Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Ah şu ajanda aklımı çelmese hiç bulaşırmıydım. Kargo ücreti olmasın diye tamamiyle mecburiyetten kitap sipariş verdim

O ajandadan burdaki D&R'da da yoktu. Yılbaşı diye çoğunlukla oyunları koymuşlar bide her yer kar küresi doluydu ama çok pahalıydı

tam bana göreymiş. ben hergün okuyorum işten eve giderken sınavlarım yaklaştığında işyerinde okuyamıyorum sadece.

Hoşgeldin cnm aramıza burda bizde zaman zaman okuyamiyoruz tekrar başlıyoruz geçici durumlar bunlar. ..

Merhabalar
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz keyifli okumalar dilerim

şeker portakalı-79

kızlar 10 yaşındaki erkek yeğenim için kitap önerilerinizi bekliyorum.
Benim oğlum 11 yaşında canım geçen sene Canavar peşinde serisini çok beğendi , şimdi Sessiz sakinin gürültülü maceraları serisini okuyor iki seride rahat okunan kitaplar okuma alışkanlığını arttırıyor. Jules Verne'nin kitapları da güzel.
Harry potter ilk kitabını sevdi ikincisini pek canı istemiyor eline alınca okuyor ama zorla eline aldırıyorum. Herhalde onun için zaman var daha

Cok tesekkur ederim.
Yegenimde biraz sikinti okumayi hic sevmiyor.
Ben de destek olmaya calisiyorum umarim sever

@Mavisu27 aramıza hoş geldiniz.
Ne güzel öğretmenlerimiz çoğaldı.
Türkçe , Edebiyat , Türk Dili en sevdiğim branşlar ( ENler yarışmasında TÜRKÇE'yi en güzel kullanan üye kısmına adayım, bununla gurur duyuyorum ama bir türlü en olamadım )

Neyse işte çok hoş geldiniz.

Melike geçmiş olsun.
Günaydın. Hamilelik ve doğum derken uzun zamandır kitap okuyamiyordum. Ama 2017 ile birlikte tekrar başlamak istiyorum. Şu anda okuduğum kitap Havvanin üç kızı sayfa 95.
Tuna80 tekrardan hoş geldin o halde.

Hosgeldin, en kisa zamanda eski temponu yakalamani dilerim. Iyi okumalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…