• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Kitapta bu kadar sıkılmam normal mi peki?
Anlayamadım mantığını, ne anlatıldığını :bicak:

Ben de hiç bir şey anlamamıştım.

Ayın 15 ine kadar uğramıcam buralara bilgeler.
Dün akşam sevgilim çok net ültimatom verdi :KK70: aöf yi yüz yıldır halletmiyorum da. Azcık kendimi yetersiz hissettim,moralim bozuldu. Şu 3 hafta aldığım 10 derse çalışayım en iyisi :KK70:

Kolay gelsin

Bende klasikleri birlikte okuyalım istiyorum ama kendi okumak istediği ,macera turu kitapları okumakta diretiyor ve dediğin gibi asilik bu noktada da kendini gösteriyor:))bende yarış yapalım diyorum .Bir onun seçtiği birde benim seçtiğim kitap ortak oluyor ,en çabuk bitiren yada bir haftada en fazla sayfa okuyan ,karar verilen ödülü kazanıyor .dayanamıyoruz ödül olarak yine kitap alıyoruz:))tabii ben sevmediğim kitaplarida okumak zorunda kalıyorum :))
herşey onlar için :))))
zaten okuyan biri bizimki bu alışkanlığı kazandırmışız bir şekilde çok iyi okuyucular sayılmayız anne baba olarak hatta okumadığımızda o kızar anne baba neden okumuyorsunuz der
işte sadece eline kitap almak değil mesele ne okuduğu çok önemli kişiliği bakış açısı okudukları ve gördükleri ile şekillenecek görüklerinden umudumuz yok bari okudukları kaliteli olsun istiyoruz tabi bu yüzden onun şevkini kırmadan karşımızda değil yanımızda olması önemliç tercihlerini önemsiyoruz hatta ona uyuyoruz sizin gibi okuyorum onun tercihlerini
Death Note serisi okuttu zalim, birde kitaplar ters resimler karmaşık nevrim döndü okuyana kadar :))))))

Ayın 15 ine kadar uğramıcam buralara bilgeler.
Dün akşam sevgilim çok net ültimatom verdi :KK70: aöf yi yüz yıldır halletmiyorum da. Azcık kendimi yetersiz hissettim,moralim bozuldu. Şu 3 hafta aldığım 10 derse çalışayım en iyisi :KK70:
SiziSeviyorumDemismiydim SiziSeviyorumDemismiydim Allah zihin açıklığı versin canım. :KK19:

Back