Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Epey duydum bu kitabı, benim de ilk okuyacağım Marquez kitabı olabilir.

Elbirliği ile La yı merak ettirdiniz bana. Ne anlatıyor acaba?

pek beklentiye girme canım erkeklerden bir şey beklememeyi öğretiyor evlilikiçinden gelirde yaparsa ne ala

Bence de kocalardan pek beklentiye girmemek lazım. Doğum yaptım, aynı hafta doğumgünüm de vardı. Ne bir doğum hediyesi ne de bir doğum günü hediyesi geldi. Üstelik doğumgünün kutlu olsun bile demedi. Kızmadım ama kırıldım.

Mutfaktaki kek börek işimi bitirince dalacağım hemen kitabıma
Yani öyle umuyorum.

Ay bize de yolla. Varsa bit çikolatalı ıslak kek alırım

150-180 den sonra daha da sardı kitap. Evet yer yer sıkıcı ve anlaşılması zor yerler var. Ama ilerledikçe daha güzel oluyor. Şu anda mesela kızım uyusa da kitap okusam diye gözünün içine bakıyorum

Adem ile Havva'nın hikayesi. Tabi Nazan Bekiroğlu'nun muhteşem anlatımı ile

Ah canim ya biz kadinlarin omru beklentiyle geciyor valla.. Sevmelerini anlamalarini hediye almalarini ince dusunmelerini derdimizi sikintimizi sormalarini bekler dururuz. Ama erkekler oyle mi duz mantiklar yesinler icsinler uyusunlar hayat bundan ibaret onlar icin o nedenle bizim karmasik oldugumuzu kadinlari anlamadiklarini soyler dururlar...belkide gercekten beklediklerimizle hayati zorlastiran bizlerizdir kimbilir...

Gerçekten öyle, dediğin gibi belki de çok beklentiye girmemek lazım. Düşünüyorum da bazen, ben şimdi erkek olsam eşim de doğum yapsa bir çocuğum olsa hediye alırım diyorum. Ama erkekler bunu akıl edemiyor, yani hediye almamak bir eksiklik değil onlar çünkü, sadece almış olsaydı çok zarif bir hareket yapmış olacaktı. Doğumgünüm de kızım doğunca gümbürtüye gitmiş oldu. O zaman kırılmıştım sadece, lohusalıktan belki de

nihaa haa xyzt-5544 sana kitap okutmicaz bugün

bugün benim de mutfağı silip süpürüp,dolapları düzenleyip kurabiye yapmam lazım ama kahvaltıyı bile toplamadım daha
Aaaa hamile halinle boşver temizliği...
Ama bak kurabiye olur....
Ben bitirdim hepsini. Biraz kitap da okudum. Çamaşırları katlayıp doğru spora...

Börek yaptım. Keke yaptım. Limonata yaptım...
Hadi toplaşın gelin... oturup sohbet muhabbet yiyelim

Dün Tutunamayanlar konusunda biraz umutsuz konuşup henüz okumayanları korkuttum galiba. Özür diliyorum Dün biraz yorgundum, taburculuk falan derken.

Unutun dün dediklerimi. Sabahtan beri deli gibi okuyorum ve keyifle merakla heyecanla okuyorum.
Güzel yerlerine geldim. Artık anlıyorum.

Ellerine saglik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…