- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
Albaya Mektup Yok bitti
Dün gece uykuya yenik düşüp son 10 sayfayı okuyamamıştım
68 sayfalık bir öykü
15 yıl süren, bitmek tükenmek bimeyen, her cuma yeniden canlanan umudun öyküsü
Yoksulluğun ülkesi yok maalesef, ilk kez Marquez okurken üzüldüm
Epey duydum bu kitabı, benim de ilk okuyacağım Marquez kitabı olabilir.
Kızlar herkese günaydın.
Tutunamayanlar ile ilgili yorumları okudum Gözüm korktu biraz, kesinlikle işyerinde okuyamazmışım zaten. İlerleyen aylarda kitabı edinip, evde sakin sakin okumak üzere değerlendirmeyi düşünüyorum. O zamana kadar caymazsam tabi
Bir Yılbaşı Öyküsü'ne hala başlayamadım. La Sonsuzluk Hecesi ise gayet güzel ilerliyor. Bugün buralar da sessiz olacak nasılsa kitabımda ilerlerim umarım
Elbirliği ile La yı merak ettirdiniz bana. Ne anlatıyor acaba?
pek beklentiye girme canım erkeklerden bir şey beklememeyi öğretiyor evlilikiçinden gelirde yaparsa ne ala
Bence de kocalardan pek beklentiye girmemek lazım. Doğum yaptım, aynı hafta doğumgünüm de vardı. Ne bir doğum hediyesi ne de bir doğum günü hediyesi geldi. Üstelik doğumgünün kutlu olsun bile demedi. Kızmadım ama kırıldım.
Mutfaktaki kek börek işimi bitirince dalacağım hemen kitabıma
Yani öyle umuyorum.
Ay bize de yolla. Varsa bit çikolatalı ıslak kek alırım
Günaydın bilgeler
Dün akşam baya okudum özlemişim saatlerce okumayı kitabım da çok çabuk gidiyor bugün de dışarı çıkmayı düşünmüyorum bitiririm inşallah.
Tutunamayancılar yılmadan devam edin ortak okuma ile iyi okunuyor bitirince iyiki okumuşum diyeceksiniz.
150-180 den sonra daha da sardı kitap. Evet yer yer sıkıcı ve anlaşılması zor yerler var. Ama ilerledikçe daha güzel oluyor. Şu anda mesela kızım uyusa da kitap okusam diye gözünün içine bakıyorum