• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Off cokmus ya. Ben sadece is yerinde okuyorum. Yer yer zor ve karmasik bolumler var kitapta. Badire gibi,birini atlatiyoruz sonra bir baskasi cikiyor. :KK70:
Ben şeye benzettim okurken
Sanki bi arabadaymisim sürücü de oguzcugum atay bende yanında oturuyorum
Önce 100 le karmakarışık vorajlardan götürüyor keskin dönüşler yokuş asagilar sonra hız 50 ye düşüp birden 230 la gidiyoruz bi anda gene 100 sonra 180 sonra gene 50 .Gibi

Ben şeye benzettim okurken
Sanki bi arabadaymisim sürücü de oguzcugum atay bende yanında oturuyorum
Önce 100 le karmakarışık vorajlardan götürüyor keskin dönüşler yokuş asagilar sonra hız 50 ye düşüp birden 230 la gidiyoruz bi anda gene 100 sonra 180 sonra gene 50 .Gibi
Oguzcugum Atay ha :KK53:
Ben de bugun arkadasa anlatirken kitabi sey demistim. Hircin dalgalarda savrulurken birden sutliman denizde bulursun kendini. Sonra kizgin çolde kavrulurken aniden kutuplara goturup dondurur seni. Ben de boyle tarif etmistim.

Merhabalar ;)

Serenad bitti.. Tek kelimeyle muazzamdıı. Okuduğum ilk Livaneli kitabı oldu Serenad. Tarihi, geçmişi, günümüzü, aşkı ve daha birçok duyguyu çok iyi harmanlamış kitap. Kitap zihnimde çok farklı ufuklar açtı. Yaşadığımız yerde , vatanımızda bu kitaptaki gibi bilmediğimiz nice hikayeler var kim bilir.. Kitabı okuduğumdan beri bu konuları araştırıyorum. Okudukça bu duyarsızlığımıza üzülüyorum, yitip giden hayatlara.

Yeni kitabım henüz belli değil.. Bu hafta çok yoğun bir haftadayım. Hafta sonu yeni bir kitap seçip okumaya başlıycam :kahve:

Not: Tutunamayanlar uzuuun zamandır aklımda olan bir kitaptıı. Amaa yorumlarınızla o kadar çook merak ettim ki ocakta kesin alıcam :p

Livaneli den okumamamı önereceğiniz ilk kitabı hangisi?
1-Kardesimin hikayesi
2-bir kedi bir adam bir olum
3-mutluluk
4-konstantiniyye oteli
5-serenad
Sirayi bu sekilde yaparsan cok zevk alirsin zevkli kitapla baslayip zulfu livaneli kitaplarina baglanacaksin sonra en zevkli kitabi serenadla tekrar tekrar baglanacaksin:KK48: benim okuduklarim bunlar digerlerinide kisa zamanda okuyacagim. Hepsini okumak istemem dersen serenadla basla

Günaydın kızlar :KK3:

Dün akşam çok az daha Tutunamayanlar okuma fırsatım oldu. Sayfa 56dayım. Tam olarak içine giremedim tabiki daha ama güzel ilerliyor diyebilirim. Konsantre olup okumam lazım ama bir türlü olmuyor, umarım yanlış zmanda kitabı okuyup da mundar etmem :110:
İşlerin sakin olması umudunuz güderek La Sonsuzluk Hecesi'nde ilerlemeyi temenni ediyor ve şimdilik satırlarımı noktalıyorum :kahve:

Back