filmi güzel çünkü Erdal Beşikçioğlu harikaAyyy bu Müzeyyen'in kitabı çok sıkıcıBitirecem mecbur az da sayfası ama hiçbişey anlamadan öyle boş boş okuyorum. Filmi de böyle mi ki bunun
filmi güzel çünkü Erdal Beşikçioğlu harika
Müzeyyeni oynayan oyuncu da yakışmış o role
ben çok sevdiydim
bence normal ben de anlamamıştımKitapta bu kadar sıkılmam normal mi peki?
Anlayamadım mantığını, ne anlatıldığını
bence normal ben de anlamamıştım
filmi izleyince daha bir oturdu kafamda
klasik kalabalıklar içerisinde yalnızım teması
Cesmi yaNeyse maksat sayı artsın zorlayım da bitireyim bari
Cesmi ya
Kitapta bu kadar sıkılmam normal mi peki?
Anlayamadım mantığını, ne anlatıldığını
Ayın 15 ine kadar uğramıcam buralara bilgeler.
Dün akşam sevgilim çok net ültimatom verdiaöf yi yüz yıldır halletmiyorum da. Azcık kendimi yetersiz hissettim,moralim bozuldu. Şu 3 hafta aldığım 10 derse çalışayım en iyisi
Ben de hiç bir şey anlamamıştım.
herşey onlar için :))))Bende klasikleri birlikte okuyalım istiyorum ama kendi okumak istediği ,macera turu kitapları okumakta diretiyor ve dediğin gibi asilik bu noktada da kendini gösteriyor:))bende yarış yapalım diyorum .Bir onun seçtiği birde benim seçtiğim kitap ortak oluyor ,en çabuk bitiren yada bir haftada en fazla sayfa okuyan ,karar verilen ödülü kazanıyor .dayanamıyoruz ödül olarak yine kitap alıyoruz:))tabii ben sevmediğim kitaplarida okumak zorunda kalıyorum :))
Otomatik Portakal 3. bölüme geldim 115. sayfa
çok güzel gidiyo, ben bayıldım vallahi
bu akşam bitiricem
nasıl gidiyor ortaklarımkalinkaselin elenaferrante
benim elimde sürünen bir adet sherlock holmes gibi düşünmek var, ona devam edicem99. Sayfadayım ben de. Bence de çok güzel gidiyor.
Ama akşam bitiremem herhalde. Yarın neye başlayacaksın?
Ayın 15 ine kadar uğramıcam buralara bilgeler.
Dün akşam sevgilim çok net ültimatom verdiaöf yi yüz yıldır halletmiyorum da. Azcık kendimi yetersiz hissettim,moralim bozuldu. Şu 3 hafta aldığım 10 derse çalışayım en iyisi
Hedef tamam mi cesmicigim ben stres oldum yahuNeyse maksat sayı artsın zorlayım da bitireyim bari
Hedef tamam mi cesmicigim ben stres oldum yahu
Melike geçmiş olsun.
Tuna80 tekrardan hoş geldin o halde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?