Kitap Okuma Günlüğü 📚

şimdilik ocakta tek kitap bitirebildim; Illumiae, 608 syf. fahrenheit 451'e başlamak gibi bir niyetim var nasipse. haftasonu yatılı misafirlerim gelecek onlar burdayken okuyabilir miyim okusam da ne kadar okurum bilemiyorum ama aktif olmaya çalışacağım.

emma chase çok sevdiğim romance yazarlardandır. royally serisini de çok severim. benim favorim de son kitap royally endowed olmuştu. eğer okumadıysan karmakarışık serisini de tavsiye ederim

emma chase çok sevdiğim romance yazarlardandır. royally serisini de çok severim. benim favorim de son kitap royally endowed olmuştu. eğer okumadıysan karmakarışık serisini de tavsiye ederim
bende çok severim türkçeye çevrilen tüm kitaplarını okudum. royally endowed daha çevrilmedi ki ama... ingilizce okudunuz ve ben bunu çok kıskandım.

illuminae, aurora'nın dönüşünün yazarlarının bir serisi ben henüz onu okumadım.önerir misin? nasıldı?

illuminae, aurora'nın dönüşünün yazarlarının bir serisi ben henüz onu okumadım.önerir misin? nasıldı?
vallahi bilim-kurgu ve distopya hayranı biri olarak hiç beğenmedim diyebilirim. beklentilerimi maalesef karşılamadı. onca pr çalışmasına, tasarıma boşuna para ve vakit harcamış yayınevi. ortada ne bütün bir kurgu ne de düzgün bir anlatım vardı. sıradışı olsun diye klasik roman tarzı gibi değil de konuşma metinleri ve dökümler halinde yazılmıştı kitap. elimde 2. si de var ama maalesef devam etmeyeceğim. iyi ki 3. kitabı almamışım diyorum hatta.

Sarah Dalton - Kızıl Saray Sayfa Sayısı : 284

Serinin ikinci kitabı. Yine vasat buldum. Üçüncü kitap Siyah taç final çok şükür bitti diyeceğim artık.

Ocak Ayı Okunan Kitap Sayısı : 6
Toplam Sayfa sayısı : 2464

Slm kızlar 43 sayfa okuyabildim bugün. Ocak ayı toplam: 75

Kıyaslama yapmak doğru değil ama bazılarınızın aylık kitap sayısı kadar sayfa okuyor gibi hissediyorum kendimi

Ben de öyleyim ama kıyaslama yapmıyorum herkesin yaşantısı farklı:)

Ikinci kitabım olan Ermiş bitti netim çok az bildirim yapip kaçıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…