Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Yüzüklerin efendisini ben de okurken çok zorlanmistim

Ben önce Hobbit sonra seriyi en son da Silmarion u okumuştum.
Mükemmel bir eser bana göre. Adam bir mitolojiyi baştan yazıyor, üstelik bir de mitolojik dil üretiyor.
Muazzam bir hayal gücü, hem de o yıllarda. Fantastik kurgu da üstüne çıkabilecek yetenek gelir mi bilmem.

ben de bu sırada okumayı planlıyorum ama ne zaman okurum hiç bilmiyorum

günaydın bilgeler raporum bitti iş yerindeyim .
__giz__ canım çok geçmiş olsun, salgın varmış heralde kızlar kendinize çook dikat edin
yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz
SiziSeviyorumDemismiydim canım başarılar sınavlarında inşallah bütün derslerini geçersin

dün sabah başladığım içeride kalanlar kitabını akşama bitirdim, değişik bir kitaptı çok anlamıyorum ama sanırım bilinç akışı tekniğiyle yazılmıştı. farklı karakterlerin ağzından anlatılıyordu akıp gitti kitap tek sıkıntı her karakter aynı ölçüde edebi konuşuyor genci de orta yaşlısı da o biraz garip ama ilginç bir kitaptı.

hastayken çocuklarla ilgilenemediğim için şimdilerde evde çok okuyabileceğimi sanmıyorum. o yüzden bugün işyerinde Budalaya başlamayı düşünüyorum

Son 1 kitap kaldı, onu da bitiririm herhalde cumartesi akşamına kadar
Cesmi , azmettin. Başardın.

giz, geçmiş olsun kuzum
Simyacı'yı ben de okumak istiyordum. Şu anda biraz ön yargı oluştu

Günaydın hepinize kızlar
Olasılıksız Syf. 344. gayet iyi gidiyor. sınavlara hazırlandığımdan gün içerisinde 40 sayfayı geçmiyor okumam :/

ben okudum ama çok oldu
çok etkilenmiş ve üzülmüştüm ben

Elimde var şuan, Ocak ayında okumak istiyorum ben de. Eğer Tutunamayanlar'ı bitirebilirsem yani

Bence ben seni geçerim gibi geliyor bana
Çok utanıyorum çookkl

Olmaz mı Çok güzel çok beğenmiştim. Bir ara karıncalarla konuşma girişimimde oldu
teşekkürler kızlar
bu kitabın ilk 30 sayfası böyle önsiz gibi bir şey. gerekli midir? onu merak ettim.

Kızlar tek tek alıntılayamadım, çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, daha iyiyim sabaha göre, dersimi de anlattım çok şükür güzel geçti.

Önsöz'leri mutlaka okurum, bazen çok güzel ayrıntılar oluyor benim gözümden kaçan özellikle de bir dönemi anlatıyorsa ona göre fikir veriyor, iyi oluyor.

Geçmiş olsun Tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…