• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Ah şu ajanda aklımı çelmese hiç bulaşırmıydım. Kargo ücreti olmasın diye tamamiyle mecburiyetten kitap sipariş verdim :KK70:

O ajandadan burdaki D&R'da da yoktu. Yılbaşı diye çoğunlukla oyunları koymuşlar bide her yer kar küresi doluydu ama çok pahalıydı :confused:

hoşgeldin :KK200:
topiğimiz tek kuralı en azından 2 günde bir uğrayıp bildirim yapmak (şu sayfadayım, şuan şu sebeplerden okuyamıyorum vs gibi)
bu kurala uyduğumuzda her yeni ayın başında azra2004 arkadaşımız bir önceki ayın okuma listesini hazırlıyor (kim kaç kitap bitirmiş gibi)
bu kurala uymazsak listeye giremiyoruz çünkü listeyi yapan arkadaşımız emek harcıyo, o sebeple sürekli üyelerin listesini yapması daha hakkaniyetli oluyor
onun dışında güzel sohbetlerimiz oluyor burada :KK54:
tam bana göreymiş. ben hergün okuyorum işten eve giderken sınavlarım yaklaştığında işyerinde okuyamıyorum sadece.

İyi geceler arkadaşlar.
@donukpudra tavsiyesiyle buradayim.
Çok iyi bir okuyucuydum. Bunda Turkce Öğretmeni olmamın da etkisi vardi tabi.Ancak iki seneye yakındır çok çok az okuyorum. 13 aylık oglum var. Doğumla birlikte kitabı çok arka plana atmisim farketmeden.
Sizinle birlikte hem bu gidişatı değiştirmek hem de sizi takip etmek, öneriler almak,y eni kitaplar tanımak istiyorum.
Şuan Alfie Kohn,Koşulsuz Ebeveynlik'i okuyorum.
Hoşgeldin cnm aramıza burda bizde zaman zaman okuyamiyoruz tekrar başlıyoruz geçici durumlar bunlar. ..

Merhabalar
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz keyifli okumalar dilerim:KK36:

şeker portakalı-79

kızlar 10 yaşındaki erkek yeğenim için kitap önerilerinizi bekliyorum.
Benim oğlum 11 yaşında canım geçen sene Canavar peşinde serisini çok beğendi , şimdi Sessiz sakinin gürültülü maceraları serisini okuyor iki seride rahat okunan kitaplar okuma alışkanlığını arttırıyor. Jules Verne'nin kitapları da güzel.
Harry potter ilk kitabını sevdi ikincisini pek canı istemiyor eline alınca okuyor ama zorla eline aldırıyorum. Herhalde onun için zaman var daha:işsiz:

Merhabalar
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz keyifli okumalar dilerim:KK36:

Benim oğlum 11 yaşında canım geçen sene Canavar peşinde serisini çok beğendi , şimdi Sessiz sakinin gürültülü maceraları serisini okuyor iki seride rahat okunan kitaplar okuma alışkanlığını arttırıyor. Jules Verne'nin kitapları da güzel.
Harry potter ilk kitabını sevdi ikincisini pek canı istemiyor eline alınca okuyor ama zorla eline aldırıyorum. Herhalde onun için zaman var daha:işsiz:
Cok tesekkur ederim.
Yegenimde biraz sikinti okumayi hic sevmiyor.
Ben de destek olmaya calisiyorum umarim sever

İyi geceler arkadaşlar.
Çok iyi bir okuyucuydum. Bunda Turkce Öğretmeni olmamın da etkisi vardi tabi.Ancak iki seneye yakındır çok çok az okuyorum. 13 aylık oglum var. Doğumla birlikte kitabı çok arka plana atmisim farketmeden.
Sizinle birlikte hem bu gidişatı değiştirmek hem de sizi takip etmek, öneriler almak,y eni kitaplar tanımak istiyorum.
@Mavisu27 aramıza hoş geldiniz.
Ne güzel öğretmenlerimiz çoğaldı.
Türkçe , Edebiyat , Türk Dili en sevdiğim branşlar ( ENler yarışmasında TÜRKÇE'yi en güzel kullanan üye kısmına adayım, bununla gurur duyuyorum ama bir türlü en olamadım :( )

Neyse işte çok hoş geldiniz. :KK24:

Günaydın doktor iki gün rapor vermişti bugün de evdeyim hiç nefes alamıyorum nefes alamadığım için de uyuyamıyorum bari yatakta kitap okuyayım dedim belki uykum gelir Aslı Akarsakarya nın içeride kalanlar kitabına başladı
Melike geçmiş olsun. :(
Günaydın. Hamilelik ve doğum derken uzun zamandır kitap okuyamiyordum. Ama 2017 ile birlikte tekrar başlamak istiyorum. Şu anda okuduğum kitap Havvanin üç kızı sayfa 95.
Tuna80 tekrardan hoş geldin o halde. ;)

İyi geceler arkadaşlar.
Hosgeldin, en kisa zamanda eski temponu yakalamani dilerim. Iyi okumalar. :KK200:

Back