- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
Albaya Mektup Yok bitti
Dün gece uykuya yenik düşüp son 10 sayfayı okuyamamıştım
68 sayfalık bir öykü
15 yıl süren, bitmek tükenmek bimeyen, her cuma yeniden canlanan umudun öyküsü
Yoksulluğun ülkesi yok maalesef, ilk kez Marquez okurken üzüldüm
Kızlar herkese günaydın.
Tutunamayanlar ile ilgili yorumlarıokudum Gözüm korktu biraz, kesinlikle işyerinde okuyamazmışım zaten. İlerleyen aylarda kitabı edinip, evde sakin sakin okumak üzere değerlendirmeyi düşünüyorum. O zamana kadar caymazsam tabi
Bir Yılbaşı Öyküsü'ne hala başlayamadım. La Sonsuzluk Hecesi ise gayet güzel ilerliyor. Bugün buralar da sessiz olacak nasılsa kitabımda ilerlerim umarım
pek beklentiye girme canım erkeklerden bir şey beklememeyi öğretiyor evlilikiçinden gelirde yaparsa ne ala
Mutfaktaki kek börek işimi bitirince dalacağım hemen kitabıma
Yani öyle umuyorum.
Günaydın bilgeler
Dün akşam baya okudum özlemişim saatlerce okumayı kitabım da çok çabuk gidiyor bugün de dışarı çıkmayı düşünmüyorum bitiririm inşallah.
Tutunamayancılar yılmadan devam edin ortak okuma ile iyi okunuyor bitirince iyiki okumuşum diyeceksiniz.
belki katilin gönderir sanaKurabiye mi
Evimi özledimmm.
belki katilin gönderir sana
evet,fena halde bekar kurbanımKıyamam katilime, her kimse yorulmasın öyle.
Benim yerime ye yeterli.
Katilim sen olabilirdin sanki, bekara mı alıyordun sen bakayım kuzum gel şöyle bir kenara bakayım.
nihaa haaxyzt-5544 sana kitap okutmicaz bugün
Okuyamadım zaten, toplantı olduRapor hazırlamam lazım şimdi de
[QUOTE="Ruhimucerret, post: 49226857, member: 787339"
Elbirliği ile La yı merak ettirdiniz bana. Ne anlatıyor acaba?
Ben sana boyoz yollicam
evet,fena halde bekar kurbanım
Epey duydum bu kitabı, benim de ilk okuyacağım Marquez kitabı olabilir.
Bence de kocalardan pek beklentiye girmemek lazım. Doğum yaptım, aynı hafta doğumgünüm de vardı. Ne bir doğum hediyesi ne de bir doğum günü hediyesi geldi. Üstelik doğumgünün kutlu olsun bile demedi. Kızmadım ama kırıldım.
Ay bize de yolla. Varsa bit çikolatalı ıslak kek alırım
150-180 den sonra daha da sardı kitap. Evet yer yer sıkıcı ve anlaşılması zor yerler var. Ama ilerledikçe daha güzel oluyor. Şu anda mesela kızım uyusa da kitap okusam diye gözünün içine bakıyorum
Ah canim ya biz kadinlarin omru beklentiyle geciyor valla.. Sevmelerini anlamalarini hediye almalarini ince dusunmelerini derdimizi sikintimizi sormalarini bekler dururuz. Ama erkekler oyle mi duz mantiklar yesinler icsinler uyusunlar hayat bundan ibaret onlar icin o nedenle bizim karmasik oldugumuzu kadinlari anlamadiklarini soyler dururlar...belkide gercekten beklediklerimizle hayati zorlastiran bizlerizdir kimbilir...
Aaaa hamile halinle boşver temizliği...nihaa haaxyzt-5544 sana kitap okutmicaz bugün
bugün benim de mutfağı silip süpürüp,dolapları düzenleyip kurabiye yapmam lazım ama kahvaltıyı bile toplamadım daha
Börek yaptım. Keke yaptım. Limonata yaptım...Epey duydum bu kitabı, benim de ilk okuyacağım Marquez kitabı olabilir.
Bence de kocalardan pek beklentiye girmemek lazım. Doğum yaptım, aynı hafta doğumgünüm de vardı. Ne bir doğum hediyesi ne de bir doğum günü hediyesi geldi. Üstelik doğumgünün kutlu olsun bile demedi. Kızmadım ama kırıldım.
Ay bize de yolla. Varsa bit çikolatalı ıslak kek alırım
150-180 den sonra daha da sardı kitap. Evet yer yer sıkıcı ve anlaşılması zor yerler var. Ama ilerledikçe daha güzel oluyor. Şu anda mesela kızım uyusa da kitap okusam diye gözünün içine bakıyorum
Börek yaptım. Keke yaptım. Limonata yaptım...
Hadi toplaşın gelin... oturup sohbet muhabbet yiyelim
Ellerine saglikAaaa hamile halinle boşver temizliği...
Ama bak kurabiye olur....
Ben bitirdim hepsini. Biraz kitap da okudum. Çamaşırları katlayıp doğru spora...
Börek yaptım. Keke yaptım. Limonata yaptım...
Hadi toplaşın gelin... oturup sohbet muhabbet yiyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?