- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 333
- 38
İŞTE BUUU İŞŞŞŞTE BUUUUU :))))))))))))))Dün Tutunamayanlar konusunda biraz umutsuz konuşup henüz okumayanları korkuttum galiba. Özür diliyorumDün biraz yorgundum, taburculuk falan derken.
Unutun dün dediklerimi. Sabahtan beri deli gibi okuyorum ve keyifle merakla heyecanla okuyorum.
Güzel yerlerine geldim. Artık anlıyorum.
Ben de geleyim çok sıkıldımmmGel kuzum gel.... bekliyorum...
İyi haberSelam kızlar dün gece 2:45 e kadar ilk yardım çalıştım yastıklara kalp masajı yaptım gece rüyamda bile çalıştım ama değdi çok stres altındaydım yazılı sınavdan 98 aldım uygulamadan da geçtim çok üstümden çok büyük yük kalktı
İŞTE BUUU İŞŞŞŞTE BUUUUU :))))))))))))))
Selam kızlar dün gece 2:45 e kadar ilk yardım çalıştım yastıklara kalp masajı yaptım gece rüyamda bile çalıştım ama değdi çok stres altındaydım yazılı sınavdan 98 aldım uygulamadan da geçtim çok üstümden çok büyük yük kalktı
DonukPudra M maviduvar1 yardıma gelin zalımlar
Yavaş yavaş yapıyorum canlar, bişey olmaz inşallah, temizlik bitti sayılır zaten
saklamam mı :) onlar bana kalacak en büyük hazine miras,OKYANUSYAA bence yeni al yeni basım oku. Ama eskileri de al. Çok kıymetli onlar, koleksiyon yapar, ilerde çocuklarına gösterirsin. Şimdiden sakla hatta
saklamam mı :) onlar bana kalacak en büyük hazine miras,
kitaba başlarlarken neler neler yazmışlar
".....köy enstitülerinden mezun oluşumun ve işe başlayışımın birinci yılı
falanca köyü filancanın hediyesi" diye notlar düşmüş dedeler
anne baba da saklamış sıra bizlerde
Evet.Evet
Sende mi
Senin bebegin de cok sanslı:)Çok şanslısınız , sen de çocukların da
EvetEvet.
O zaman senin Kerem'e talibim.Kerem di degil mi oglunun adi? Ne guzel ayni sehirdeymisiz.
Evet dedi.EvetKerem.
Ben de cok sevindim
Evet dedi.
Sonunda bi Kerem buldum.Tamam ben yarin istemeye geliyorum o zaman.
Cok guzel gorunuyorlar. Hep okumak istemisimdir Ince Memed'i. Ne kadar 4'ü?Merhaba,
İnce Memed serisi elime geldi bugün. Eki Görüntüle 1923336
Cok guzel gorunuyorlar. Hep okumak istemisimdir Ince Memed'i. Ne kadar 4'ü?
Simdiden keyifli okumalar canim. Taburcu oldun mu sen kacirdim ben yazdiysan da.
Pahalıya mı almışsın acaba ben 76 78 gibi bişey yapıyolar diye hatırlıyorum ama yanlış mı hatırladım bilemedimTeşekkür ederim. Dün öğlen saatlerinde taburcu oldum. 4 ü 100 lira d&r ın internet sitesinden, başka sitelere bakmadım. Arkadalarındaki fiyat toplamı 119 lira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?