- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.937
- 598
Ben de 56 da bıraktım akşam :)))Günaydın kızlar
Dün akşam çok az daha Tutunamayanlar okuma fırsatım oldu. Sayfa 56dayım. Tam olarak içine giremedim tabiki daha ama güzel ilerliyor diyebilirim. Konsantre olup okumam lazım ama bir türlü olmuyor, umarım yanlış zmanda kitabı okuyup da mundar etmem
İşlerin sakin olması umudunuz güderek La Sonsuzluk Hecesi'nde ilerlemeyi temenni ediyor ve şimdilik satırlarımı noktalıyorum
Ben de 56 da bıraktım akşam :)))
Narcığım hemen hemen bütün Z.livanelileri okudum. Serenad ve Son ada güzel kitaplar.Livaneli den okumamamı önereceğiniz ilk kitabı hangisi?
sarah jio kitabi bende merak ediyom ya.Sarah jio kelebek adası bitti :) 2 günde iki kitap okudum sanırım yılın 69. Kitabına baslamaliym artık :)
Mutluluk filmini izlememiş ol lütfen :)Günaydın..
Tek tek alıntılayamadım yine. O zaman genel tavsiyenize uyup son ada ya da mutluluk ile başlıyorum. Tüm kitaplarını okumak istiyorum.
İzlemedim hep erteliyordum. Yılbaşı hediyem gelsin hemen sipariş vereceğim. Ay çok heyecanlandım.Mutluluk filmini izlememiş ol lütfen :)
hep önce kitabın okunmasından yanayım, önce filmler izlenince kitabı okumak zor geliyor bildiğin bir sonu okuyorsun
okunmayı bekleyen kaç kitabın var merak ettimİzlemedim hep erteliyordum. Yılbaşı hediyem gelsin hemen sipariş vereceğim. Ay çok heyecanlandım.
Bayaokunmayı bekleyen kaç kitabın var merak ettim
Evet bende Yedigey'e hiç yakıştıramadım. bide hem eşimi seviyorum hem onu seviyorum diyor-SPOILER-
Yedigey Zarife'ye yazıyo, kızdım çok
neden bir erkek bir kadına sadece kardeş yahut arkadaş gözüyle bakamıyor, üstelik en yakın arkadaşının karısı ve de kadıncağız kocasını yeni kaybetti
gerçi belki itiraf etmez henüz bilmiyom ama yan gözle bakmasını sevmedim
-SPOILER-
Yedigey Zarife'ye yazıyo, kızdım çok
neden bir erkek bir kadına sadece kardeş yahut arkadaş gözüyle bakamıyor, üstelik en yakın arkadaşının karısı ve de kadıncağız kocasını yeni kaybetti
gerçi belki itiraf etmez henüz bilmiyom ama yan gözle bakmasını sevmedim
Oyy kızmayın yazık. Kalbine kim söz geçirmiş kiEvet bende Yedigey'e hiç yakıştıramadım. bide hem eşimi seviyorum hem onu seviyorum diyor
çok güzel bir kitap :)sarah jio kitabi bende merak ediyom ya.
almak lazim o kitabi güzele benziyor.
Ayri yazarlar degil mi, kafam karisti :)Sarah jio- kristin hannah yitip kalpler istasyonu 55 . sayfa
birden fazla yazarın hikayelerinin bulunduğu tek bir kitapAyri yazarlar degil mi, kafam karisti :)
Her ikisinden de birer tane okumuslugum var benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?