- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
sadece ilk bölüm okuyabildim, yoğunum bugün
eve gidince okuyabilmeyi umuyorum canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ilk bölümü okudum bende 10 sayfa kadar bugün pazartesi ve benim en yoğun günüm malesef:)
eve gidince okuyabilmeyi umuyorum canım
Ilk bölümü okudum bende 10 sayfa kadar bugün pazartesi ve benim en yoğun günüm malesef:)
Birazdan işten cikcam oğlumu alcam yemek memek Vs... akşam dokuzda önce oturamam başına:)
ben manyak karakter seviyom, sinir olmadım henüzKesin o karakterlere gıcık olmuşsunuzdur
ben manyak karakter seviyom, sinir olmadım henüz
anlatım da hoşuma gitti, sevgili kardeşlerim, fevkalade bir şekilde patakladık falan
şeker portakalı-79
kızlar 10 yaşındaki erkek yeğenim için kitap önerilerinizi bekliyorum.
Çok kötü üşütmüşüm canımNeyin var?
Anaa çok geçmiş olsun melike
Geçmiş olsun kızlar
Okyanusya ve Melike geçmiş olsun.
Çok teşekkürler kızlarGeçmiş olsun kızlar , Allah şifa versin.
Tecavüz muhabbetlerini görünce sevmekten vazgeçtim karakterleriTam bir sokak ağzı. Ama gayet güzel gidiyor
Tecavüz muhabbetlerini görünce sevmekten vazgeçtim karakterleri
Is yerinde okudum ilk bokumu ama evde yeniden okudum
Oncelikle yazar kadar cevirmen cok basarili bence yani ungilizceden
Zumzuk vurmak
Çakozlamak
Kitap dikizlemek
Erketeye yatmak
Yani tum bunlari kullanmak bence cevirmenin olaya daha gerceklik katmasini saglamis ....
Sokak agzi ama egkenceli arada gulumsetuyor simdilik....
elenaferrante kalinkaselin _meLinDa_ kizlar bitince haber verin ben iki kez okumustum, hem hatirlatma olur benim icin de. Ben okudugum kitaplari bir arkadasim haric kimseyle konusamiyorum. Açım konusmaya aç farkli yorumlar da hosuma gidiyor. Bu jitaptan duydugunuz ya da duyacaginiz rahatsizlik Esek Arisi Fabrikasi'nin yaninda hic kalir. Ama en azindan Otomatik Portakal okuyucugu etik bir sorgulama yapmaya yoneltiyor.
Bence gün olur Asra bedelYüzük Kardeşliği son 60 sayfa
Kızlar şu kitaplar arasından bana en akıcı olan, rahat okunanı söyleyebilir misiniz
-iki şehrin hikayesi
-gün olur asra bedel
-suç ve ceza
-sefiller
En güzeli şefler ama:) özetini okudum orjinalinide orjinalinide olursan bır daha eski sen olamazsın. ...
Suc ve cezaYüzük Kardeşliği son 60 sayfa
Kızlar şu kitaplar arasından bana en akıcı olan, rahat okunanı söyleyebilir misiniz
-iki şehrin hikayesi
-gün olur asra bedel
-suç ve ceza
-sefiller
Suc ve ceza
Kesinlikle elinden birakamayacaksin.