- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- 398
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim sevdicek de haftaya yurtdışında olacak 5 günHerkese günaydınlar..
Charles Dickens - Bir Yılbaşı Öyküsü bitti. Yeni kitabım D&R'daki indirimi görüp de dayanamayıp aldığım Tutunamayanlar Ancak akşamları evde okuyabilirim. Kitap hem çok kalın, hem de 5-10 dakikalık yollarda okununca anlaşılamayacağını düşünüyorum. Belki Aralık'da bitmez ama evde konsantre olarak aralıklarla okuyarak birkaç ay içerisinde bitiririrm sanırım
Cumartesi akşamı tam kitabı elime aldım, patlama haberini gördüm. Üzülmekten başka birşey gelmiyor ya insanın elinden hazmedemiyorum artık. Sürekli aman düşünmeyelim diye aklımda itelemekten de usandım. Yine neyse diyip konuyu kapatacağız mecburen.
Dün akşam eşimle tartışınca ona sinirlenip odaya kapattım kendimi, öyle okuyabildim kitaptan biraz. Sayfa 41'deyim henüz. Bu hafta kendileri gececi, akşamları evde yalnız olacağım yine ilerlerim umarım. Gerçi puzzle yapasım da var, ev işleri de var hangi birini yapacaksam
Mızıldandığım yeter, işlere yoğunlaşayım biraz. Öğleden sonra bir toplantım daha var, ona da hazırlanmam lazım ama ben keyifsizlikten orta yerimden çatlamak istiyorum
benim sevdicek de haftaya yurtdışında olacak 5 gün
keşke yalnız kalsam ama kesin birileri gelir yalnız kalmayayım diye
benim sevdicek de haftaya yurtdışında olacak 5 gün
keşke yalnız kalsam ama kesin birileri gelir yalnız kalmayayım diye