Canim ben yeni kitabim 80nci sayfsdaym48 dedim hedefine canım haberin olsun bu durumda :) ilk sayfayı takip et ve kitap bitirdice beni etiketleyerek bildirimini yap ki kaçırmayım gözden :) Daha çok bize uğra bol okuman lazım :)
Geçmiş olsun canım ciddi bir durum var mı ?
Beni eskilere götürdün .. :)
Bize söylemezsen ilk sayfayı gğncel tutamayız uğramaya çalış olur mu :)
Ocakta toplam kaç sayfa okudun peki ?
Duaarım seninle :)Canim ben yeni kitabim 80nci sayfsdaym
Tedavi goruyorum ya bebis icin suan da gebelik takibindeym o yzuden
Sağolasin canim.Duaarım seninle :)
Bu sene daha ilk kitabim 30 hedefim cunki 2 yasinda kizim var cok vaktim olmuyorHarikasin hoşgeldin aramiza kac sayfa okuduğunu bu seneki kitap hedefini se soyle bize :) seni ilk sayfaya ekleyim
Kolay süreçler degil Allah yardimcin olsun tez vakitte guzel haberlerle gel :)Sağolasin canim.
Hic kitablara veremedim kendimi istanbukdaydim transfer surecimde.
Evime gelince kafam dagilsin diye basladim yine.
Yine de cok guzel bir hedef :) ekleyecegim seni pc ye gecince :)Bu sene daha ilk kitabim 30 hedefim cunki 2 yasinda kizim var cok vaktim olmuyor
Kitabın içindeki bir karakter gibi kendimi hissedip okuduğum kitapları bende çok seviyorum. Hatta iki hafta önce okuduğum kitaptaki karakterin babasının benim babamla aynı mesleği yapması sonucu ölmesi beni tüm gece ağlatmıştı. Sanki o duyguyu yaşamış gibi canım yanmıştı. O yüzden sizi çok iyi anlıyorum. Psikolojik olarak hayatınızı etkiliyorsa o tarz okumamak en doğrusu.aylık basılı kitap olarak en az 8 kitap giriyor evime.bunlar dışında e-pub, pdf ne bulursam okuyorum. uzun zaman önce her türden kitabı okurken son yıllarda kendimi fantastik,romantik ve bilimkurgu türleri ile sınırladım.kitap okurken tam anlamıyla olayları yaşadığım için duygusal ve polisiye kitapları okumamaya başladım. duygusallarda günlerce ağlıyordum polisiyelerde aile bireylerimi rüyalarımda cinayetlere kurban veriyordum.çok yorulunca stres atmak için harlequin gelişim yayınları okumayı da severim.
Kitabın içindeki bir karakter gibi kendimi hissedip okuduğum kitapları bende çok seviyorum. Hatta iki hafta önce okuduğum kitaptaki karakterin babasının benim babamla aynı mesleği yapması sonucu ölmesi beni tüm gece ağlatmıştı. Sanki o duyguyu yaşamış gibi canım yanmıştı. O yüzden sizi çok iyi anlıyorum. Psikolojik olarak hayatınızı etkiliyorsa o tarz okumamak en doğrusu.
Bu arada aramıza hoşgeldiniz.
dün hem zayıflıyoruz hem okuyoruz grubunu bulmuş ve ona yazmaya başlamıştım ama burası daha aktifmiş gelebilir miyim?
Harikasın seni hemen ilk sayfaya ekledim çok güzel bir renk oldun bize :) Ocak ayında toplam kaç kitap ve kaç sayfa okudun acaba ve yıllık hedefin nedir :)es atmak için harlequin gelişim yayınları okumayı da severim.
Harikasın seni hemen ilk sayfaya ekledim çok güzel bir renk oldun bize :) Ocak ayında toplam kaç kitap ve kaç sayfa okudun acaba ve yıllık hedefin nedir :)