İyi geceler arkadaşlar.
@donukpudra tavsiyesiyle buradayim.
Çok iyi bir okuyucuydum. Bunda Turkce Öğretmeni olmamın da etkisi vardi tabi.Ancak iki seneye yakındır çok çok az okuyorum. 13 aylık oglum var. Doğumla birlikte kitabı çok arka plana atmisim farketmeden.
Sizinle birlikte hem bu gidişatı değiştirmek hem de sizi takip etmek, öneriler almak,y eni kitaplar tanımak istiyorum.
Şuan Alfie Kohn,Koşulsuz Ebeveynlik'i okuyorum.
Günaydın doktor iki gün rapor vermişti bugün de evdeyim hiç nefes alamıyorum nefes alamadığım için de uyuyamıyorum bari yatakta kitap okuyayım dedim belki uykum gelir Aslı Akarsakarya nın içeride kalanlar kitabına başladı
Otomatik Portakal 67
bir umut sakin bir gün olabilirse okumak istiyorum
Hosgeldin canimin iciİyi geceler arkadaşlar.
Çok iyi bir okuyucuydum. Bunda Turkce Öğretmeni olmamın da etkisi vardi tabi.Ancak iki seneye yakındır çok çok az okuyorum. 13 aylık oglum var. Doğumla birlikte kitabı çok arka plana atmisim farketmeden.
Sizinle birlikte hem bu gidişatı değiştirmek hem de sizi takip etmek, öneriler almak,y eni kitaplar tanımak istiyorum.
alacağın puan gözümden kaçtı sanma
bi de yıldızlayıp, okudum yapıp, yorumladığımı da düşünalacağın puan gözümden kaçtı sanma
Hoşgeldiniz. Sürekli katılım sağlamanız dileğiyle:)İyi geceler arkadaşlar.
İyi geceler arkadaşlar.
Çok geçmiş olsun melikeGünaydın doktor iki gün rapor vermişti bugün de evdeyim hiç nefes alamıyorum nefes alamadığım için de uyuyamıyorum bari yatakta kitap okuyayım dedim belki uykum gelir Aslı Akarsakarya nın içeride kalanlar kitabına başladı
çaktırma benim de öyleBir an önce bu senenin bitmesi 60 lık hedefime doğru koşmak istiyorum
Hatta hedefim 70, okurken 60 içimden 70
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?