Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Iyi aksamlar kizlar
Islerimi bitirdim kolami soslu fistigimi aldim odama gectim dolabimi yerle bir ettim tutunamayanlari bulamadim meger kardesim kuzenime vermis okusun diye aylar once anca haberim oluyor. Gidip almamda imkansiz 100 km var aramizda. Hemen kitapyurdundan siparis verdim pazrtesi insllah elime ulasir da bir an once okumaya baslarim. Kitabida hediye ederim artik dayi kizina simdi orhan pamuk yeni hayat kitabina basladim hediye gelmisti anca firsat buldum bkalim nasilmis

Oyy hazine resmen ya

Bu arada acil baba evine gelmek durumunda kaldim. Tutunamayanlari yanima almak aklima bile gelmedi bugun yarin okuyamicam.
Ayrica haxir gelmisken ne olur ne olmaz budala yi buldum evde. Ince memed burda yok, anneannemdeymiş.
Baska klasik yok degil mi okuyacagimiz kızlar.

Tutunamayanlar 620 bugün hiç okuyamadım malesef su an deli gibi uykum var belki bir iki sayfa okurum bitirmek istiyorum ama hiç vaktim yok....

Sonunu çok merak ediyorum
Ama benim dikkatimi çeken bir yer oldu
Spoiler bu arada

Turgut selimin arkadaşı metini bulur onunla gerekecek gider ve gecenin sonunda bi kadınla birlikte olur .... ve Turgut bunu bir aldatma olarak görmez , Selim'i anlayabilmek çabasında bir vazife olarak görür. Kendini bu.konuda karısına karşı sorumlu hissetmez ... yani bu olayda turguta çok.gıcık oldum siz ne düşünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…