- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
99. Sayfadayım ben de. Bence de çok güzel gidiyor.
Ama akşam bitiremem herhalde. Yarın neye başlayacaksın?
Ben bu telefonla napcam yasenin o otomatik düzelten klavyeni yesinler
Ben bu telefonla napcam ya
Gecen gun eşime mesaj yazdım gelirken 2 paket kimyon al bide çamaşır suyu al yazdım telefon sen çevir onu 2 paket kıyma al çamaşır tozu al yazmış eve bi geldi 2 kilo kiyma ve toz çamaşır deterjanı bıktım vallahi :)
Ben güya bu ogleden sonra okuyacaktim ama naptim uyudum neyse uyku aldım en azından gece musait gece okurum diye ümit ediyorum .... yani ben aslında n çok su yönünü sevdim hani hep sokakta gördüğümüz serseri kılıklilari birde onlarin gözünden bizleri görmek gerçekten güzel oldu... akıcı ama çok tekrar eden kelime var ilk başlarda hoşuma giden argo terimler artık sıktı beni bira şu ana kadar olumsuz olarak gördüğüm tek şey buOtomatik Portakal 3. bölüme geldim 115. sayfa
çok güzel gidiyo, ben bayıldım vallahi
bu akşam bitiricem
nasıl gidiyor ortaklarımkalinkaselin elenaferrante
Ayça ertürk youtube de çok seviyorum bu kadını çok tatlı bu kitaptan oldukça övgüyle bahsetmiştim o zaman çok merak ettimKitap sonunda bitti, tavsiye etmem okumayın bence gerek yok
Bugün başlamam yeni kitaba ama yarın "Yaşar Kemal - Filler Sultanı ile Kırmızı Sakallı Topal Karınca" ya başlayacağım.
Hihihi evet artık direk arıyorum yazmiyorum:)Neyse ki çok saçma işe yaramaz şeyler almamış
günaydın, hoşgeldin
DonukPudra kıymetlimdir
Burası alışkanlığını geri kazanman için ideal, daimi olursun inşallah
Hoşgeldiniz. Sürekli katılım sağlamanız dileğiyle:)
Hersene kitap hedefi koyuyoruz. Sizde koymak ister misiniz
Hoşgeldin aramıza
Burda hep birlikte bişeyler okumaya çalışıyoruz ki çocuklu da çok arkadaşımız var. Ki biri deDonukPudra bildiğin üzere
Bu arada ortak okuma etkinliklerimiz de var onlara da katılmak istersen, çocukjla birlikte zorlamz diyorsan oraya da bekleriz
Günaydın
Budalaya başlamak için izin aldım ama başlamak yerine bütün gün gece hukuk okuyacağım. Ama dersim ne hukukuydu önce onun notlarını çıkarmam lazımne kadar uzağım konuya işte
Hg. Bebeği olup okuma azmi sönmeyen arkadaşlara hayranım. Buraya sık sık uğra zaman bulamasan da bir bakmışsın bir sürü kitap okur hale gelmişsin. En kötü bebeğini uyuturken okursun bol bol ne güzel. Annesi okuyan çocuklardan daha şanslı bir nesil var olamaz.
Her ay okuduğumuz kitapları bildirim topiğin yazıyoruz. Azra2004 bizim için liste yapıyor bu daha da okumaya heveslendiriyor. Kendine göre hedef koymanı öneririm.
Bende son zamanların vasat okuyucusuyum ama toparlanıyorum. Ocakta bildirimlere başlayacağım. Şimdilerde bildirimsiz okuyorum.
Geçmiş olsun.
Uyu dinlen bol bol en güzeli. Hastayken ben gözümü açamam da.
günaydınlarrr
hoşgeldiniz kızlar
Hoşgeldin arkadaşım. Benim de 8 aylık bi kızım var ben de ısınma turlarındayım.
Beraberce ısınırız artık
Günaydın güzellikler,
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :)
Bugün güzel bir gün olsun ve Y.K. artık bitsin. 40 sayfam kaldı
Hoşgeldin cnm aramıza burda bizde zaman zaman okuyamiyoruz tekrar başlıyoruz geçici durumlar bunlar. ..
Merhabalar
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz keyifli okumalar dilerim
Benim oğlum 11 yaşında canım geçen sene Canavar peşinde serisini çok beğendi , şimdi Sessiz sakinin gürültülü maceraları serisini okuyor iki seride rahat okunan kitaplar okuma alışkanlığını arttırıyor. Jules Verne'nin kitapları da güzel.
Harry potter ilk kitabını sevdi ikincisini pek canı istemiyor eline alınca okuyor ama zorla eline aldırıyorum. Herhalde onun için zaman var daha
Hosgeldin, en kisa zamanda eski temponu yakalamani dilerim. Iyi okumalar.
Ben güya bu ogleden sonra okuyacaktim ama naptim uyudum neyse uyku aldım en azından gece musait gece okurum diye ümit ediyorum .... yani ben aslında n çok su yönünü sevdim hani hep sokakta gördüğümüz serseri kılıklilari birde onlarin gözünden bizleri görmek gerçekten güzel oldu... akıcı ama çok tekrar eden kelime var ilk başlarda hoşuma giden argo terimler artık sıktı beni bira şu ana kadar olumsuz olarak gördüğüm tek şey bu
Hos buldum canimmm :)Hosgeldin canimin iciburda inan cok guzel motive olacaksin.
Ben Keremle ayda 5 kitap okudugumu hatirliyorum inanabiliyor musuniyi ki geldin.
Otomatik portakal bitti
Ben argo dilini çok sevdim vallahi
Eee, ne olacak şimdi ha?
Benim okumamda ise gitmemin payi buyuk tabi her firsatta okuyorum orda.Hos buldum canimmm :)
Harikasin dostum tebrikler! Bilemiyorum ama benim yaramaz bana bir kitap anca okutur gibi :) Ama azimliyim bakalım.
Öldüm gülmekten :))Böyle düşünen bir anne bulmuşum ,Daha ne isteyeyim:))Senin gibi düşünen ve çocuğuna yaklaşan anneleri görünce mest oluyorum ,inan öyle azsınızki:))herşey onlar için :))))
zaten okuyan biri bizimki bu alışkanlığı kazandırmışız bir şekilde çok iyi okuyucular sayılmayız anne baba olarak hatta okumadığımızda o kızar anne baba neden okumuyorsunuz der
işte sadece eline kitap almak değil mesele ne okuduğu çok önemli kişiliği bakış açısı okudukları ve gördükleri ile şekillenecek görüklerinden umudumuz yok bari okudukları kaliteli olsun istiyoruz tabi bu yüzden onun şevkini kırmadan karşımızda değil yanımızda olması önemliç tercihlerini önemsiyoruz hatta ona uyuyoruz sizin gibi okuyorum onun tercihlerini
Death Note serisi okuttu zalim, birde kitaplar ters resimler karmaşık nevrim döndü okuyana kadar :))))))
Yarın elimdekini bitirirsem hemen başlıyorum bendeBenimde çok okumak istediğim kitaptı @_asmunikal_ cığımın hediyesine elimdeki biter bitmez başlamak istedim ama hafta sonu fırsatım olmadı umarım ağır değildir.
Kaç saattir seni düşünüyorum biliyo musun. Evde oğlumun peşinde koşturup, bir o ise bir o ise yetişmeye çalışırken. Bu tempoyla, bir de işe giderken nasıl okuyor bu kız bu kitapları diye :)Benim okumamda ise gitmemin payi buyuk tabi her firsatta okuyorum orda.
1kitap bile birsey onunla baslayip artircaz insallah
Mamburum hoş geldin şey yani hoş geldik :)Yarın elimdekini bitirirsem hemen başlıyorum bende
Inşallah canım ya öyle mutluyum ki nerdeyse bir kitap bitiricem:)) M Mavisu27 canım bak ben bile okuyorsan kesin sende okursun .Hatta dün bebem omuzumda kendi kitabını okurken bende on sayfa okudum:))Benim okumamda ise gitmemin payi buyuk tabi her firsatta okuyorum orda.
1kitap bile birsey onunla baslayip artircaz insallah
Hoşbulduk canım burası farklı bir dünya gibi ,bukadar okuyan İnsan varmıydı memleketimde dedim.burada olmak çok iyi geldi bana ,arkadaşlarda çok sıcak kanlıMamburum hoş geldin şey yani hoş geldik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?