Hayırlı olsun ne güzel2 sayfa mesaj birikmiş hepsine döneceğim ama sizinle paylaşmam lazımBen dün nişanlımın olduğu şehre o 1 kişilik kadroya atandım Allah yüzümü kara çıkarmasın inşallah bilmediğim bir şehre gideceğim inşallah her şey güzel olur. 2017 den beri verdiğim emeğin karşılığını aldım çokkk şükür
Okumak istediğim bir kitap, Khaled Hosseını nin Uçurtma Avcısı nı okumuştum aylarca etkisinde kalmıştım. Bu kitabı da eminim öyledirSelamlar herkese
Bin Muhteşem Güneş bitti. O kadar etkilendim ki bu kitaptan, son kelimesini okuduktan sonra birkaç dakika öylece gözlerimi kapatıp durdum, düşündüm. Kadın olmanın gelişmemiş ülkelerde ne gibi zorluklarının olduğunu, savaş dönemlerinde, baskı altında nasıl kapanlarda yaşama tutunduklarını, verilen onca kayıplara rağmen hala geride bir dal bulup onunla devam etme çabalarını, her türlü yobazlık ve şiddet karşısında çocukları uğruna neleri feda edebildiğini; bu kitap bana çok şey öğretti. Özellikle tüm kadınların okuması gereken bir kitap olduğunu düşünüyorum. Hayatta önümüze ne çıkarsa çıksın dimdik ayakta durabilmenin ve nasıl bir ortamda doğmuş olursak olalım, hangi şartlarda yaşadıysak yaşayalım "insan" kalabilmenin önemini çok iyi gözler önüne seriyor.
Bu güzel kitap ile birlikte Aralık ayında okumuş olduğum sayfa sayısı 1212 oluyor... Ilkokul numaramı tutturmuş olmam ise tamamen tesadüf. Herkese keyifli, bol okumalı günler
Çok geçmiş olsunIşığa hiç bakamıyordum müthiş acı veriyordu akşamları evde güneş gözlüğü taktım. Şükür simdi iyiyim cok hafif bulanik gorme var ama ilk gune gore baya hafif. Tesekkur ederim hepinize
Şizofren benim de kitaplığımda var. Bu sene ben de okuyayım :)
Süper ozaman hangimiz ilk önce okursa ona Feedback versinŞizofren benim de kitaplığımda var. Bu sene ben de okuyayım :)
48 dedim hedefine canım haberin olsun bu durumda :) ilk sayfayı takip et ve kitap bitirdice beni etiketleyerek bildirimini yap ki kaçırmayım gözden :) Daha çok bize uğra bol okuman lazım :)Haftada bir kitap hedefi koydum kendime bu ay için okunacak kitaplarımı sipariş ettim geldim aylık liste yapıp ona göre okumayı düşünüyorum
Geçmiş olsun canım ciddi bir durum var mı ?Canm hastane islerimden dolayi biraz ara vermek durumunda kaldm.
Burdaym
Okumaya devam ediyorum yazicam sayfami ocak ayinda yeni basladim.
Beni eskilere götürdün .. :)
Bize söylemezsen ilk sayfayı gğncel tutamayız uğramaya çalış olur mu :)canımm ben suç ve cezayı bitirdim haklısın yazmayı unuttum
Bugün Amin Maalouf-Semerkant başladım
39 sayfayı okudum yatana kadar da okursam eklerim muhakkak
Ocakta toplam kaç sayfa okudun peki ?Aralık ayında okuduklarım
Kürk Mantolu Madonna : 160 sayfa
İkiz Bedenler : 376 sayfa
Küçük Mucizeler Dükkanı: 460 sayfa
TOPLAM : 996 sayfa
Ocak ayı şu an okuduklarım :
John Verdon / Gözlerini Sımsıkı Kapat
Debbi Mocobber / Küçük Mucizeler Dükkanına Dönüş
2020 yılı okumak istediğim kitap listesi henüz belli değil, kitabım kalmadı almam lazım ona göre bir plan yaparım
Ayda en az 2 kitap hedefim ama
kitapzede
240 oldu canım48 dedim hedefine canım haberin olsun bu durumda :) ilk sayfayı takip et ve kitap bitirdice beni etiketleyerek bildirimini yap ki kaçırmayım gözden :) Daha çok bize uğra bol okuman lazım :)
Geçmiş olsun canım ciddi bir durum var mı ?
Beni eskilere götürdün .. :)
Bize söylemezsen ilk sayfayı gğncel tutamayız uğramaya çalış olur mu :)
Ocakta toplam kaç sayfa okudun peki ?
Eline sağlık canım.İlk sayfadaki tabloya herkes baksın eksik varsa bildirsin beni etiketlereyek :)
İlk sayfadaki tabloya herkes baksın eksik varsa bildirsin beni etiketlereyek :)
TamamdırSüper ozaman hangimiz ilk önce okursa ona Feedback versin
271 ocak sayfa sayın doğru sanırım :) bu sene için kaçıncı kitabını okuyorsun su an 2 mi ?Ikıgaı 46/171
Allen carr'ın sayfa sayısını yazmamışım 225 sayfaydı
Dogru Evet şu an 2.kitabım bir de yarim olan intikam var onu buraya yazmışım 50syf diye öyle kalmıştı onada devam ederim bu hafta ^^271 ocak sayfa sayın doğru sanırım :) bu sene için kaçıncı kitabını okuyorsun su an 2 mi ?
Harikasin hoşgeldin aramiza kac sayfa okuduğunu bu seneki kitap hedefini se soyle bize :) seni ilk sayfaya ekleyimSelammm bende yeni katılıyorum aranıza kafama yatan her tarz kitabi okurum genelde aşk ve korku favorim şuan Zeynep sahra: Ayçöreği okuyorum sayfa 64