Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Yeni kitabım piruze Sinan altının dilini pek sevmesem de almış bulunduğun için çerez kitap olarak bunu seçtim üç gün veriyorum hep puntolari büyük hemde akicidir muhtemelen:)

Bu arada birşey farkettim

Önce hakan fırsatın az kitabını okudum içinde tutunamayanlar geçiyordu sonra tutunamayanlari okudum onunda içinde oblomov geçiyordu bundan sonraki kitabımda o eğer oblomovun içinde de bu kitap geçerse onu alıp okuyucam nereye kadar gökçek acep:)

senin şu otomatik düzeltme sebebiyle yanlış yazdığın kelimelere bayılıyorum

senin şu otomatik düzeltme sebebiyle yanlış yazdığın kelimelere bayılıyorum
:)) kahkahayla güldüm ya... ben yazarken farkedersem düzeltiyorum ama gözümden kaciyor bazen hakan gunday , hakan fırsat olmuş ay çok komik:) bi önceki sayfada da Sinan akyuz , Sinan altın olmuş ilahi telefon:)

Bu akşam evde temizliğim var, bide objeleri falan değiştireceğim biraz, evime ilgi göstermem lazım Uykusuzzum da dün geceden, sanırım kitap okumaya pek fırsatım olmaz. Ama kendimi zorlayarak da olsa 20-30 sayfa okumak istiyorum bakalım başarabilecek miyim
Nazan Bekiroğlu - La Sonsuzluk Hecesi kitabında 200. sayfadayım. Hedefim Aralık ayı bitmeden her iki kitabı da bitirmek, bakalım başarabilecek miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…