- 8 Eylül 2016
- 1.128
- 1.643
- 48
Günaydın
Budalaya başlamak için izin aldım ama başlamak yerine bütün gün gece hukuk okuyacağım. Ama dersim ne hukukuydu önce onun notlarını çıkarmam lazım ne kadar uzağım konuya işte
Her ay okuduğumuz kitapları bildirim topiğin yazıyoruz. Azra2004 bizim için liste yapıyor bu daha da okumaya heveslendiriyor. Kendine göre hedef koymanı öneririm.
Bende son zamanların vasat okuyucusuyum ama toparlanıyorum. Ocakta bildirimlere başlayacağım. Şimdilerde bildirimsiz okuyorum.
Geçmiş olsun.
Uyu dinlen bol bol en güzeli. Hastayken ben gözümü açamam da.
Budalaya başlamak için izin aldım ama başlamak yerine bütün gün gece hukuk okuyacağım. Ama dersim ne hukukuydu önce onun notlarını çıkarmam lazım ne kadar uzağım konuya işte
Hg. Bebeği olup okuma azmi sönmeyen arkadaşlara hayranım. Buraya sık sık uğra zaman bulamasan da bir bakmışsın bir sürü kitap okur hale gelmişsin. En kötü bebeğini uyuturken okursun bol bol ne güzel. Annesi okuyan çocuklardan daha şanslı bir nesil var olamaz.İyi geceler arkadaşlar.
@donukpudra tavsiyesiyle buradayim.
Çok iyi bir okuyucuydum. Bunda Turkce Öğretmeni olmamın da etkisi vardi tabi.Ancak iki seneye yakındır çok çok az okuyorum. 13 aylık oglum var. Doğumla birlikte kitabı çok arka plana atmisim farketmeden.
Sizinle birlikte hem bu gidişatı değiştirmek hem de sizi takip etmek, öneriler almak,y eni kitaplar tanımak istiyorum.
Şuan Alfie Kohn,Koşulsuz Ebeveynlik'i okuyorum.
Her ay okuduğumuz kitapları bildirim topiğin yazıyoruz. Azra2004 bizim için liste yapıyor bu daha da okumaya heveslendiriyor. Kendine göre hedef koymanı öneririm.
Bende son zamanların vasat okuyucusuyum ama toparlanıyorum. Ocakta bildirimlere başlayacağım. Şimdilerde bildirimsiz okuyorum.
Günaydın doktor iki gün rapor vermişti bugün de evdeyim hiç nefes alamıyorum nefes alamadığım için de uyuyamıyorum bari yatakta kitap okuyayım dedim belki uykum gelir Aslı Akarsakarya nın içeride kalanlar kitabına başladı
Geçmiş olsun.
Uyu dinlen bol bol en güzeli. Hastayken ben gözümü açamam da.