• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Günaydın
Budalaya başlamak için izin aldım ama başlamak yerine bütün gün gece hukuk okuyacağım. Ama dersim ne hukukuydu önce onun notlarını çıkarmam lazım:D ne kadar uzağım konuya işte :D
İyi geceler arkadaşlar.
@donukpudra tavsiyesiyle buradayim.
Çok iyi bir okuyucuydum. Bunda Turkce Öğretmeni olmamın da etkisi vardi tabi.Ancak iki seneye yakındır çok çok az okuyorum. 13 aylık oglum var. Doğumla birlikte kitabı çok arka plana atmisim farketmeden.
Sizinle birlikte hem bu gidişatı değiştirmek hem de sizi takip etmek, öneriler almak,y eni kitaplar tanımak istiyorum.
Şuan Alfie Kohn,Koşulsuz Ebeveynlik'i okuyorum.
Hg. Bebeği olup okuma azmi sönmeyen arkadaşlara hayranım. Buraya sık sık uğra zaman bulamasan da bir bakmışsın bir sürü kitap okur hale gelmişsin. En kötü bebeğini uyuturken okursun bol bol ne güzel. Annesi okuyan çocuklardan daha şanslı bir nesil var olamaz.:KK68:
Her ay okuduğumuz kitapları bildirim topiğin yazıyoruz. Azra2004 bizim için liste yapıyor bu daha da okumaya heveslendiriyor. Kendine göre hedef koymanı öneririm.
Bende son zamanların vasat okuyucusuyum ama toparlanıyorum. Ocakta bildirimlere başlayacağım. Şimdilerde bildirimsiz okuyorum.

Günaydın doktor iki gün rapor vermişti bugün de evdeyim hiç nefes alamıyorum nefes alamadığım için de uyuyamıyorum bari yatakta kitap okuyayım dedim belki uykum gelir Aslı Akarsakarya nın içeride kalanlar kitabına başladı

Geçmiş olsun.
Uyu dinlen bol bol en güzeli. Hastayken ben gözümü açamam da.:uykucu:

bi de yıldızlayıp, okudum yapıp, yorumladığımı da düşün :KK53::KK53:

Ortalama üç kitaplık bir siparişte 200e yakın puan kazandığımız düşünülürse sene boyunca gün için ve ortak okumalar için verilecek siparişlerle bile 3000i aşmamız mümkün :confused: Bu da demektir ki her sene 1 veya 2 kitap bedavaya getirebiliriz. Kitap günü her yönden fayda sağlıyor bize :KK45:

D&R hala siparişimi kargoya vermedi:sinirli:
Kitap yurdunda en azından temin edilip edilmediğini görüyorduk. D&R de hiç bir detay yok. 2. alışverişimdi bir daha uğramam. Kaybetti beni.:63:

İyi geceler arkadaşlar.
Çok iyi bir okuyucuydum. Bunda Turkce Öğretmeni olmamın da etkisi vardi tabi.Ancak iki seneye yakındır çok çok az okuyorum. 13 aylık oglum var. Doğumla birlikte kitabı çok arka plana atmisim farketmeden.
Sizinle birlikte hem bu gidişatı değiştirmek hem de sizi takip etmek, öneriler almak,y eni kitaplar tanımak istiyorum.

Günaydın. Hamilelik ve doğum derken uzun zamandır kitap okuyamiyordum. Ama 2017 ile birlikte tekrar başlamak istiyorum. Şu anda okuduğum kitap Havvanin üç kızı sayfa 95.

kızlar merhaba,
bende aranıza katılmak istiyorum :KK25::KK25:

günaydınlarrr
hoşgeldiniz kızlar:KK54:

İyi geceler arkadaşlar.

Hoşgeldin arkadaşım. Benim de 8 aylık bi kızım var ben de ısınma turlarındayım.

Beraberce ısınırız artık:KK49:

Tutunamayanlar hiç okuyamadım dün, hala sayfa 102'deyim.
Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku kitabında da 20'li sayfalardayım. Biraz işim var onları toparlayıp kitabı bugün bitirmeyi istiyorum.
Ben ara verince kitaptan verim alamıyorum :işsiz:

D&R hala siparişimi kargoya vermedi:sinirli:
Kitap yurdunda en azından temin edilip edilmediğini görüyorduk. D&R de hiç bir detay yok. 2. alışverişimdi bir daha uğramam. Kaybetti beni.:63:

D&R'ı ben de sevemedim pek valla. Bide kitapyurduyla arasında kitap başına 2-3 lira fark ediyor en azından. Sanırım kitapyurdundan başka bir siteden kitap alışverişi yapmayacağım :kahve:
Ben ara verince kitaptan verim alamıyorum :işsiz:

Ahh kuzu ben de hergün okumak isterim de olmuyor işte, mecburen bazı günlerde ara vermek zorunda kalıyorum :110:

D&R'ı ben de sevemedim pek valla. Bide kitapyurduyla arasında kitap başına 2-3 lira fark ediyor en azından. Sanırım kitapyurdundan başka bir siteden kitap alışverişi yapmayacağım :kahve:

Ahh kuzu ben de hergün okumak isterim de olmuyor işte, mecburen bazı günlerde ara vermek zorunda kalıyorum :110:
bide biz sürekli oradan aldığımız için indirim oluyor %5 kadar :21:

Ortalama üç kitaplık bir siparişte 200e yakın puan kazandığımız düşünülürse sene boyunca gün için ve ortak okumalar için verilecek siparişlerle bile 3000i aşmamız mümkün :confused: Bu da demektir ki her sene 1 veya 2 kitap bedavaya getirebiliriz. Kitap günü her yönden fayda sağlıyor bize :KK45:
neleri hesap eder hale geldik:D:D:D
Ruh sağlığımızı iyi bulmuyorum:D

hoşbuldum kızlar. bana birazcık anlatabilir misiniz. yıllık kitap okuma hedefi mi yoksa aylık mı ya da günlük okuduğumuz sayfa mı :oops:
bende yeni katıldım sayılır. yıllık hedef belirliyoruz.. ortak okuma etkinliklerimiz var. burda şu anda hangi sayfada olduğumuzun bildirimini yapıyoruz ve sohbet ediyoruz...
ocak ayından itibaren başlıcak olan ortak okuma etkinliği
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ortak-okuma-etkinligi-2017.970146/

biten kitaplarımızın bildirimin yapıldığı link
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/okuyucu-listemiz-ve-bildirimleriniz.592561/

bide biz sürekli oradan aldığımız için indirim oluyor %5 kadar :21:

Evet ya o çok özel hissettiriyor insana kendini :KK45:
Ama hiç hediye göndermiyorlar. Ayraç, defter, dergi ne bileyim öyle bişeyler. Bence bunu da yapmaları lazım.
Babil'i o yüzden seviyordum ama o da fiyatları arttırdı.
neleri hesap eder hale geldik:KK70::KK70::KK70:
Ruh sağlığımızı iyi bulmuyorum:KK70:

21 liralık kitap bedavaya geldi Asmu, biz hesap etmiyelim de kimler etsin :bicak:

hoşbuldum kızlar. bana birazcık anlatabilir misiniz. yıllık kitap okuma hedefi mi yoksa aylık mı ya da günlük okuduğumuz sayfa mı :oops:
hoşgeldin :KK200:
topiğimiz tek kuralı en azından 2 günde bir uğrayıp bildirim yapmak (şu sayfadayım, şuan şu sebeplerden okuyamıyorum vs gibi)
bu kurala uyduğumuzda her yeni ayın başında azra2004 arkadaşımız bir önceki ayın okuma listesini hazırlıyor (kim kaç kitap bitirmiş gibi)
bu kurala uymazsak listeye giremiyoruz çünkü listeyi yapan arkadaşımız emek harcıyo, o sebeple sürekli üyelerin listesini yapması daha hakkaniyetli oluyor
onun dışında güzel sohbetlerimiz oluyor burada :KK54:

Ah şu ajanda aklımı çelmese hiç bulaşırmıydım. Kargo ücreti olmasın diye tamamiyle mecburiyetten kitap sipariş verdim :D

Back