecegim Halil CIBRAN'in ERMİŞ'ine baslayip bitirdim. 54 sayfacik da ...:KK45:
Neyse Sapiens gibi pozitif bilimsel verilere dayali bilimsel cercevede insanı ve degisimini; gelisimini (buna gelismek denirse tabi) anlatan bir kitabin arasina Ermis'i okumak sacma oldu. Ermis ruhani dunyadan felsefik fikirlerin sunuldugu bir kitap. Ben cok sevmedim o oyledir, bu boyledir diye cumlelerin gectigi bir ermisin agzindan -ruhundan yazilmis bir kitap. Bir daha Halil Cibran okur muyum bilmiyorum.

1984 nasildi? Ben cok etkilenmistim. Orwell cok guclu bir yazar.
Ben de çok beğendim o yüzden soğumadan hemen diğer kitabını okumak istedim yazarın:)
Dediğin gibi hem anlatım güçlü, hem de konu çok etkileyici ben bir ara kendimi kitabın içinde yaşıyormuş gibi hissettim kabus gibi geldi sadece kitapta kalmasını diliyorum öyle bir dünyanın...

selam kızlar :KK54: bir aydan fazladır bu sayfadayım benim nick etiketlenmedikçe alıntı yapılmadıkça ya da beğeni almadıkça bildirim gelmiyor diye yakınıyordum meğer sayfayı takibe almamışım:kızgın:anca fark ettim:KK45:

aa başladın mı bende dün başlayacaktım ama ocak bir bismillah deriz diye başlamamıştım:KK48: ay beğenmene sevindim bakalım biz nasıl bulacağızo_O
aslında bende bekleyecektim ama evde çok okuyamayacağım yavaş ilerleyecek o sebeplen başlayayım dedim :oops:

X