Merhabalar,@ucukgenclik @Bloss @Mutluol77 @meryemceeee4141 @TUNA80 @rosebatum C cecenn @Elif2780 @MigiMadid @supurgelicadi @H Mgamzelita @black cat @ciseak77 @illuminae @Mikan Nego @HappyMommy @BURUNCU @Mozaikleon @BBlair pearlweed @Bonus @Bea Smith
Arkadaşlar lütfen 1 ay boyunca gelmeyen var gelmeyecekler söylesin ben de boş yere onları tabloya eklemeyim azıcık sorumluluk istiyorum :) Gelenler üzerinize alınmayın herkesi etiketledim :)
Gerçekten mi bu beni cok mutlu etti hoşgeldinMerhaba bende aranıza katılmak istiyorum. 8 yıl sonra kitap forumu için kk ya geri döndüm.
Hoşbulduk kitap okuma hızım, düştü aklıma kk geldi buldum mutluyum bende teşekkür ederimGerçekten mi bu beni cok mutlu etti hoşgeldin
Hoşgeldin aramıza.Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum. 8 yıl sonra kitap forumu için kk ya geri döndüm.
Hoşbulduk tesekkür ederimHoşgeldin aramıza.
Bende öyle düşünüyorum ve geriliyorum, strese giriyorum o kadar kitabım yok az okuyorum diyeSlm kızlar 43 sayfa okuyabildim bugün. Ocak ayı toplam: 75
Kıyaslama yapmak doğru değil ama bazılarınızın aylık kitap sayısı kadar sayfa okuyor gibi hissediyorum kendimi
Bu arada üç yeni kitap sipariş etmiştim geldi. Gönlüm daha çok istiyor ama imkanlar
Ben 1001kitap diye bir siteye bakıyorum.Bugün 80.sf okuyarak kitabımı bitirdim.
Serkan Özel-Eylül.
Tavsiye edemiyorum maalesef hem fiyatı çok yüksek hem içeriği yeni nesil Türk dizilerine benziyor. Çok daha kaliteli okunmayı bekleyen 100lerce kitap var. Onlara doğru yol almak umuduyla
Orda kitaplar pahalı bursa Türkçe kitap bulmak zor.sözde vergiden düşüldü kitaplar ama bir işe yaramadı.gerçekten çok korkunç rakamlara satışı olan kitaplar var.alım gücümüz her geçen gün düşüyor.
Bende yıllardır istiyorum ancak kafamdaki proje olarak kaldı.Orda kitaplar pahalı bursa Türkçe kitap bulmak zor.
Dil kursuna gitmek şart oldu
Ben 1001kitap diye bir siteye bakıyorum.
Ordan yorumları takip ediyorum.
Ona göre kitap seçiyorum.