- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 333
- 38
Yaaaaa sesli güldümmmmm:))))kalinkaselin Tutunamayanlari bitirir bitirmez yeni kitaba baslayip onu da mi bitirdin ya.
Ben bitirince ertesi gun kitap okumuycam. O gun butun gun "Vay be, demek Tutunamayanlar bitti ha." diycem.
Son 40 sayfası benim canımkızlar gün olur asrada ne alemdeisniz ben kitabı konu olarak çok begendim ama bu ara pek okuyamıyorum.100 sayfası falan kaldı. araaya kitap aldım._Cassandra_ _meLinDa_
Ben de kitabı çok sevdim zaten sevdiğim bir konu ama vakitsizlikten çok okuyamadım 78. sayfadayımkızlar gün olur asrada ne alemdeisniz ben kitabı konu olarak çok begendim ama bu ara pek okuyamıyorum.100 sayfası falan kaldı. araaya kitap aldım._Cassandra_ _meLinDa_
kalinkaselin Tutunamayanlari bitirir bitirmez yeni kitaba baslayip onu da mi bitirdin ya.
Ben bitirince ertesi gun kitap okumuycam. O gun butun gun "Vay be, demek Tutunamayanlar bitti ha." diycem.
Gerçekten çok rahatsız edici:SYani Sinan akyuz un ilk okuduğum romanı incir kuslariydi o bayık bayık aşkımli konuşmalarını , karakterlere zoraki diyalog kurdurmalarini sevmemiştim konusu güzeldi , sonra Şahika ve feraye yine akiciydi ama yine o bayik ve kadını sadece cinsel bi varlık olarak görme rahatsız etmişti en büyük yaptığım yanlış bu adamın aynı anda 3 kitabını almak oldu bu da sonuncusu ama bu nedir yahu???
Yani bu kadını aşağılamak sanırım böyle yapilabilirdi bu kitabı bitirip kitapligimin arkalarına saklayacağım...
Bence bu adamın okunabilir olan tek kitabı eğer bulabilirsen ikinci el al bence çok para verme...Gerçekten çok rahatsız edici:S
İncir kuşlarını çok merak ediyordum. Listemden çıkarıyorum. Sana güvenerek.
Bence bu adamın okunabilir olan tek kitabı eğer bulabilirsen ikinci el al bence çok para verme...
Eğer o dönemi, bosna da yaşananları merak ediyorsan bence sevdalinka yı oku konunun hakkını vermiş Ayşe KulinGerçekten çok rahatsız edici:S
İncir kuşlarını çok merak ediyordum. Listemden çıkarıyorum. Sana güvenerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?