- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.359
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa çok teşekkür ederim. Ocak ayı 5 kitap okumuşum
Sarah j. Mass - Şafak Kulesi sayfa sayısı : 688
Elise Kova - Suyun Gazabı sayfa sayısı : 354
Amy Kaufman - Aurora'nın Dönüşü sayfa sayıs : 476
Emma Chase - Asil Aşk sayfa sayısı : 298
Sarah Dalton - Beyaz Geyik sayfa sayısı : 364
Toplam : 2180 sayfa
Yıllık hedefi fazla abartmadan 150 diyelim miiüstü olur altı olmaz
bende çok severim türkçeye çevrilen tüm kitaplarını okudum. royally endowed daha çevrilmedi ki ama... ingilizce okudunuz ve ben bunu çok kıskandım.emma chase çok sevdiğim romance yazarlardandır. royally serisini de çok severim. benim favorim de son kitap royally endowed olmuştu. eğer okumadıysan karmakarışık serisini de tavsiye ederim
dili çok basit aslında deneyin belki siz de okuyabilirsiniz.bende çok severim türkçeye çevrilen tüm kitaplarını okudum. royally endowed daha çevrilmedi ki ama... ingilizce okudunuz ve ben bunu çok kıskandım.
çok zor dizi izlerken az bişey anlasamda okumaya çalıştığımda sıfırım.ben beklerim çevrilmesini.sabırlıyım :)dili çok basit aslında deneyin belki siz de okuyabilirsiniz.
illuminae, aurora'nın dönüşünün yazarlarının bir serisi ben henüz onu okumadım.önerir misin? nasıldı?şimdilik ocakta tek kitap bitirebildim; Illumiae, 608 syf. fahrenheit 451'e başlamak gibi bir niyetim var nasipse. haftasonu yatılı misafirlerim gelecek onlar burdayken okuyabilir miyim okusam da ne kadar okurum bilemiyorum ama aktif olmaya çalışacağım.
vallahi bilim-kurgu ve distopya hayranı biri olarak hiç beğenmedim diyebilirim. beklentilerimi maalesef karşılamadı. onca pr çalışmasına, tasarıma boşuna para ve vakit harcamış yayınevi. ortada ne bütün bir kurgu ne de düzgün bir anlatım vardı. sıradışı olsun diye klasik roman tarzı gibi değil de konuşma metinleri ve dökümler halinde yazılmıştı kitap. elimde 2. si de var ama maalesef devam etmeyeceğim. iyi ki 3. kitabı almamışım diyorum hatta.illuminae, aurora'nın dönüşünün yazarlarının bir serisi ben henüz onu okumadım.önerir misin? nasıldı?
Bende sırf bu nedenle okumadım .iyi de okumamışım o zamanklasik roman tarzı gibi değil de konuşma metinleri ve dökümler halinde yazılmıştı kitap.
Tabi ki hoşgeldin ilk sayfamizi oku mutlakaHa ne güzel tam benlik bir sayfa .
Ben de gelebilir miyim?
Tamamdır.Tabi ki hoşgeldin ilk sayfamizi oku mutlaka
Takimdan dürterim seni oku diyeTamamdır.
Hergun 5 sayfa.
Gerçi elime bı alsam 5sayfadan aşağı olmaz da .
Burası bana kitabı hatırlatır.
Slm kızlar 43 sayfa okuyabildim bugün. Ocak ayı toplam: 75
Kıyaslama yapmak doğru değil ama bazılarınızın aylık kitap sayısı kadar sayfa okuyor gibi hissediyorum kendimi