• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Bugün yoğunluğum azalıp da işlerim bitince İlhami Algör - Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku kitabına başlayacağım, kararımı verdim :kahve:

Oyyy sen de mi hastasın o_O
Çok geçmiş olsun, enfeksiyondan çok çektim. Doktor kapılarında bayıldığımı bilirim, Allah şifa versin tez zamanda inşallah.
Saol canım ya zor gerçekten, hiçbirşeye dermanım yok :(((
Geçmiş olsun kızlar
saolasın canım

Tedavi verildi mi?
verilmez mi antibiyotik :((

teşekkür ederimmm ;)

ay evet kalinkaselin kalinkaselin idi diğer okuyacak olan

@melikeeee OKYANUSYAA OKYANUSYAA çok geçmiş olsun kızlar
saolasın ;)

Benimde sıradaki kitabım hayvan çiftliği .agirmı diyede korkuyorum ama okumakta istiyorum
Benimde çok okumak istediğim kitaptı Y yesil_zeytin_ cığımın hediyesine elimdeki biter bitmez başlamak istedim ama hafta sonu fırsatım olmadı umarım ağır değildir.

Benimde çok okumak istediğim kitaptı Y yesil_zeytin_ cığımın hediyesine elimdeki biter bitmez başlamak istedim ama hafta sonu fırsatım olmadı umarım ağır değildir.
hayvan çiftliği çok özel bir kitaptır ve dili akıcıdır. ben 1.5 günde bitirmiştim. 1984 dili daha ağır.

hayvan çiftliği en sevdiğim kitaplardan biri. Listende görünce çok mutlu oldum, alabileceğim için..
keyifle okuman dileğiyle.. 1 saatte bitirebileceğin bir kitap

kitaba başladın mı bilmiyorum ama pek öyle dinlendirecek bir kalemi yoktur İhsan Oktay' ın
Daha ziyade beyin jimnastiği yaptırır:KK49:

Merhaba teşekkür ederim, daha başlayamadım ama biraz bakınca bana da dili çok hafif gelmemişti. Yine de soruma kızlar olumlu cevap verdi diye başlayacaktım. Cevabın için sağ ol başka kitap seçeyim bence de :KK76:

Back