• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Merhabalar.. Daha önce de belirtmiştim çok sık bildirim yapamıyorum çünkü zamanım kalmıyor telefona diye bu yüzden anca yazıyorum..

Serenad - 413. sayfadayım..
Bugün bitiricektim aslında ama herkes gibi çok keyifsizim.. Hayatını kaybeden insanları gördükçe; kimi 19 yaşında bir tıp öğrencisi, kiminin daha 2 aylık ikizleri olmuş .. Böyle nicesi var çok üzgünüm..
Neyse umarım daha güneşli, umutlu günlere uyanırız.. İyi akşamlar

günaydın kızlar Komik kız bitti 60lı yılllarda geçiyor kitap barbara çok güzel ve çevresindeki herkes onun güzellik kraliçesi olmasını ve sadece güzelliğiyle var olmasını bekliyor, fakat barbara komedyen olup insanları güldürmek istiyor. Aslında kötü bir kitap değildi ama benim beklentimi çok karşılamadı daha komik olacağını düşünmüştüm, komik bile sayılmazdı.
Yeni kitabım evde Gün olur asra bedel, iş yerinde vaktim olursa Mary Kubica - İyi Kız a başlayacağım

günaydınlar
kitaplarımı bekliyorum.
mutluluk kitabı profesör irfan kurudal, meryem ve cemalin mutluluk arayışında keşisen hayatlarının öncesi ve sonrasını anlatan güzel bir kitap. Meryem'in amcası tarafında tecavüze uğraması ve ölümüne karar verilmesi, Cemal'in Gabar dağında Pkk takibinde ateş altında geçirdiği günler, Meryem'i öldürme görevinin ona verilmesi ve Prof İrfan Kurudal'ın şaşalı yaşantısını bırakıp hayatını kökten değiştirme planlarını ve gerçekleştirmesinin anlatımını bu arada Zülfü Livaneli'nin siyasi olaylara da değinmesini çok beğendim...

Herkese günaydınlar..
Charles Dickens - Bir Yılbaşı Öyküsü bitti. Yeni kitabım D&R'daki indirimi görüp de dayanamayıp aldığım Tutunamayanlar :sampiyon: Ancak akşamları evde okuyabilirim. Kitap hem çok kalın, hem de 5-10 dakikalık yollarda okununca anlaşılamayacağını düşünüyorum. Belki Aralık'da bitmez ama evde konsantre olarak aralıklarla okuyarak birkaç ay içerisinde bitiririrm sanırım :KK53:
Cumartesi akşamı tam kitabı elime aldım, patlama haberini gördüm. Üzülmekten başka birşey gelmiyor ya insanın elinden hazmedemiyorum artık. Sürekli aman düşünmeyelim diye aklımda itelemekten de usandım. Yine neyse diyip konuyu kapatacağız mecburen.
Dün akşam eşimle tartışınca ona sinirlenip odaya kapattım kendimi, öyle okuyabildim kitaptan biraz. Sayfa 41'deyim henüz. Bu hafta kendileri gececi, akşamları evde yalnız olacağım yine ilerlerim umarım. Gerçi puzzle yapasım da var, ev işleri de var hangi birini yapacaksam :lülülü:
Mızıldandığım yeter, işlere yoğunlaşayım biraz. Öğleden sonra bir toplantım daha var, ona da hazırlanmam lazım ama ben keyifsizlikten orta yerimden çatlamak istiyorum :kızgın:

polis kızı olarak patlama haberine çok üzüldüm derinden etkilendim. çok önceden planladığımız geziye çıktıktan sonra öğrendim haberi denizde malum dünyayla ilişik kesiliyor. annem geldi aklıma babam sınırda görev yaparken ne zaman ölüm haberi gelecek diye beklerdim derdi... ölüm onu görevde değil hasta yatağında yakaladı... babalar anneler evlatsız, evlatlar babasız, kadınlar kocasız kaldı ateş düştüğü yeri yakıyor... her seferinde terörü lanetlemekten başka elden bir şey gelmiyor... sanırım en çok acıtan da bu oluyor...

Herkese günaydınlar..
Charles Dickens - Bir Yılbaşı Öyküsü bitti. Yeni kitabım D&R'daki indirimi görüp de dayanamayıp aldığım Tutunamayanlar :sampiyon: Ancak akşamları evde okuyabilirim. Kitap hem çok kalın, hem de 5-10 dakikalık yollarda okununca anlaşılamayacağını düşünüyorum. Belki Aralık'da bitmez ama evde konsantre olarak aralıklarla okuyarak birkaç ay içerisinde bitiririrm sanırım :KK53:
Cumartesi akşamı tam kitabı elime aldım, patlama haberini gördüm. Üzülmekten başka birşey gelmiyor ya insanın elinden hazmedemiyorum artık. Sürekli aman düşünmeyelim diye aklımda itelemekten de usandım. Yine neyse diyip konuyu kapatacağız mecburen.
Dün akşam eşimle tartışınca ona sinirlenip odaya kapattım kendimi, öyle okuyabildim kitaptan biraz. Sayfa 41'deyim henüz. Bu hafta kendileri gececi, akşamları evde yalnız olacağım yine ilerlerim umarım. Gerçi puzzle yapasım da var, ev işleri de var hangi birini yapacaksam :lülülü:
Mızıldandığım yeter, işlere yoğunlaşayım biraz. Öğleden sonra bir toplantım daha var, ona da hazırlanmam lazım ama ben keyifsizlikten orta yerimden çatlamak istiyorum :kızgın:
benim sevdicek de haftaya yurtdışında olacak 5 gün
keşke yalnız kalsam ama kesin birileri gelir yalnız kalmayayım diye :işsiz:

benim sevdicek de haftaya yurtdışında olacak 5 gün
keşke yalnız kalsam ama kesin birileri gelir yalnız kalmayayım diye :işsiz:

Benim alt katta kardeşim var onu bile çağırmıyorum işlerimi halledeyim diye. Arada yalnız kalmak iyi oluyor, işlerim ve yapmak istediklerim çok. Yapabilirim inşallah hepsini :KK51:

Back