• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

kalinkaselin kalinkaselin Tutunamayanlari bitirir bitirmez yeni kitaba baslayip onu da mi bitirdin ya. :KK57:
Ben bitirince ertesi gun kitap okumuycam. O gun butun gun "Vay be, demek Tutunamayanlar bitti ha." diycem. :KK70::KK70::KK70:

Evet cnm:)
Ama napim yapcak bi işim yok:)
Eşim akşamları evde değil hele bu ara çocukta yatıyor TV de açmıyorum mecburen okuyorum benimki tamamen mecburiyet :)

Yani Sinan akyuz un ilk okuduğum romanı incir kuslariydi o bayık bayık aşkımli konuşmalarını , karakterlere zoraki diyalog kurdurmalarini sevmemiştim konusu güzeldi , sonra Şahika ve feraye yine akiciydi ama yine o bayik ve kadını sadece cinsel bi varlık olarak görme rahatsız etmişti en büyük yaptığım yanlış bu adamın aynı anda 3 kitabını almak oldu bu da sonuncusu ama bu nedir yahu???
Yani bu kadını aşağılamak sanırım böyle yapilabilirdi bu kitabı bitirip kitapligimin arkalarına saklayacağım...

Eklentiler

• IMAG0783_1.jpg
    IMAG0783_1.jpg
    66,5 KB · Görüntüleme: 32
Hırs yaptım gün olur asra bedel i bitirdim
Harikaydı
Sadece uzay ile ilgili konular sönük kaldı sanki, ne bileyim olmasa da olurmuş
Sonunda daha bi bağlanır uzay muhabbeti mevcut konuya dedim ama olmadı
Tamam çok alakasız değildi sonunda da ölü gömme konusunda da bağlantı kuruldu ama ben çok daha fazla uzay konusu istedim sanırım

Yarın da Cengiz Han'a Küsen Bulut a başlayacağım

Yani Sinan akyuz un ilk okuduğum romanı incir kuslariydi o bayık bayık aşkımli konuşmalarını , karakterlere zoraki diyalog kurdurmalarini sevmemiştim konusu güzeldi , sonra Şahika ve feraye yine akiciydi ama yine o bayik ve kadını sadece cinsel bi varlık olarak görme rahatsız etmişti en büyük yaptığım yanlış bu adamın aynı anda 3 kitabını almak oldu bu da sonuncusu ama bu nedir yahu???
Yani bu kadını aşağılamak sanırım böyle yapilabilirdi bu kitabı bitirip kitapligimin arkalarına saklayacağım...
Gerçekten çok rahatsız edici:S
İncir kuşlarını çok merak ediyordum. Listemden çıkarıyorum. Sana güvenerek.

Ben de Sinan Akyuz'un bir kitabini okumustum. Adam resmen kadin dusmani. Demedigini birakmamis kitapta kadinlara. Nasil icten pazarlikli, kotu kalpli,cikarci,yalanci ilan etmis kadinlari. Hic sevmedim ben o adami. Bir daha da okuyacagimi sanmiyorum kendisini.

Dün akşam ev işlerini bitirdikten sonra yorgunluktan direk yatağa attım kendimi. Gece de öksürmekten uyuyamadım zaten, bugün işyerinde uyumasam bari :mad:
Sakin birgün olması ve bolca kitap okumam dileklerimle :kahve:

Bu arada kalinkaselin kalinkaselin ciğim, kitaptaki alıntıya cidden çok şaşırdım. Sinan Akyüz hiç okumadım, bana biraz Ahmet Batman vari geliyordu, daha kötüsüymüş sanırım. PDF olarak okurum diyordum onu da yapmam artık. Ya kafamı dağıtacak ya da bana bişeyler katacak kitaplar okumak istiyorum, beni sinir edecek değil :işsiz:

Back