Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

şeker portakalı-79

kızlar 10 yaşındaki erkek yeğenim için kitap önerilerinizi bekliyorum.

o yaşlarda jules verne'nin kitaplarını çok severek okurdum, ipek ongun okurdum ama erkek çocuğu okumaz heralde küçük prensi okuyabilir, samed behrengi küçük kara balık çoook severek okumuştum

Çok kötü üşütmüşüm canım

Anaa çok geçmiş olsun melike

Geçmiş olsun kızlar

ay evet kalinkaselin idi diğer okuyacak olan

_Cassandra_ OKYANUSYAA çok geçmiş olsun kızlar

Okyanusya ve Melike geçmiş olsun.

Geçmiş olsun kızlar , Allah şifa versin.
Çok teşekkürler kızlar
OKYANUSYAA çok geçmiş olsun cnm

Is yerinde okudum ilk bokumu ama evde yeniden okudum

Oncelikle yazar kadar cevirmen cok basarili bence yani ungilizceden

Zumzuk vurmak
Çakozlamak
Kitap dikizlemek
Erketeye yatmak

Yani tum bunlari kullanmak bence cevirmenin olaya daha gerceklik katmasini saglamis ....

Sokak agzi ama egkenceli arada gulumsetuyor simdilik....

Tecavüz muhabbetlerini görünce sevmekten vazgeçtim karakterleri

Ben de aynı şekilde 'çeviren ne güzel çevirmiş' dedim. Hatta acaba orjinali nasıldı ki bunu çakozlamak olarak çevirmiş diye meral ettim. Genel olarak sevdim ben de ama tecavüz olayıyla karaktere bi gıcık oldum.

elenaferrante kalinkaselin _meLinDa_ kizlar bitince haber verin ben iki kez okumustum, hem hatirlatma olur benim icin de. Ben okudugum kitaplari bir arkadasim haric kimseyle konusamiyorum. Açım konusmaya aç farkli yorumlar da hosuma gidiyor. Bu jitaptan duydugunuz ya da duyacaginiz rahatsizlik Esek Arisi Fabrikasi'nin yaninda hic kalir. Ama en azindan Otomatik Portakal okuyucugu etik bir sorgulama yapmaya yoneltiyor.

Çabuk biter diye düşünüyorum güzel akıp gidiyor

Yüzük Kardeşliği son 60 sayfa
Kızlar şu kitaplar arasından bana en akıcı olan, rahat okunanı söyleyebilir misiniz

-iki şehrin hikayesi
-gün olur asra bedel
-suç ve ceza
-sefiller
Bence gün olur Asra bedel
Şefler vebsuc ve cezanın dili biraz ağırdır diğerlerine göre iki şehrin hikayesini okumadım ama en rahatı aytmatov

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…