• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

99. Sayfadayım ben de. Bence de çok güzel gidiyor.
Ama akşam bitiremem herhalde. Yarın neye başlayacaksın?
senin o otomatik düzelten klavyeni yesinler :KK53:
Ben bu telefonla napcam ya
Gecen gun eşime mesaj yazdım gelirken 2 paket kimyon al bide çamaşır suyu al yazdım telefon sen çevir onu 2 paket kıyma al çamaşır tozu al yazmış eve bi geldi 2 kilo kiyma ve toz çamaşır deterjanı bıktım vallahi :)

Ben bu telefonla napcam ya
Gecen gun eşime mesaj yazdım gelirken 2 paket kimyon al bide çamaşır suyu al yazdım telefon sen çevir onu 2 paket kıyma al çamaşır tozu al yazmış eve bi geldi 2 kilo kiyma ve toz çamaşır deterjanı bıktım vallahi :)

Neyse ki çok saçma işe yaramaz şeyler almamış

Otomatik Portakal 3. bölüme geldim 115. sayfa
çok güzel gidiyo, ben bayıldım vallahi
bu akşam bitiricem
nasıl gidiyor ortaklarım kalinkaselin kalinkaselin elenaferrante elenaferrante
Ben güya bu ogleden sonra okuyacaktim ama naptim uyudum neyse uyku aldım en azından gece musait gece okurum diye ümit ediyorum .... yani ben aslında n çok su yönünü sevdim hani hep sokakta gördüğümüz serseri kılıklilari birde onlarin gözünden bizleri görmek gerçekten güzel oldu... akıcı ama çok tekrar eden kelime var ilk başlarda hoşuma giden argo terimler artık sıktı beni bira şu ana kadar olumsuz olarak gördüğüm tek şey bu

Kitap sonunda bitti, tavsiye etmem okumayın bence gerek yok :bicak:
Bugün başlamam yeni kitaba ama yarın "Yaşar Kemal - Filler Sultanı ile Kırmızı Sakallı Topal Karınca" ya başlayacağım.
Ayça ertürk youtube de çok seviyorum bu kadını çok tatlı bu kitaptan oldukça övgüyle bahsetmiştim o zaman çok merak ettim
Hatta kadının en sevdiği tarz distopya çocuk kitabı olmasına rağmen çok güzel yerli bir distobik eser demişti. ..

günaydın, hoşgeldin :KK200:
DonukPudra DonukPudra kıymetlimdir :KK37:
Burası alışkanlığını geri kazanman için ideal, daimi olursun inşallah :KK36:

Hoşgeldiniz. Sürekli katılım sağlamanız dileğiyle:)
Hersene kitap hedefi koyuyoruz. Sizde koymak ister misiniz :spor::spor:

Hoşgeldin aramıza :KK50:
Burda hep birlikte bişeyler okumaya çalışıyoruz ki çocuklu da çok arkadaşımız var. Ki biri de DonukPudra DonukPudra bildiğin üzere :KK53:
Bu arada ortak okuma etkinliklerimiz de var onlara da katılmak istersen, çocukjla birlikte zorlamz diyorsan oraya da bekleriz :kahve:

Günaydın
Budalaya başlamak için izin aldım ama başlamak yerine bütün gün gece hukuk okuyacağım. Ama dersim ne hukukuydu önce onun notlarını çıkarmam lazım:KK70: ne kadar uzağım konuya işte :KK70:

Hg. Bebeği olup okuma azmi sönmeyen arkadaşlara hayranım. Buraya sık sık uğra zaman bulamasan da bir bakmışsın bir sürü kitap okur hale gelmişsin. En kötü bebeğini uyuturken okursun bol bol ne güzel. Annesi okuyan çocuklardan daha şanslı bir nesil var olamaz.:KK68:
Her ay okuduğumuz kitapları bildirim topiğin yazıyoruz. Azra2004 bizim için liste yapıyor bu daha da okumaya heveslendiriyor. Kendine göre hedef koymanı öneririm.
Bende son zamanların vasat okuyucusuyum ama toparlanıyorum. Ocakta bildirimlere başlayacağım. Şimdilerde bildirimsiz okuyorum.

Geçmiş olsun.
Uyu dinlen bol bol en güzeli. Hastayken ben gözümü açamam da.:uykucu:

günaydınlarrr
hoşgeldiniz kızlar:KK54:

Hoşgeldin arkadaşım. Benim de 8 aylık bi kızım var ben de ısınma turlarındayım.

Beraberce ısınırız artık:KK49:

Günaydın güzellikler,
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :)
Bugün güzel bir gün olsun ve Y.K. artık bitsin. 40 sayfam kaldı

Hoşgeldin cnm aramıza burda bizde zaman zaman okuyamiyoruz tekrar başlıyoruz geçici durumlar bunlar. ..

Merhabalar
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz keyifli okumalar dilerim:KK36:

Benim oğlum 11 yaşında canım geçen sene Canavar peşinde serisini çok beğendi , şimdi Sessiz sakinin gürültülü maceraları serisini okuyor iki seride rahat okunan kitaplar okuma alışkanlığını arttırıyor. Jules Verne'nin kitapları da güzel.
Harry potter ilk kitabını sevdi ikincisini pek canı istemiyor eline alınca okuyor ama zorla eline aldırıyorum. Herhalde onun için zaman var daha:işsiz:

M Mavisu27 aramıza hoş geldiniz.
Ne güzel öğretmenlerimiz çoğaldı.
Türkçe , Edebiyat , Türk Dili en sevdiğim branşlar ( ENler yarışmasında TÜRKÇE'yi en güzel kullanan üye kısmına adayım, bununla gurur duyuyorum ama bir türlü en olamadım :KK43: )

Neyse işte çok hoş geldiniz. :KK24:

Hosgeldin, en kisa zamanda eski temponu yakalamani dilerim. Iyi okumalar. :KK200:

Hepinize çok tesekkur ederim.
Ne sıcak karsiladiniz ya çok mutlu oldum. Çok sevdim bu topigi :)
Koşulsuz Ebeveynlik
Sayfa 31.

Ben güya bu ogleden sonra okuyacaktim ama naptim uyudum neyse uyku aldım en azından gece musait gece okurum diye ümit ediyorum .... yani ben aslında n çok su yönünü sevdim hani hep sokakta gördüğümüz serseri kılıklilari birde onlarin gözünden bizleri görmek gerçekten güzel oldu... akıcı ama çok tekrar eden kelime var ilk başlarda hoşuma giden argo terimler artık sıktı beni bira şu ana kadar olumsuz olarak gördüğüm tek şey bu

Aslında ben de sevdim sokak ağzı, argo olmasını. Ama sürekli tekrar ediyor. Çakozlamak, dikizlemek, filan falan, zumzuk, kardeşlerim

kalinkaselin kalinkaselin cok güldüm ya. Zaten senin mesajlarin iyi geliyor. Yuzumuzu gülümsetiyor. Degistirme bence :KK53:
OD syf. 82
Bu kitabi agir agir okumak istiyorum. Alti cizilecek o kadar cok cumle var ki, neredeyse her sayfada. Yalniz Yunus Emre'nin hayatiyla ilgili her defasinda farkli seyler goruyorum duyuyorum. Bu kitap da iyice karistirdi kafami. o_O

Hosgeldin canimin ici :KK200: burda inan cok guzel motive olacaksin.
Ben Keremle ayda 5 kitap okudugumu hatirliyorum inanabiliyor musun :KK45::KK37::KK37:iyi ki geldin.
Hos buldum canimmm :)
Harikasin dostum tebrikler! Bilemiyorum ama benim yaramaz bana bir kitap anca okutur gibi :) Ama azimliyim bakalım.

herşey onlar için :))))
zaten okuyan biri bizimki bu alışkanlığı kazandırmışız bir şekilde çok iyi okuyucular sayılmayız anne baba olarak hatta okumadığımızda o kızar anne baba neden okumuyorsunuz der
işte sadece eline kitap almak değil mesele ne okuduğu çok önemli kişiliği bakış açısı okudukları ve gördükleri ile şekillenecek görüklerinden umudumuz yok bari okudukları kaliteli olsun istiyoruz tabi bu yüzden onun şevkini kırmadan karşımızda değil yanımızda olması önemliç tercihlerini önemsiyoruz hatta ona uyuyoruz sizin gibi okuyorum onun tercihlerini
Death Note serisi okuttu zalim, birde kitaplar ters resimler karmaşık nevrim döndü okuyana kadar :))))))
Öldüm gülmekten :))Böyle düşünen bir anne bulmuşum ,Daha ne isteyeyim:))Senin gibi düşünen ve çocuğuna yaklaşan anneleri görünce mest oluyorum ,inan öyle azsınızki:))
Bizim yavruların bir lafı var ;benim az okuduğumdan yakındıklarında ,birde Türkiye neden gelişmiyor diye söylenip duruyorsunuz derler:))

Benim okumamda ise gitmemin payi buyuk tabi her firsatta okuyorum orda.
1kitap bile birsey onunla baslayip artircaz insallah :KK37::KK37:
Kaç saattir seni düşünüyorum biliyo musun. Evde oğlumun peşinde koşturup, bir o ise bir o ise yetişmeye çalışırken. Bu tempoyla, bir de işe giderken nasıl okuyor bu kız bu kitapları diye :)

Benim okumamda ise gitmemin payi buyuk tabi her firsatta okuyorum orda.
1kitap bile birsey onunla baslayip artircaz insallah :KK37::KK37:
Inşallah canım ya öyle mutluyum ki nerdeyse bir kitap bitiricem:)) M Mavisu27 canım bak ben bile okuyorsan kesin sende okursun .Hatta dün bebem omuzumda kendi kitabını okurken bende on sayfa okudum:))

Back