Ben de 407 ye geldim bugun. Kac sayfaymis noktalama isaretsiz yer? Yarin ben de muhtemelen orayi okuyor olacagim.Noktalama işaretsiz yere geldim. Başlamak için hazır hissetmiyorum kendimi
Ben de 407 ye geldim bugun. Kac sayfaymis noktalama isaretsiz yer? Yarin ben de muhtemelen orayi okuyor olacagim.
Off cokmus ya. Ben sadece is yerinde okuyorum. Yer yer zor ve karmasik bolumler var kitapta. Badire gibi,birini atlatiyoruz sonra bir baskasi cikiyor.Ben oraya geldim bıraktım. Birazdan oturucam başına, 60-70 sayfa var herhalde
Ben şeye benzettim okurkenOff cokmus ya. Ben sadece is yerinde okuyorum. Yer yer zor ve karmasik bolumler var kitapta. Badire gibi,birini atlatiyoruz sonra bir baskasi cikiyor.
Oguzcugum Atay haBen şeye benzettim okurken
Sanki bi arabadaymisim sürücü de oguzcugum atay bende yanında oturuyorum
Önce 100 le karmakarışık vorajlardan götürüyor keskin dönüşler yokuş asagilar sonra hız 50 ye düşüp birden 230 la gidiyoruz bi anda gene 100 sonra 180 sonra gene 50 .Gibi
Livaneli den okumamamı önereceğiniz ilk kitabı hangisi?
Hayırlı uğurlu olsunEvet canım yarın inşallah
Kızlar kusura bakmayın alıntı yapamadım tek tek, hepimize çok çok teşekkürler,hepinizi çok seviyorum,bana dua edin
Bence mutluluk la başla hem çok güzel hemde belli ki en güzel kitabı değil önce en güzelini okuyunca diğerlerinden çok zevk alamayabilirsin bende öyle oluyorLivaneli den okumamamı önereceğiniz ilk kitabı hangisi?
1-Kardesimin hikayesiLivaneli den okumamamı önereceğiniz ilk kitabı hangisi?
Dun aksam kardesim cabuk bitir bende okuyacagim dediginde sen bu badireleri atlatamazsin demistimOff cokmus ya. Ben sadece is yerinde okuyorum. Yer yer zor ve karmasik bolumler var kitapta. Badire gibi,birini atlatiyoruz sonra bir baskasi cikiyor.
Livaneli den okumamamı önereceğiniz ilk kitabı hangisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?