ÜYE | 2021 HEDEF | OKUNAN KİTAP SAYISI | ŞU AN OKUNAN KİTAP |
MorVampirella | 15 | 6 | Yeni Dünya |
WunderLost | 60 | 18 | |
kaybolmak | |||
black cat | 40 | 19 | Yaşam,Evren ve Her Şey |
beatitude | 30 | 17 | |
belleza | 25 | 14 | |
Kesinlikle öyle. Kitap ayrımı yok. Yeter ki okuyalım :)Her turlü kitablar icin olabilir degilmi? Katilabilirim.
Bak bakalım olmuş mu :)Peki ben bugun 43 sayfa okudum.
623 sayfalik bir kitab..
Enverül Aşikin adida..
Hadi bakalim
78.nci sayfadayim.
Aa olmuş sahaneBak bakalım olmuş mu :)
Geçen seneki okuduklarıma baktım ayda 3-4 kitap bitirmişim. Bu sene ayda 1 e düşmüş. Yeniden kazanmam lazım alışkanlığımı :)Aa olmuş sahanetsk ederim emegine saglik bu sekilde az da olsa savsaklamadan okuyacagim.
Aynen. Ben dini ilmi psikoloji felsefi astroloji :) dergi kitab bircok sey okuyorum.Geçen seneki okuduklarıma baktım ayda 3-4 kitap bitirmişim. Bu sene ayda 1 e düşmüş. Yeniden kazanmam lazım alışkanlığımı :)
Hoşgeldinn seni de ekleyeyim her gün uğra olur mu :)Bende katılmak istiyprumBen Sabahattin Alinin içimizdeki şeytanı okuyorum vee bugün 54 sayfa okudum.Şuan 75.sayfadayım
Hoşgeldinn seni de ekleyeyim her gün uğra olur mu :)
Ben deeeAnlaştııkBen burayı çok sevdim bilee
Katılabilirsin tabi ilk bildiriminde seni de ekleyim listeye :)Bende katılabilir miyim? Hep okucam diyorum baş ucumda duruyor ama üşeniyorum yada telefon da yakılmak daha tatlı geliyo bilmiyorum.. Bu sayede okuma alışkanlığım çoğalır.
Vayy adi cok hosuma gitti..Bende geliyorum ☺ bugün hakan Mengüç kalbin temizse hikayen mutlu biter kitabını bitirdim. Cok güzel bir kitaptı, tavsiye ediyorum sizlere. Yarin Beyhan Budak kendine iyi davran güzel insan kitabıyla burda olucam
Bekliyoruz aramızaa :)Bende geliyorum ☺ bugün hakan Mengüç kalbin temizse hikayen mutlu biter kitabını bitirdim. Cok güzel bir kitaptı, tavsiye ediyorum sizlere. Yarin Beyhan Budak kendine iyi davran güzel insan kitabıyla burda olucam