Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Ben de 56 da bıraktım akşam :)))

Selam kızlar günaydın..
Sefiller 5 sf 100. İzindeydim pek okuyamadım.

Livaneli den okumamamı önereceğiniz ilk kitabı hangisi?
Narcığım hemen hemen bütün Z.livanelileri okudum. Serenad ve Son ada güzel kitaplar.
Yok ben daha fazla Z.livaneli okuyacağım dersen, Kardeşimin hikayesi ve Engereğin Gözü(tarihi) olabilir.

Günaydın..
Tek tek alıntılayamadım yine. O zaman genel tavsiyenize uyup son ada ya da mutluluk ile başlıyorum. Tüm kitaplarını okumak istiyorum.
Mutluluk filmini izlememiş ol lütfen :)
hep önce kitabın okunmasından yanayım, önce filmler izlenince kitabı okumak zor geliyor bildiğin bir sonu okuyorsun

Selam Kızlar
dün Cengiz Han'a Küsen Bulut'u bitirdim, ağlaya ağlaya.
Harika kitaplar hem cengiz han, hem gün olur asra bedel.
Bugün tutunamayanlar'a başlayacağım günde 100 sayfa okuyup bitirmek hedefindeyim bakalım.

-SPOILER-

Yedigey Zarife'ye yazıyo, kızdım çok
neden bir erkek bir kadına sadece kardeş yahut arkadaş gözüyle bakamıyor, üstelik en yakın arkadaşının karısı ve de kadıncağız kocasını yeni kaybetti
gerçi belki itiraf etmez henüz bilmiyom ama yan gözle bakmasını sevmedim

Evet bende Yedigey'e hiç yakıştıramadım. bide hem eşimi seviyorum hem onu seviyorum diyor

Evet bende Yedigey'e hiç yakıştıramadım. bide hem eşimi seviyorum hem onu seviyorum diyor
Oyy kızmayın yazık. Kalbine kim söz geçirmiş ki ( dur diyebilse yapar mi o kişilikte biri.
Dualarimin arasında hep vardir bu "rabbim nolur imkansızı düşürme yüregime, yüreginde imkansızlık olan birine de eş etme beni"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…