• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Yeni kitabım piruze Sinan altının dilini pek sevmesem de almış bulunduğun için çerez kitap olarak bunu seçtim üç gün veriyorum hep puntolari büyük hemde akicidir muhtemelen:)

Bu arada birşey farkettim

Önce hakan fırsatın az kitabını okudum içinde tutunamayanlar geçiyordu sonra tutunamayanlari okudum onunda içinde oblomov geçiyordu bundan sonraki kitabımda o eğer oblomovun içinde de bu kitap geçerse onu alıp okuyucam nereye kadar gökçek acep:)

Bu arada birşey farkettim

Önce hakan fırsatın az kitabını okudum içinde tutunamayanlar geçiyordu sonra tutunamayanlari okudum onunda içinde oblomov geçiyordu bundan sonraki kitabımda o eğer oblomovun içinde de bu kitap geçerse onu alıp okuyucam nereye kadar gökçek acep:)
senin şu otomatik düzeltme sebebiyle yanlış yazdığın kelimelere bayılıyorum :KK53:

senin şu otomatik düzeltme sebebiyle yanlış yazdığın kelimelere bayılıyorum :KK53:
:)) kahkahayla güldüm ya... ben yazarken farkedersem düzeltiyorum ama gözümden kaciyor bazen hakan gunday , hakan fırsat olmuş ay çok komik:) bi önceki sayfada da Sinan akyuz , Sinan altın olmuş ilahi telefon:)

Bu akşam evde temizliğim var, bide objeleri falan değiştireceğim biraz, evime ilgi göstermem lazım :anne: Uykusuzzum da dün geceden, sanırım kitap okumaya pek fırsatım olmaz. Ama kendimi zorlayarak da olsa 20-30 sayfa okumak istiyorum bakalım başarabilecek miyim :dua:
Nazan Bekiroğlu - La Sonsuzluk Hecesi kitabında 200. sayfadayım. Hedefim Aralık ayı bitmeden her iki kitabı da bitirmek, bakalım başarabilecek miyim :bicak:

upload_2016-12-14_17-58-5.png

Back