- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- 398
Gecmis olsun gizimmm..Günaydın kızlar,
Hasta oldum ben de, boğazım ağrıyor, öksürmekten uzun süreli konuşamıyorum, tam da ders günüm, umarın beni hemen anlarlar da ben de sürekli konuşmak zorunda kalmam.
Kitabına gelince de , Tımarhane Adası'na başlayacağım, yolda okuyabildiğim kadar artık, bakalım çok kalabalık olmaz umarım metro da rahat okurum.
Ben bu telefonla napcam ya
Gecen gun eşime mesaj yazdım gelirken 2 paket kimyon al bide çamaşır suyu al yazdım telefon sen çevir onu 2 paket kıyma al çamaşır tozu al yazmış eve bi geldi 2 kilo kiyma ve toz çamaşır deterjanı bıktım vallahi :)
Aaa daha bi merakla okuyacağım o zaman şimdiAyça ertürk youtube de çok seviyorum bu kadını çok tatlı bu kitaptan oldukça övgüyle bahsetmiştim o zaman çok merak ettim
Hatta kadının en sevdiği tarz distopya çocuk kitabı olmasına rağmen çok güzel yerli bir distobik eser demişti. ..
Ayy ben kaçırmışım ne yaptıklarını, hiç bilmiyorumBen babile kılım kuzum. 10 kasımda Atamıza yaptıkları terbiyesizlikti o sahibinin. Ben idefix çok seviyorum genelde ordan almışım. Puan işinden o kadar uzağım ki siz diyince gidip oylama yaptım:) 518 puanım var
Ben keşke okumasaymışım da sadece izleseymişim diyorum, çok sıkıldım okurkenFilmiyle kitabının hiç alakası yok . Ben önce izledim sonra okudum
Kitap bitti aylar geçti üstünden ben hala anlayamadımYa kör baykuş ne bitmez kitaptı son 1p sayfa varken hala anlamayi beklemsitim
Gunaydin Sevgili Bilgeler..
SU karanlikta ise gitmek paikolojimi bozuyor ya.
Sanki gece yolculugundaymisim hissiyati.gecmek bilmiyor
Merak ettiğim bir kalem emrah serbes. Hangi kitabını tavsiye edersin ilk olarak canımMuptezeller bitti sevdim ben kitabı. Emrah serbes inde bende ayrı yeri vardır. Perşembe günü ancak yeni kitaba başlarım budala ya başlamayı düşünüyorum. Ara tatile girmeden biterse iyi olacak taşımak istemiyorum
Geçmiş olsun canım. Dikkat etGünaydın kızlar,
Hasta oldum ben de, boğazım ağrıyor, öksürmekten uzun süreli konuşamıyorum, tam da ders günüm, umarın beni hemen anlarlar da ben de sürekli konuşmak zorunda kalmam.
Kitabına gelince de , Tımarhane Adası'na başlayacağım, yolda okuyabildiğim kadar artık, bakalım çok kalabalık olmaz umarım metro da rahat okurum.
Günaydın herkese
Tutunamayanlar 120'ye kadar ilerleyebildim ancak dün akşam. Çok yavaş gidiyor bu kitap ben de. İnşallah Ocak ayı bitmeden bitiririrm de yüzyıl aynı kitabı okumuş olmam
Yaşar Kemal - Filler Sultanı ile Kırmızı Topal Karınca kitabına ise az sonra başlayacağım
ben okudum ama çok oldu
Ben okudum canım, 3 sene kadar önceydi ama
Hepinizden önce başlamıştım ah ahhh, şimdi aynısını ben de diyorum inşallah ocak bitmeden biter diye, ne ayıp bana((
dert etme beterin beteri karşında :)))
Olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?