• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Dün Tutunamayanlar konusunda biraz umutsuz konuşup henüz okumayanları korkuttum galiba. Özür diliyorum o_Oo_O Dün biraz yorgundum, taburculuk falan derken.

Unutun dün dediklerimi. Sabahtan beri deli gibi okuyorum ve keyifle merakla heyecanla okuyorum.
Güzel yerlerine geldim. Artık anlıyorum.
İŞTE BUUU İŞŞŞŞTE BUUUUU :))))))))))))))

Selam kızlar dün gece 2:45 e kadar ilk yardım çalıştım yastıklara kalp masajı yaptım gece rüyamda bile çalıştım ama değdi çok stres altındaydım yazılı sınavdan 98 aldım uygulamadan da geçtim çok üstümden çok büyük yük kalktı
İyi haber ;)
çok sevindim, inşallah çok işine yarayacak iyiki bırakmadım diyeceksin ;)

KIZLAR BİR SORU
gençken annem de babam da deli kitap okurlarmış
evlendiklerinde de bırakmamışlar baba ocağında kitaplarını
şimdi kendi evimizde dev gibi bir kütüphane var neredeyse bütün klasiklerden ikişer tane :)
yüksek ihtimal ince memed ve budala da var (budala kesin var)
ben bu kitapları yeniden almak istemiyorum ama babamın suç ve cezasını okuduğumda zorlanmıştım çevirisinden falan,
basım yılı 1950 lerdi, hatta dedemindi bu kitap (kütüphanedeki çoğu kitaplar da dedelerimin ikisi de öğretmendi)

ne yapayım alayım mı ki :S beni zorlayacakları kesin

OKYANUSYAA OKYANUSYAA bence yeni al yeni basım oku. Ama eskileri de al. Çok kıymetli onlar, koleksiyon yapar, ilerde çocuklarına gösterirsin. Şimdiden sakla hatta

OKYANUSYAA OKYANUSYAA bence yeni al yeni basım oku. Ama eskileri de al. Çok kıymetli onlar, koleksiyon yapar, ilerde çocuklarına gösterirsin. Şimdiden sakla hatta
saklamam mı :) onlar bana kalacak en büyük hazine miras,
kitaba başlarlarken neler neler yazmışlar
".....köy enstitülerinden mezun oluşumun ve işe başlayışımın birinci yılı
falanca köyü filancanın hediyesi" diye notlar düşmüş dedeler ;)
anne baba da saklamış sıra bizlerde ;)

saklamam mı :) onlar bana kalacak en büyük hazine miras,
kitaba başlarlarken neler neler yazmışlar
".....köy enstitülerinden mezun oluşumun ve işe başlayışımın birinci yılı
falanca köyü filancanın hediyesi" diye notlar düşmüş dedeler :KK66:
anne baba da saklamış sıra bizlerde :KK66:

Çok şanslısınız , sen de çocukların da

Merhaba,
İnce Memed serisi elime geldi bugün.
image1.JPG

Cok guzel gorunuyorlar. Hep okumak istemisimdir Ince Memed'i. Ne kadar 4'ü?
Simdiden keyifli okumalar canim. Taburcu oldun mu sen kacirdim ben yazdiysan da.

Teşekkür ederim. Dün öğlen saatlerinde taburcu oldum. 4 ü 100 lira d&r ın internet sitesinden, başka sitelere bakmadım. Arkadalarındaki fiyat toplamı 119 lira

Teşekkür ederim. Dün öğlen saatlerinde taburcu oldum. 4 ü 100 lira d&r ın internet sitesinden, başka sitelere bakmadım. Arkadalarındaki fiyat toplamı 119 lira
Pahalıya mı almışsın acaba ben 76 78 gibi bişey yapıyolar diye hatırlıyorum ama yanlış mı hatırladım bilemedim

Back