• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Günaydın Sinan Akyüz'ün İncir Kuşları'nı okumadım , onun hakkında yorum yapamam da Piruze ; Şam'da bir Türk Gelin Piruze ve Oğulları , Bana Sırtını Dönme , Şahika Feraye 'yi okudum . Beni rahatsız etmedi . İncir Kuşları ve Aşk Başka Evde kitapları , kitaplığımda okuma sıramı bekliyorlar. Okuyucu yorumları kişiye göre değişir tabi . Ben ve yengem bir yazara alışınca nerdeyse çoğu kitabını alır , onun üslubune alışmışken okuruz.

Kızlar yıl sonu acayip yoğunum
arazi görevlerim var sürekli, akşam geç gidiyorum eve ve yorgunluktan bitap düşüyorum
bildirim de yapmıyorum doğal olarak
gruptan çıkarılır mıyım yani :)
pek alışmıştım buraya da, sebep tutunamayanların kendisi değil, burdaki yoğunluk evdeki tükenmişliğim

arazi görevlerim var sürekli, akşam geç gidiyorum eve ve yorgunluktan bitap düşüyorum
pek alışmıştım buraya da, sebep tutunamayanların kendisi değil, burdaki yoğunluk evdeki tükenmişliğim

Haber verdikten sonra atılmazsın canım, o kadar da gaddar değiliz :-)

Haber verdikten sonra atılmazsın canım, o kadar da gaddar değiliz :-)

aynen
sebebini belirttikten sonra sorun yok canım

xyzt-5544 xyzt-5544 _meLinDa_ _meLinDa_ :KK200::anne:
sırf burada kalabilmek için günde 3-5 sayfa okumuş olmaktansa
biraz işlerin dinmesini bekleyip anlayarak okumayı tercih ederim
söz konusu tutunamayanlar :KK66:
teşekkürler kızlar

Arada girip iki kelam edersin yine de dimi Hoppa
Ben Kasım ayında yaklaşık 10 gün hiç yoktum buralarda düğünden - balayından dolayı, ama beni listeden çıkartmadılar, anlayışlı kızlar bizim kızlar :-)

Arada girip iki kelam edersin yine de dimi Hoppa
Ben Kasım ayında yaklaşık 10 gün hiç yoktum buralarda düğünden - balayından dolayı, ama beni listeden çıkartmadılar, anlayışlı kızlar bizim kızlar :-)
yokkk hergün burda olurum ki ;)
pc başında olduğumdan sıkıntı olmuyor millet kaçamağımı anlamıyor, çalışıyorum sanıyorlar buradayım yani ;)
sadece okuyamayabilirim 1 hafta kadar ancak haftasonları bildirim yapabilirim

yokkk hergün burda olurum ki :KK66:
pc başında olduğumdan sıkıntı olmuyor millet kaçamağımı anlamıyor, çalışıyorum sanıyorlar buradayım yani :KK66:
sadece okuyamayabilirim 1 hafta kadar ancak haftasonları bildirim yapabilirim

Beni de her gören çalışıyorum sanıyor PC başında :KK53:
Ben işte çözüm olarak e-kitap okumayı buldum. Kitap kadar keyifli olmuyor ama iş olmadığı zamanlarda bilgisayarda saçma sapan takılmaktan iyi geldi bana :kahve:

Kızlar bu arada ben burayı yeni keşfettim. gruba bende girmek isterim . hedef belirlemişsiniz galiba 2017 için çok sayfa olunca okuyamadım bende belirleyebilir miyim? geç mi kaldım :110:
Tabii ki gelebilirsiniz.

Birinci sayfadaki ilk mesajı okur musunuz?

İki basit kuralımız var.
İki günde bir buraya uğrayıp okuduğun kitabın sayfasını (ya da ne yazmak istersen) bildirmek ve kitabin bitince aşağıdaki linkteki konuya "xyz kitabım bitti" gibi bildirimde bulunmak.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/okuyucu-listemiz-ve-bildirimleriniz.592561/

Evet, 2017 için hedef koyduk.
Fakat zorunlu değil. ;) Ayrıca ben mesela geçen sene koyduğum hedefe ulaşamadım. :olamaz:

Aramıza hoş geldiniz. :spor:

Tabii ki gelebilirsiniz.

Birinci sayfadaki ilk mesajı okur musunuz?

İki basit kuralımız var.
İki günde bir buraya uğrayıp okuduğun kitabın sayfasını (ya da ne yazmak istersen) bildirmek ve kitabin bitince aşağıdaki linkteki konuya "xyz kitabım bitti" gibi bildirimde bulunmak.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/okuyucu-listemiz-ve-bildirimleriniz.592561/

Evet, 2017 için hedef koyduk.
Fakat zorunlu değil. :KK66: Ayrıca ben mesela geçen sene koyduğum hedefe ulaşamadım. :olamaz:

Aramıza hoş geldiniz. :spor:

Teşekkür ederim hoşbuldum :spor: süpermiş o zaman :) Zaten kitap okumayı seviyorum hedef de belirleyince daha teşvik edici olur diye düşünüyorum. O zaman ben 40 diyorum listeye ekleyebilirseniz beni de sevinirim:KK49:

Beni de her gören çalışıyorum sanıyor PC başında :KK53:
Ben işte çözüm olarak e-kitap okumayı buldum. Kitap kadar keyifli olmuyor ama iş olmadığı zamanlarda bilgisayarda saçma sapan takılmaktan iyi geldi bana :kahve:
napalım başka çözüm yok :KK43:(
acayip işim var :) elimde bir kitabı görseler allaaahhh :) araziler de var, malum doğudayım kar kış buz
yoruluyorum mecalim kalmıyor okumaya
ne bileyim :)
geçer elbet
neler geçmiyor ki

napalım başka çözüm yok :KK43:(
acayip işim var :) elimde bir kitabı görseler allaaahhh :) araziler de var, malum doğudayım kar kış buz
yoruluyorum mecalim kalmıyor okumaya
ne bileyim :)
geçer elbet
neler geçmiyor ki

Hele azıcık ev işi de yapıyorsan insan ancak amaçsızca yatmayı istiyor, haklısın :KK51:

kızlar ben hafta sonu baba ocağına gitmiştim ya hani :)
birsürü kitap aşırdım babamın kütüphanesinden :D
hepsi de son dönem kitapları
açlık oyunları serisinden tutun yine buna benzer bir seri daha vardı milenyum serisi mi deniyordu ejderha dövmeli kız falan
grinin elli tonu diye başlayan seri, sarah jio nun ve kristin hannah ın bütün kitaplarını almış okumuş (pek tarzım değil dedi)
arabanın bağajı kitap doldu :D
iyi etmiş miyim :)))))
söylene söylene gönderdi beni, kimseye verme bak çok kıymetli onlar sana güvenmek istiyorum bilmem ne :)))))

Teşekkür ederim hoşbuldum :spor: süpermiş o zaman :) Zaten kitap okumayı seviyorum hedef de belirleyince daha teşvik edici olur diye düşünüyorum. O zaman ben 40 diyorum listeye ekleyebilirseniz beni de sevinirim:KK49:

2017 yılı kitap okuma hedeflerimiz:
xyzt-5544 xyzt-5544 ~~40
__giz__ __giz__ ~~100
_meLinDa_ _meLinDa_ ~~60
loliss loliss ~~ 40
@_asmunikal_ ~~50
@melikeeee ~~
kalinkaselin kalinkaselin ~~80
SiziSeviyorumDemismiydim SiziSeviyorumDemismiydim ~~50
minerva1988 minerva1988 ~~ 40
@kitap_asigi ~~ 50
@_ezelneva_ ~~40