• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Günaydın kızlar. Empatiyi bitirdim. Gece 3te yattım. 7de kalktım. Ama kitabımı bitirmenin mutluluğu var üzerimde :KK200: Kitap çok kötü değildi ama çokta akıcı değildi. Eğer yavaştan okusaydım büyük ihtimal yarım bırakırdım. Okudum ve kitaplığıma kaldırdım :KK51:

Kitap almayacağım artık ama vikitap listeme ekleyeyim önerini siz alın bana:KK70:
xyzt-5544 xyzt-5544 sende söyle hangisi hangisi hannahtan

Kesinlikle Kış Bahçesi ve Ateşböceği Yolu diyorum. Hatta öncelikle Kış Bahçesi diyorum.
Konu olarak evet romantik falan filan deniyor ama içi dolu oluyor Kristin Hannah'ın.

Bunlar Ocak ayında okuyacaklarım

Eki Görüntüle 1929800

Bunlar diğer okunmayı bekleyenler

Eki Görüntüle 1929801

Bunlar eşimin olup benim de okuyabileceğim kitapların isimleri

Glenn meade kar kurdu
Glenn meade 8. Gün
Glenn meade romanov komplosu
Grange taş meclisi
Grange kaiken
Marcel proust sodom ve gomorra
Michael connelly unutulan sesler
Maxieme chattam kötü ruh
Maxieme chattam kara büyü

Şubat ayı için İnce Memedleri alacağım bir de

Bilinmeyen Bir Kadının Mektubunda beraberiz zaten :KK37:
O kadar da çok okunmadık kitabın yokmuş yaa, sen biraz daha alabilirsin bence :confused:

Kzilar aslında bir de 1q84 ortak okuma etkinliği yapsak . Yoksa tek başıma okumaya cesaret edemeyeceğim

Tutunamaynlar bittikten sonra akşamları evde okumak için 1Q84'e başlamayı düşünüyorum ben de. İşyerine getirip götürmem mümkün değil, ancak evde biter o kitap. Ama işte işte ayrı, evde ayrı, yoldas ayrı kitap okuyayım derken devrelerim yanmaz inşallah :confused::confused:
Mart menekseleri syf:50
Klasikten sonra bu kitaplar nasıl desem broşür gibi oluyo hızlı hızlı gidiyor :)

Cesmicigim hedef tamamlamaya çalışıyordun ya aslinda bunlarda üç günde biter pdf bulabilirsen bunlarıda okuyabilirsin...

Mart Menekşeleri'ni okudum kuzu.
Gümüş Gözyaşları okudum geçen Kristin Hannah'tan 3 gün sürdü. 2 kitap kaldı hedefimi tamamlamama. Yeni kitabımı seçeceğim bakalım, acaba ne okuyacağım :KK45:
Günaydın yataktam çıkıp haataneye bile gidemiyorum uyuyamıyorum da bende telefonla uğraşıyorum yakın zamanda kitsp okuyabileceğimi sanmıyorum :-(

Anaa çok geçmiş olsun melike :110::110:

Laf yetiştirmelerim bitti, şimdi bildirim zamanı :kahve:
Tutunamayanlar sayfa 102'deyim. Dün eşimi gecenin yarısı işe gönderdikten sonra okudum ama uyku tutmadı sonrasında çok döndüm yatakta. Bugün biraz uykusuz gibiyim ama yine de eşimi yolladıktan sonra okuyacağım inşallah.
İşyeri kitabıma da henüz karar vermedim. İşlerim var bugün, onları bitireyim seçeceğim kitabı. Hedefi tamamlamama son 2 kitap kaldı :deli:

Teşekkür ederimmm
geçsin bir an önce :KK43:
tahlillerimde kanda enfeksiyon oranı çok yüksek çıktı :S

Oyyy sen de mi hastasın o_O
Çok geçmiş olsun, enfeksiyondan çok çektim. Doktor kapılarında bayıldığımı bilirim, Allah şifa versin tez zamanda inşallah.

Back