- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.937
- 598
Ben babile kılım kuzum. 10 kasımda Atamıza yaptıkları terbiyesizlikti o sahibinin. Ben idefix çok seviyorum genelde ordan almışım. Puan işinden o kadar uzağım ki siz diyince gidip oylama yaptım:) 518 puanım varEvet ya o çok özel hissettiriyor insana kendini
Ama hiç hediye göndermiyorlar. Ayraç, defter, dergi ne bileyim öyle bişeyler. Bence bunu da yapmaları lazım.
Babil'i o yüzden seviyordum ama o da fiyatları arttırdı.
21 liralık kitap bedavaya geldi Asmu, biz hesap etmiyelim de kimler etsin
Filmiyle kitabının hiç alakası yok . Ben önce izledim sonra okudumAyyy bu Müzeyyen'in kitabı çok sıkıcıBitirecem mecbur az da sayfası ama hiçbişey anlamadan öyle boş boş okuyorum. Filmi de böyle mi ki bunun
Ya kör baykuş ne bitmez kitaptı son 1p sayfa varken hala anlamayi beklemsitimŞükür ki sıkıntı ben de değilmiş
Kör Baykuş kitabını bile daha çok anlamıştım valla
Çok sevindim ,ağır diye gözüm korkuyordu .az kaldı elimdeki kitap bitsin ,kitabım masanın üstünde hazır:)Inan hic agir degil.
Guzel ilerliyor Hayvan Ciftligi ve cok guzel nokta atislari olan bir kitap
umarım daha güzel yarınlar için bir tuğlada biz koyuyoruzdur :)Öldüm gülmekten :))Böyle düşünen bir anne bulmuşum ,Daha ne isteyeyim:))Senin gibi düşünen ve çocuğuna yaklaşan anneleri görünce mest oluyorum ,inan öyle azsınızki:))
Bizim yavruların bir lafı var ;benim az okuduğumdan yakındıklarında ,birde Türkiye neden gelişmiyor diye söylenip duruyorsunuz derler:))
Başta zor ilerliyor ama otuz kırk sayfa sonra akıcılık başlıyor ,Aslında zevkli bir yazar .çok sevdiğim yerleri oluyor fırsat olunca paylaşırım.Bazen okurken altını çizip sonra yeniden okuyorum malum benim ufak bebe yle anlamam için üzerinden geçmem gerekiyor:)OKYANUSYAA canim gecmis olsun acil sifalar.
M mambur sevdigin yerleri paylas belki fikir alisverisi yapariz. Paulo Coelho benim hic isinamadogim bir yazar bir turlu gitmiyor elip kitaplarina.
Ey kardeşlerim ve biricik kankalarım
Bi yerde nerden basliyayim bokuboklar diyordu
Isyerinde surekli yogun olmuyorum simdilikKaç saattir seni düşünüyorum biliyo musun. Evde oğlumun peşinde koşturup, bir o ise bir o ise yetişmeye çalışırken. Bu tempoyla, bir de işe giderken nasıl okuyor bu kız bu kitapları diye :)
Bokubok bunu unutmustum
Bi yerde nerden basliyayim bokuboklar diyordu
Bi coelho iki herman hesse ha bir de omrumu yiyen samuel beckett var anlayamadigim yazarlarBaşta zor ilerliyor ama otuz kırk sayfa sonra akıcılık başlıyor ,Aslında zevkli bir yazar .çok sevdiğim yerleri oluyor fırsat olunca paylaşırım.Bazen okurken altını çizip sonra yeniden okuyorum malum benim ufak bebe yle anlamam için üzerinden geçmem gerekiyor:)
Bir kitap bile olsa bebekle okumak çok büyük birsey bence... Hepimizin okuma hızı farklı okuduğun yerlerden hoşuna gidenleri paylaşırken çok sevinirim bende çocuk gelişimine ilgili kitaplar okumayı çok seviyorum özellikle psikolojisi yle ilgili olanları fiziksel bakımdan ziyade. .. Bu konuda farklı şeyler duymak gerçekten hoşuma gider...Hos buldum canimmm :)
Harikasin dostum tebrikler! Bilemiyorum ama benim yaramaz bana bir kitap anca okutur gibi :) Ama azimliyim bakalım.
Bu konuda kitap onerilerini bekliyorum.Bir kitap bile olsa bebekle okumak çok büyük birsey bence... Hepimizin okuma hızı farklı okuduğun yerlerden hoşuna gidenleri paylaşırken çok sevinirim bende çocuk gelişimine ilgili kitaplar okumayı çok seviyorum özellikle psikolojisi yle ilgili olanları fiziksel bakımdan ziyade. .. Bu konuda farklı şeyler duymak gerçekten hoşuma gider...
Yılmadan okudum bitirdim:) benim en beğendiğim kelime İşişleri Bakanı oldu çok güldüm ilk okuduğumda yanlıs mi yazmış diye yeniden bakim:) kitabı çok beğendim ilk kez böyle argo dil kullanılmış bir kitap okudum hoşuma gitti açıkçası kitabı bitirme şekline hayran kaldım bok püsür diyerek bitirmiş vedalaştma sözcüğü zaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?