- 1 Kasım 2016
- 1.914
- 7.516
- 88
- 43
Ben de vazgectim tirt bulmuslar :)))CEVAP VERİYORUM: okumadım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de vazgectim tirt bulmuslar :)))CEVAP VERİYORUM: okumadım.
en iyisi :)O halde ben de yazdım.
Gözun aydin.Veeee sonunda tutunamayanlar bitti:) bugün 13. Gün ıki günde okumadım 11 günde bitti :) günde 70 sayfa bu kitap için bence idealdi:)
Yorum olarak çok beğendim özellikle son 150 sayfası selimin gunlugunun olduğu yer beni benden aldı ama bu kitabı ıki üç yıl sonra yeniden okumak istiyorum hem daha bilinçli hem daha farklı bir gözle....
Kesinlikle tavsiye ediyorum ikinci bölüme kadar hicaz karışık ama sonrası gerçekten çok iyi...
Gün olur asra bedel le ilgili bişey söylemek istiyorum...
Konulara karşı hassasım demiştim daha önce mesela toplu taşımaya yada herhangi bi yerde kötü bi koku özellikle ter kokusu duyduğumda aklıma karanar geliyo:) koşup terlemeye başlayınca yavaş yavaş yayılan keşif kokusu.... aklımdan hep su geçiyo burdan bir karalar geçmiş:)
O yüzden bugün başlamak istiyorum TUTUNAMAYANLAR'a... ne zamandır aklımda Oğuz Atay'ın ölüm yıl dönümünde başlamak.Oğuz atayın olum yildonumuymus bugün
Evet ya sabah instagramda gordum ben de. Abi bi kitap yazdin, kafamizi karistirip gittin dedim. Cok erken kaybetmisiz gercekten.Oğuz atayın olum yildonumuymus bugün
43 yaşında... genç ölüm. Allah rahmet eylesin. Allah taksiratını affetsin.Evet ya sabah instagramda gordum ben de. Abi bi kitap yazdin, kafamizi karistirip gittin dedim. Cok erken kaybetmisiz gercekten.
tutunamayanlar canımxyzt-5544 ve minerva1988 30 tl ye hangi kitabı aldınız aklıma takıldı bulamadım geçmiş yazışmalarda
çok meraklıyımdır konu kitap olunca
Evet canım yarın inşallahYarın mı geliyor
Canım benim sağlıkla kucağına al inşallahEvet canım yarın inşallah
Kızlar kusura bakmayın alıntı yapamadım tek tek, hepimize çok çok teşekkürler,hepinizi çok seviyorum,bana dua edin
loliss , cesminaz cok dogru bir noktaya parmak bastı. Lütfen sen de bize dua etazra2004 Tutunamayanlar kitabı canım konuştuğumuz. Normal fiyatı 41 TL, kitapyurdunda 30 TL idi, ben 28,70e alıp büyük kar yaptım da
loliss sen bize dua et kuzum, hamile olan sensin Rabbim hayırlısı ile fıstığınıkucağına almayı, sorunsuz bir bebeklik geçirmesini ve hep sizleri çok sevmesini nasip etsin inşallah
ne şekilde doğum yapacaksın sezeryan mı? normal mi? hangi şekilde olursa olsun bebeğin çıktığı anda bizim isimlerimizi de söylersen seviniriz bak isteyen baya kişiyizEvet canım yarın inşallah
Kızlar kusura bakmayın alıntı yapamadım tek tek, hepimize çok çok teşekkürler,hepinizi çok seviyorum,bana dua edin
Evet canım yarın inşallah
Canım hayırlı doğumlar dilerim sağlıkla kavuşursun inşallah mis kokulu bebeğineEvet canım yarın inşallah