• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

iyi akşamlar kızlar Skosnob Skosnob geçmiş olsun
dün aslında gün olur asra bedel e başlayacaktım ama işyerimnde unutmuşum komik kız okudum 100 sayfa yarın ilkyardım sınavım var bu akşam ona çalışacağım kitap okuyamam
iyi tatiller

Teşekkür ederim canım

Günaydın herkese

Kızlar herkese günaydın. :KK54:
Tutunamayanlar ile ilgili yorumları :KK57::KK57: okudum o_O Gözüm korktu biraz, kesinlikle işyerinde okuyamazmışım zaten. İlerleyen aylarda kitabı edinip, evde sakin sakin okumak üzere değerlendirmeyi düşünüyorum. O zamana kadar caymazsam tabi :lülülü:
Bir Yılbaşı Öyküsü'ne hala başlayamadım. La Sonsuzluk Hecesi ise gayet güzel ilerliyor. Bugün buralar da sessiz olacak nasılsa kitabımda ilerlerim umarım :kahve:

Yok yaa, ruhum uyuyor şuan. İşe mecbur geldim, yoksa sıcacık yatağımda olmak isterdim miskin miskin yatardım ben de ne olacaktı ki :KK42::KK42:
:KK14::KK14::KK14:
Günaydın kızlar
Bugün yalnızım gün boyu. Mutfakta işlerim var. Onları bitirince inşallah kitabıma gömülürüm. Öğleden Sonra da spora giderim. Sağlıklı yaşlanacağım ben :KK49:

dünün acısını çıkar bol bol. keyifli okumalar :kahve::KK200:

Günaydın bilgeler
Dün akşam baya okudum özlemişim saatlerce okumayı kitabım da çok çabuk gidiyor bugün de dışarı çıkmayı düşünmüyorum bitiririm inşallah.
Tutunamayancılar yılmadan devam edin ortak okuma ile iyi okunuyor bitirince iyiki okumuşum diyeceksiniz.

Back