- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
Tutunamayanlar syf. 205
Bu kız yatar.
Tutunamayanlar 620 bugün hiç okuyamadım malesef su an deli gibi uykum var belki bir iki sayfa okurum bitirmek istiyorum ama hiç vaktim yok....
Sonunu çok merak ediyorum
Ama benim dikkatimi çeken bir yer oldu
Spoiler bu arada
Turgut selimin arkadaşı metini bulur onunla gerekecek gider ve gecenin sonunda bi kadınla birlikte olur .... ve Turgut bunu bir aldatma olarak görmez , Selim'i anlayabilmek çabasında bir vazife olarak görür. Kendini bu.konuda karısına karşı sorumlu hissetmez ... yani bu olayda turguta çok.gıcık oldum siz ne düşünüyorsunuz
Ben de yapiyorum önce basladigim tarihi bitince bitirdigim tarihi ve kitap hakkindaki dusuncelerimi yada gundemde onemli bir olay varsa olayıCok dusunceli bir davranis.. bazi kitaplarima ben de mi yapsam
Of sorma. Okudum biraz ama sen gel onu bir de bana sor. Gercekten bazi yerleri okumak cok zor. Şarkilar iyiydi ama o aciklamalari yok mu, kan kusturuyor bana.Vay arkadashizini alamamissin. rabbi yesir iyi gelmis
Ben daha 60tayim
139 dan sonra baya zorlandim okumakta. Ben okudugum kitaplarin kahramanlariyla aramda bir bag kuramazsam okuyamiyorum, sevemiyorum. Ve henuz ne Turgutla ne de Selimle bir bag olusmadi aramda. Bilmiyorum, bakalim ilerleyen sayfalarda durum degisir belki. Henuz cok baslardayim ben.Epey ilerledin maşallah
Nasıl gidiyor?
Nasil olusmadi ama kusumOf sorma. Okudum biraz ama sen gel onu bir de bana sor. Gercekten bazi yerleri okumak cok zor. Şarkilar iyiydi ama o aciklamalari yok mu, kan kusturuyor bana.
139 dan sonra baya zorlandim okumakta. Ben okudugum kitaplarin kahramanlariyla aramda bir bag kuramazsam okuyamiyorum, sevemiyorum. Ve henuz ne Turgutla ne de Selimle bir bag olusmadi aramda. Bilmiyorum, bakalim ilerleyen sayfalarda durum degisir belki. Henuz cok baslardayim ben.
Ahaahaaha dogru ya. Ben onu unuttum. Hemen cicegimi cikiletami alip geliyorum. Boylelikle temizlikten de kurtulurum.Nasil olusmadi ama kusum
Sen selim ol ben rurgut
Ayrica ne temizligiKeremi yikadim pakladim gorucu bekliyoruz
Ahaahaaha dogru ya. Ben onu unuttum. Hemen cicegimi cikiletami alip geliyorum. Boylelikle temizlikten de kurtulurum.
Evet sanirim Selim karakteri bana daha yakin. Ayyh Allah sonumu benzetmesin.
Keyfim yok yeni kitaba filan da başlamadım
Bugün de bi patlamada ölmedik şükredelim
gidişata bakılırsa hiç sönmeyecek
Dile getirmek istemedim...
Bu yurek yanginlari ne olcak boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?