- 8 Eylül 2016
- 1.128
- 1.643
- 48
Hg. Bebeği olup okuma azmi sönmeyen arkadaşlara hayranım. Buraya sık sık uğra zaman bulamasan da bir bakmışsın bir sürü kitap okur hale gelmişsin. En kötü bebeğini uyuturken okursun bol bol ne güzel. Annesi okuyan çocuklardan daha şanslı bir nesil var olamaz.İyi geceler arkadaşlar.
@donukpudra tavsiyesiyle buradayim.
Çok iyi bir okuyucuydum. Bunda Turkce Öğretmeni olmamın da etkisi vardi tabi.Ancak iki seneye yakındır çok çok az okuyorum. 13 aylık oglum var. Doğumla birlikte kitabı çok arka plana atmisim farketmeden.
Sizinle birlikte hem bu gidişatı değiştirmek hem de sizi takip etmek, öneriler almak,y eni kitaplar tanımak istiyorum.
Şuan Alfie Kohn,Koşulsuz Ebeveynlik'i okuyorum.
Günaydın doktor iki gün rapor vermişti bugün de evdeyim hiç nefes alamıyorum nefes alamadığım için de uyuyamıyorum bari yatakta kitap okuyayım dedim belki uykum gelir Aslı Akarsakarya nın içeride kalanlar kitabına başladı
bi de yıldızlayıp, okudum yapıp, yorumladığımı da düşün
İyi geceler arkadaşlar.
Çok iyi bir okuyucuydum. Bunda Turkce Öğretmeni olmamın da etkisi vardi tabi.Ancak iki seneye yakındır çok çok az okuyorum. 13 aylık oglum var. Doğumla birlikte kitabı çok arka plana atmisim farketmeden.
Sizinle birlikte hem bu gidişatı değiştirmek hem de sizi takip etmek, öneriler almak,y eni kitaplar tanımak istiyorum.
Günaydın. Hamilelik ve doğum derken uzun zamandır kitap okuyamiyordum. Ama 2017 ile birlikte tekrar başlamak istiyorum. Şu anda okuduğum kitap Havvanin üç kızı sayfa 95.
kızlar merhaba,
bende aranıza katılmak istiyorum
İyi geceler arkadaşlar.
Ben ara verince kitaptan verim alamıyorumTutunamayanlar hiç okuyamadım dün, hala sayfa 102'deyim.
Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku kitabında da 20'li sayfalardayım. Biraz işim var onları toparlayıp kitabı bugün bitirmeyi istiyorum.
Bir an önce bu senenin bitmesi 60 lık hedefime doğru koşmak istiyorum
Hatta hedefim 70, okurken 60 içimden 70
D&R hala siparişimi kargoya vermedi
Kitap yurdunda en azından temin edilip edilmediğini görüyorduk. D&R de hiç bir detay yok. 2. alışverişimdi bir daha uğramam. Kaybetti beni.
Ben ara verince kitaptan verim alamıyorum
hoşgeldinizkızlar merhaba,
bende aranıza katılmak istiyorum
yok yok olmaz öyle. sen ve lolisten atak bekliyoruz.Benim de hedefim 30 (ki sen yazdın) içimden 20 ama
bide biz sürekli oradan aldığımız için indirim oluyor %5 kadarD&R'ı ben de sevemedim pek valla. Bide kitapyurduyla arasında kitap başına 2-3 lira fark ediyor en azından. Sanırım kitapyurdundan başka bir siteden kitap alışverişi yapmayacağım
Ahh kuzu ben de hergün okumak isterim de olmuyor işte, mecburen bazı günlerde ara vermek zorunda kalıyorum
neleri hesap eder hale geldikOrtalama üç kitaplık bir siparişte 200e yakın puan kazandığımız düşünülürse sene boyunca gün için ve ortak okumalar için verilecek siparişlerle bile 3000i aşmamız mümkünBu da demektir ki her sene 1 veya 2 kitap bedavaya getirebiliriz. Kitap günü her yönden fayda sağlıyor bize
bende yeni katıldım sayılır. yıllık hedef belirliyoruz.. ortak okuma etkinliklerimiz var. burda şu anda hangi sayfada olduğumuzun bildirimini yapıyoruz ve sohbet ediyoruz...hoşbuldum kızlar. bana birazcık anlatabilir misiniz. yıllık kitap okuma hedefi mi yoksa aylık mı ya da günlük okuduğumuz sayfa mı
bide biz sürekli oradan aldığımız için indirim oluyor %5 kadar
neleri hesap eder hale geldik
Ruh sağlığımızı iyi bulmuyorum
hoşgeldinhoşbuldum kızlar. bana birazcık anlatabilir misiniz. yıllık kitap okuma hedefi mi yoksa aylık mı ya da günlük okuduğumuz sayfa mı
seni özledik papatyacımgünaydın kızlar
bugün ki son toplantı ile yoğun aralık ayını kapatıyorum inşallah.
tabi ki pek kitap okuyamadım. sizi takip edemedim. hala strumaya devam ediyorum.
öpüyorum hepinizi
Ah şu ajanda aklımı çelmese hiç bulaşırmıydım. Kargo ücreti olmasın diye tamamiyle mecburiyetten kitap sipariş verdimD&R'ı ben de sevemedim pek valla. Bide kitapyurduyla arasında kitap başına 2-3 lira fark ediyor en azından. Sanırım kitapyurdundan başka bir siteden kitap alışverişi yapmayacağım
Ahh kuzu ben de hergün okumak isterim de olmuyor işte, mecburen bazı günlerde ara vermek zorunda kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?