Ah şu ajanda aklımı çelmese hiç bulaşırmıydım. Kargo ücreti olmasın diye tamamiyle mecburiyetten kitap sipariş verdim
sağol canımcımseni özledik papatyacım
yoğunluğun bitsin eski sohbetlerimize dönelim inşallah
tam bana göreymiş. ben hergün okuyorum işten eve giderken sınavlarım yaklaştığında işyerinde okuyamıyorum sadece.hoşgeldin
topiğimiz tek kuralı en azından 2 günde bir uğrayıp bildirim yapmak (şu sayfadayım, şuan şu sebeplerden okuyamıyorum vs gibi)
bu kurala uyduğumuzda her yeni ayın başında azra2004 arkadaşımız bir önceki ayın okuma listesini hazırlıyor (kim kaç kitap bitirmiş gibi)
bu kurala uymazsak listeye giremiyoruz çünkü listeyi yapan arkadaşımız emek harcıyo, o sebeple sürekli üyelerin listesini yapması daha hakkaniyetli oluyor
onun dışında güzel sohbetlerimiz oluyor burada
Hoşgeldin cnm aramıza burda bizde zaman zaman okuyamiyoruz tekrar başlıyoruz geçici durumlar bunlar. ..İyi geceler arkadaşlar.
@donukpudra tavsiyesiyle buradayim.
Çok iyi bir okuyucuydum. Bunda Turkce Öğretmeni olmamın da etkisi vardi tabi.Ancak iki seneye yakındır çok çok az okuyorum. 13 aylık oglum var. Doğumla birlikte kitabı çok arka plana atmisim farketmeden.
Sizinle birlikte hem bu gidişatı değiştirmek hem de sizi takip etmek, öneriler almak,y eni kitaplar tanımak istiyorum.
Şuan Alfie Kohn,Koşulsuz Ebeveynlik'i okuyorum.
senin o otomatik düzelten klavyeni yesinlerBugün ogleden sonra evdeyim otomotiv portakal de bayagi ilerlemeyi düşünüyorum :)
Benim oğlum 11 yaşında canım geçen sene Canavar peşinde serisini çok beğendi , şimdi Sessiz sakinin gürültülü maceraları serisini okuyor iki seride rahat okunan kitaplar okuma alışkanlığını arttırıyor. Jules Verne'nin kitapları da güzel.şeker portakalı-79
kızlar 10 yaşındaki erkek yeğenim için kitap önerilerinizi bekliyorum.
Cok tesekkur ederim.Merhabalar
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz keyifli okumalar dilerim
Benim oğlum 11 yaşında canım geçen sene Canavar peşinde serisini çok beğendi , şimdi Sessiz sakinin gürültülü maceraları serisini okuyor iki seride rahat okunan kitaplar okuma alışkanlığını arttırıyor. Jules Verne'nin kitapları da güzel.
Harry potter ilk kitabını sevdi ikincisini pek canı istemiyor eline alınca okuyor ama zorla eline aldırıyorum. Herhalde onun için zaman var daha
@Mavisu27 aramıza hoş geldiniz.İyi geceler arkadaşlar.
Çok iyi bir okuyucuydum. Bunda Turkce Öğretmeni olmamın da etkisi vardi tabi.Ancak iki seneye yakındır çok çok az okuyorum. 13 aylık oglum var. Doğumla birlikte kitabı çok arka plana atmisim farketmeden.
Sizinle birlikte hem bu gidişatı değiştirmek hem de sizi takip etmek, öneriler almak,y eni kitaplar tanımak istiyorum.
Melike geçmiş olsun.Günaydın doktor iki gün rapor vermişti bugün de evdeyim hiç nefes alamıyorum nefes alamadığım için de uyuyamıyorum bari yatakta kitap okuyayım dedim belki uykum gelir Aslı Akarsakarya nın içeride kalanlar kitabına başladı
Tuna80 tekrardan hoş geldin o halde.Günaydın. Hamilelik ve doğum derken uzun zamandır kitap okuyamiyordum. Ama 2017 ile birlikte tekrar başlamak istiyorum. Şu anda okuduğum kitap Havvanin üç kızı sayfa 95.
hoş geldiniz. konumuzun ilk mesajını okur musunuz?kızlar merhaba,
bende aranıza katılmak istiyorum
Hosgeldin, en kisa zamanda eski temponu yakalamani dilerim. Iyi okumalar.İyi geceler arkadaşlar.
hoşbuldum okudum :) acaba zaman içinde değişime girdi mi diye merak ettim ama aynen devammış. teşekkürlerhoş geldiniz. konumuzun ilk mesajını okur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?