Ben buradayım@ucukgenclik @Bloss @Mutluol77meryemceeee4141 @TUNA80 rosebatum C cecenn @Elif2780 @MigiMadid @supurgelicadi H M @gamzelita B black cat ciseak77 @illuminae @Mikan Nego @HappyMommy @BURUNCU @Mozaikleon @BBlair pearlweed Bonus Bea Smith
Arkadaşlar lütfen 1 ay boyunca gelmeyen var gelmeyecekler söylesin ben de boş yere onları tabloya eklemeyim azıcık sorumluluk istiyorum :) Gelenler üzerinize alınmayın herkesi etiketledim :)
Cok şükür geçti Allah kimseye vermesinGözün nasıl oldu kuzum?kitapzede
Bahane olur mu bu hic öyle bile olsa en guzel bahane :))Bahane gibi gelmesin ama ben bu yıl hedefim şu kadar diye bir belirtme yapamayacağım. Nisanda nasipse doğumum var o süreç ve sonrasında bebekli düzene alışına kadar neler olur bilemiyorum ☺
Şuan Serkan Özel-Eylül- kitabına başladım.
Bugün 50.sf okudum.
Canm hastane islerimden dolayi biraz ara vermek durumunda kaldm.@ucukgenclik @Bloss @Mutluol77meryemceeee4141 @TUNA80 rosebatum C cecenn @Elif2780 @MigiMadid @supurgelicadi H M @gamzelita B black cat ciseak77 @illuminae @Mikan Nego @HappyMommy @BURUNCU @Mozaikleon @BBlair pearlweed Bonus Bea Smith
Arkadaşlar lütfen 1 ay boyunca gelmeyen var gelmeyecekler söylesin ben de boş yere onları tabloya eklemeyim azıcık sorumluluk istiyorum :) Gelenler üzerinize alınmayın herkesi etiketledim :)
@ucukgenclik @Bloss @Mutluol77meryemceeee4141 @TUNA80 rosebatum C cecenn @Elif2780 @MigiMadid @supurgelicadi H M @gamzelita B black cat ciseak77 @illuminae @Mikan Nego @HappyMommy @BURUNCU @Mozaikleon @BBlair pearlweed Bonus Bea Smith
ben hala kitabi bitiremedim..@ucukgenclik @Bloss @Mutluol77meryemceeee4141 @TUNA80 rosebatum C cecenn @Elif2780 @MigiMadid @supurgelicadi H M @gamzelita B black cat ciseak77 @illuminae @Mikan Nego @HappyMommy @BURUNCU @Mozaikleon @BBlair pearlweed Bonus Bea Smith
ben buralardayim bi kac gundur ciddi okuma yapamadim o yuzden bildirim yapmiyorum@ucukgenclik @Bloss @Mutluol77meryemceeee4141 @TUNA80 rosebatum C cecenn @Elif2780 @MigiMadid @supurgelicadi H M @gamzelita B black cat ciseak77 @illuminae @Mikan Nego @HappyMommy @BURUNCU @Mozaikleon @BBlair pearlweed Bonus Bea Smith