- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
- 298
Saol canım ya zor gerçekten, hiçbirşeye dermanım yokOyyy sen de mi hastasın
Çok geçmiş olsun, enfeksiyondan çok çektim. Doktor kapılarında bayıldığımı bilirim, Allah şifa versin tez zamanda inşallah.
saolasın canımGeçmiş olsun kızlar
verilmez mi antibiyotikTedavi verildi mi?
teşekkür ederimmm
saolasın
Cok gecmis olsun..Teşekkür ederimmm
geçsin bir an önce
tahlillerimde kanda enfeksiyon oranı çok yüksek çıktı :S
Öğlene kadar bn müsait olamıyorum üç gibi basliycamHasta olanlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
_meLinDa_ kalinkaselin başladınız mı kitaba? Ben birazdan başlıyorum.
bir şey anlayamayabilirsinBugün yoğunluğum azalıp da işlerim bitince İlhami Algör - Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku kitabına başlayacağım, kararımı verdim
sabah bi ilk bölümü okudum sonra işler birden yoğunlaştı okuyamadımHasta olanlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
_meLinDa_ kalinkaselin başladınız mı kitaba? Ben birazdan başlıyorum.
Benimde çok okumak istediğim kitaptı Y yesil_zeytin_ cığımın hediyesine elimdeki biter bitmez başlamak istedim ama hafta sonu fırsatım olmadı umarım ağır değildir.Benimde sıradaki kitabım hayvan çiftliği .agirmı diyede korkuyorum ama okumakta istiyorum
bir şey anlayamayabilirsin
filmi çok daha güzeldi
Günaydın yataktam çıkıp haataneye bile gidemiyorum uyuyamıyorum da bende telefonla uğraşıyorum yakın zamanda kitsp okuyabileceğimi sanmıyorum :-(
Geçmiş olsun kızlar , Allah şifa versin.Teşekkür ederimmm
geçsin bir an önce
tahlillerimde kanda enfeksiyon oranı çok yüksek çıktı :S
hayvan çiftliği çok özel bir kitaptır ve dili akıcıdır. ben 1.5 günde bitirmiştim. 1984 dili daha ağır.Benimde çok okumak istediğim kitaptı Y yesil_zeytin_ cığımın hediyesine elimdeki biter bitmez başlamak istedim ama hafta sonu fırsatım olmadı umarım ağır değildir.
hayvan çiftliği en sevdiğim kitaplardan biri. Listende görünce çok mutlu oldum, alabileceğim için..Benimde çok okumak istediğim kitaptı Y yesil_zeytin_ cığımın hediyesine elimdeki biter bitmez başlamak istedim ama hafta sonu fırsatım olmadı umarım ağır değildir.
kitaba başladın mı bilmiyorum ama pek öyle dinlendirecek bir kalemi yoktur İhsan Oktay' ın
Daha ziyade beyin jimnastiği yaptırır
Geçmiş olsun kızlar , Allah şifa versin.
Merhabalar...
Cok gecmis olsun..
Okyanusya ve Melike geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?