Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Ben babile kılım kuzum. 10 kasımda Atamıza yaptıkları terbiyesizlikti o sahibinin. Ben idefix çok seviyorum genelde ordan almışım. Puan işinden o kadar uzağım ki siz diyince gidip oylama yaptım:) 518 puanım var

umarım daha güzel yarınlar için bir tuğlada biz koyuyoruzdur :)

OKYANUSYAA canim gecmis olsun acil sifalar.
M mambur sevdigin yerleri paylas belki fikir alisverisi yapariz. Paulo Coelho benim hic isinamadogim bir yazar bir turlu gitmiyor elip kitaplarina.
Başta zor ilerliyor ama otuz kırk sayfa sonra akıcılık başlıyor ,Aslında zevkli bir yazar .çok sevdiğim yerleri oluyor fırsat olunca paylaşırım.Bazen okurken altını çizip sonra yeniden okuyorum malum benim ufak bebe yle anlamam için üzerinden geçmem gerekiyor:)

Kaç saattir seni düşünüyorum biliyo musun. Evde oğlumun peşinde koşturup, bir o ise bir o ise yetişmeye çalışırken. Bu tempoyla, bir de işe giderken nasıl okuyor bu kız bu kitapları diye :)
Isyerinde surekli yogun olmuyorum simdilik esim daha hepsini aktarmadi bana.
Bende her firsati degerlendiriyorum .. okumaya oyle ac kalmisim ki

B
Bi coelho iki herman hesse ha bir de omrumu yiyen samuel beckett var anlayamadigim yazarlar

yüzük kardeşliği bitti.

Allah'ım bu nasıl bir kitap. Hem çok sıkıldım hem merak edip 2. Kitabı aldım. Ama önümüzdeki birkaç ay okuyabileceğimi sanmıyorum 2. Kitabı.

Kitap sırf tasvir, birkaç yerde atraksiyon var. O anlamda hiç bana göre değildi. Okurken gözümde canlandırmadan geçemeyen beni çok yavaşlattı. Çoğu yeri tekrar tekrar okudum. Ve herkesin dediği gibi çok fazla yer ve karakter ismi var. Çoğu yeri bilmeden anlamadan okudum gibi oldu bu yüzden. Bir de küçük punto olması beni mahvetti, başımı ağrıttı, uykumu getirdi.

Bunlara rağmen garip bir çekiciliği var kitabın. Yazarın hayalgücüne hayran kalmamak elde değil, gitmiş görmüş gibi uzun ve ayrıntılı anlatıyor. Bütün kitap dağda bayırda geçmesine rağmen "daha ne tasviri yazacam bir şey kalmadı" dememiş, onca şey hayal edip yazmış.

Velhasıl enteresan bir kitap. Ne tavsiye edebiliyorum, ne de okumayın diyebiliyorum.

Not: seriye başlayacak olanlara kendi görüşümü söylemek isterim. Silmarillion için çok ağır diyorlar, Yüzük Kardeşliği'nden daha ağır ise, önce okumanızı tavsiye etmem. Yüzüklerin Efendisi'ni bitirip merak edip Silmarillion'u okumak daha mantıklı olabilir. Yoksa sıkılmanız kuvvetle muhtemel.

Hos buldum canimmm :)
Harikasin dostum tebrikler! Bilemiyorum ama benim yaramaz bana bir kitap anca okutur gibi :) Ama azimliyim bakalım.
Bir kitap bile olsa bebekle okumak çok büyük birsey bence... Hepimizin okuma hızı farklı okuduğun yerlerden hoşuna gidenleri paylaşırken çok sevinirim bende çocuk gelişimine ilgili kitaplar okumayı çok seviyorum özellikle psikolojisi yle ilgili olanları fiziksel bakımdan ziyade. .. Bu konuda farklı şeyler duymak gerçekten hoşuma gider...

Yılmadan okudum bitirdim:) benim en beğendiğim kelime İşişleri Bakanı oldu çok güldüm ilk okuduğumda yanlıs mi yazmış diye yeniden bakim:) kitabı çok beğendim ilk kez böyle argo dil kullanılmış bir kitap okudum hoşuma gitti açıkçası kitabı bitirme şekline hayran kaldım bok püsür diyerek bitirmiş vedalaştma sözcüğü zaar :)

@Ruhimucerret bitirsin detayli spoili yorumumu öyle yapim büyüsü kaçmasın kitabin şimdi :)

Bu konuda kitap onerilerini bekliyorum.
Ben de cocuk psikolojisini merak ediyorum.
Kerem de buyuyor davranis ve psikolojik tepkimeler ve ona yaklasim hakkinda bilgilendirmem gerek kendimi...

Günaydın kızlar,

Hasta oldum ben de, boğazım ağrıyor, öksürmekten uzun süreli konuşamıyorum, tam da ders günüm, umarın beni hemen anlarlar da ben de sürekli konuşmak zorunda kalmam.

Kitabına gelince de , Tımarhane Adası'na başlayacağım, yolda okuyabildiğim kadar artık, bakalım çok kalabalık olmaz umarım metro da rahat okurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…