- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
günaydınlar ben Sherlock Holmes Gibi Düşünmek kitabına devam, bugün mutlaka bitireceğim
_Cassandra_ canımı çektirdin, sanırım ben de erken başlıcam kitaba, bu bitince başlarım
sende mi brütüs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınlar ben Sherlock Holmes Gibi Düşünmek kitabına devam, bugün mutlaka bitireceğim
_Cassandra_ canımı çektirdin, sanırım ben de erken başlıcam kitaba, bu bitince başlarım
benim elimdeki kitap bitince gün olur asra bedel e başlayacağım inşallahYeni kitabım için tavsiyeleri dikkate alıp gün olur asra bedel'i ve suç ve ceza'yı inceledim. Ciltli olması hasebiyle beni çeken Suç ve Ceza'yı seçtim.
Küçükken çok okurdum bu tarz kitapları. Mısır piramitlerinde geçen bir kitap vardı ki.. Ah ah kendimi o boyutta hissederdim.Heather McElhatton__Şahane Hatalar, 640 syf.
Bu ayı bu kitapla bitirmek istiyorum hadi hayırlısı, bu arada kitabım kalmadı okuyacak, yeni de almak istemiyorum, eve dönüşte 73737 bavul gerekecek, şimdi bir kısmını kolileyip eve yollamayı düşünüyorum, gidene kadar paket paket postalayacağım.
Küçükken çok okurdum bu tarz kitapları. Mısır piramitlerinde geçen bir kitap vardı ki.. Ah ah kendimi o boyutta hissederdim.
Aynı kitabı o hevesle aldım bende umarım senin hoşuna gider.
günaydın Budala 27. sayfadayım isimler önce beni bir zorlar gibi oldu ama hemen alıştım dili çok güzel rahat okunuyor
benim elimdeki kitap bitince gün olur asra bedel e başlayacağım inşallah
Efendim canim:) buyur sherlokcum:)
ablayı çok beğendim, kızıl saçlarıma ithafen koyayım dedimenee _meLinDa_ tanıyamadım kız profil fotonu, bu kim diyorum
Süper iyi günlere başlasak mı diyecektim, vazgeçtim Ben 30 sayfa okudum ama devam etmeyeceğim. tatil ilan ettim kendimeEfendim canim:) buyur sherlokcum:)
Dun ben de baktim bulamadim sinir oldum oysa sepete atmistim vazgecmistim almaktan. Keske alsaydim ...kızlar sefilleri defalarca soran olmuştur ama 2 cilt mi 5 cilt mi alayım 2 cilt baya kalın geldi gözüme 5 cildide bulamıyorum
1984 nasildi? Ben cok etkilenmistim. Orwell cok guclu bir yazar.1984'ü bitirdim sonunda aynı yazardan devam edeyim dedim Hayvan Çiftliği ne başlıyorum bugün:)
Ben de çok beğendim o yüzden soğumadan hemen diğer kitabını okumak istedim yazarın:)1984 nasildi? Ben cok etkilenmistim. Orwell cok guclu bir yazar.
aslında bende bekleyecektim ama evde çok okuyamayacağım yavaş ilerleyecek o sebeplen başlayayım dedimselam kızlar bir aydan fazladır bu sayfadayım benim nick etiketlenmedikçe alıntı yapılmadıkça ya da beğeni almadıkça bildirim gelmiyor diye yakınıyordum meğer sayfayı takibe almamışımanca fark ettim
aa başladın mı bende dün başlayacaktım ama ocak bir bismillah deriz diye başlamamıştım ay beğenmene sevindim bakalım biz nasıl bulacağız