• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Tutunamayanlar syf. 205
Bu kız yatar. :uykucu::uykucu::uykucu:

Epey ilerledin maşallah
Nasıl gidiyor?

Tutunamayanlar 620 bugün hiç okuyamadım malesef su an deli gibi uykum var belki bir iki sayfa okurum bitirmek istiyorum ama hiç vaktim yok....

Sonunu çok merak ediyorum
Ama benim dikkatimi çeken bir yer oldu
Spoiler bu arada

Turgut selimin arkadaşı metini bulur onunla gerekecek gider ve gecenin sonunda bi kadınla birlikte olur .... ve Turgut bunu bir aldatma olarak görmez , Selim'i anlayabilmek çabasında bir vazife olarak görür. Kendini bu.konuda karısına karşı sorumlu hissetmez ... yani bu olayda turguta çok.gıcık oldum siz ne düşünüyorsunuz

Yemin ediyorum benim hislerimi harfi harfine yazmışsın. Nasıl sinir oldum Turguta anlatamam

20161211_091530.jpg

Cesme aciklarindan herkese gunaydin...
Mutluluk kitabindaki Irfan Kurudal, cemal ve meryemi gormeyi umuyorum:21:

Cok dusunceli bir davranis.. bazi kitaplarima ben de mi yapsam
Ben de yapiyorum önce basladigim tarihi bitince bitirdigim tarihi ve kitap hakkindaki dusuncelerimi yada gundemde onemli bir olay varsa olayı
Mesela tutunamayanlar bugun bitmis olsaydi, ist. Yine patlama Allahim ülkemi selamete çıkar diye yazardım kesin.
Buyuklerim yapmışlar ve beni cok sasirtiyor gecmisten gelen satirlar :)

Vay arkadas :KK53::KK53: hizini alamamissin. rabbi yesir iyi gelmis :KK45:

Ben daha 60tayim :lülülü:
Of sorma. Okudum biraz ama sen gel onu bir de bana sor. Gercekten bazi yerleri okumak cok zor. Şarkilar iyiydi ama o aciklamalari yok mu, kan kusturuyor bana.

Epey ilerledin maşallah
Nasıl gidiyor?
139 dan sonra baya zorlandim okumakta. Ben okudugum kitaplarin kahramanlariyla aramda bir bag kuramazsam okuyamiyorum, sevemiyorum. Ve henuz ne Turgutla ne de Selimle bir bag olusmadi aramda. Bilmiyorum, bakalim ilerleyen sayfalarda durum degisir belki. Henuz cok baslardayim ben.

Kucuk Mucizeler Dukkani'na baslamistim. Syf. 71
Bugun biraz onu okuyacagim. Sonra is guc. Pazarlari sevmiyorum. Oturup cay kahve esliginde kitap okumak istiyorum ama malesef temizlik yapmam gerekiyor. Size iyi okumalar hanimlar.

Yeni kitabım;

Inci Aral__Yeni Yalan Zamanlar; 351 syf.

Zeno'nun Bilincini az önce bitirdim ama kitap yorumumu biraz daha sakin zamanda yapacağım, aldığım notlar o kadar karışık ki şu an.

Neyin düşüncesi, kime neye karşı güvendesiniz ki (Allah'ın dediği olur korkmayın) yoksa siz evladını kaybeden ailelere ben hayattayım diye hava mı attıyorsunuz anlayamıyorum. :((
Sosyal medya "güvende oldugunu bildirdi" lerle dolu.
Yanıyorum :(((
Dayanamiyorummmmmm:(
Lanetliyorum
Öfkem uzuntumden buyukk

Of sorma. Okudum biraz ama sen gel onu bir de bana sor. Gercekten bazi yerleri okumak cok zor. Şarkilar iyiydi ama o aciklamalari yok mu, kan kusturuyor bana.

139 dan sonra baya zorlandim okumakta. Ben okudugum kitaplarin kahramanlariyla aramda bir bag kuramazsam okuyamiyorum, sevemiyorum. Ve henuz ne Turgutla ne de Selimle bir bag olusmadi aramda. Bilmiyorum, bakalim ilerleyen sayfalarda durum degisir belki. Henuz cok baslardayim ben.
Nasil olusmadi ama kusum :halay:
Sen selim ol ben rurgut:eğlence::KK50:

Ayrica ne temizligi :KK46:Keremi yikadim pakladim gorucu bekliyoruz:KK70:

Nasil olusmadi ama kusum :halay:
Sen selim ol ben rurgut:eğlence::KK50:

Ayrica ne temizligi :KK46:Keremi yikadim pakladim gorucu bekliyoruz:KK70:
Ahaahaaha dogru ya. Ben onu unuttum. Hemen cicegimi cikiletami alip geliyorum. Boylelikle temizlikten de kurtulurum. :KK70:
Evet sanirim Selim karakteri bana daha yakin. Ayyh Allah sonumu benzetmesin. :eek:

Kandiliniz mübarek olsun kızlar. Artık tek bir kişinin bir parmağı bile böyle saldırılarla yaralanmasın. Terör olmasın, savaş olmasın, çocuklar yanarak ölmesin, kimse tecavüz edecek kadar iğrençleşmesin, kimse de tecavüz mağduru olmasın.
Yeni yıldan temennim bu.

Kızlar
Alakasız bir şey soracağım ama
Biz kızım için araba koltuğu alacağız
Önereceğiniz ya da önermeyeceğiniz bir ürün var mı?

Anne Frank'ın hatıra defterini bitirdim.
Kitap hitler döneminde Hollanda da bir evde 2 yıl boyunca saklanan yahudilerden 13 yaşındaki Anne'nin tuttuğu günlükten ibaret aslında. O öldükten Sonra babası günlüğü kitap olarak bastırıyor.
Benim için gayet verimli bir kitap oldu. Çünkü ergenlik dönemindeki kız, günlüğünde anne ve babasına karşı neler hissettiğini, onların kendisine nasıl davranmalarını istediğini de anlatmış. Oğlum da bir kaç yıla kalmadan ergenliğe girecek.
Kitap çok etkileyici idi. Ben bayılarak okudum.

Yeni kitabım gün olur asra bedel.

Anne Frank'ın hatıra defterini bitirdim.
Kitap hitler döneminde Hollanda da bir evde 2 yıl boyunca saklanan yahudilerden 13 yaşındaki Anne'nin tuttuğu günlükten ibaret aslında. O öldükten Sonra babası günlüğü kitap olarak bastırıyor.
Benim için gayet verimli bir kitap oldu. Çünkü ergenlik dönemindeki kız, günlüğünde anne ve babasına karşı neler hissettiğini, onların kendisine nasıl davranmalarını istediğini de anlatmış. Oğlum da bir kaç yıla kalmadan ergenliğe girecek.
Kitap çok etkileyici idi. Ben bayılarak okudum.

Yeni kitabım gün olur asra bedel.

Back